Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#pias>#pias>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
még a backup ot megértem de a többit azt nem.
Linux Mint 13 Cinnamon
Az, hogy nem vette észre scannoláskor, az már egy dolog. Fel akartam csatolni a VT, de ez a MSE kitörölte végleg (mert Clean adtam neki és más antivírusoknál karanténba helyezi ezzel az opcióval).
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Adware:Win32/My247eShopper
file:C:\WINDOWS\System32\eshopperuninstall.exe
regkey:HKLM\Software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\eShopper
uninstall:HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\UNINSTALL\eShopper
http://biztonsagportal.hu/vesztett-elonyebol-a-virusok-toplistajanak-ellovasa
Semmi jó.
Mi a véleményetek róla? mert a Microsoft-nak nagy reklámja van róla, fõleg, hogy ingyenes is.
Érdekese, hogy egyesek (pl. egyik nagy cég antivírusa: Kaspersky) még most sem detektálják, pedig már kb. 2 hónap telt el azóta.
Ha mappamegnyitáskor továbbra is sorban végigellenõrizgeti a benne lévõ exéket akkor részemrõl továbbra is OFF.
Hogy ne legyen off a hozzászólásom: érdekes malware
gergelyovics: Pano már megunta, hogy az offokkal foglalkozzon. 😄 lol
Azt vágjátok, hogy nemsokára megjelenik a Microsoft Security Essentials 2.0?
Notira, Internet-ezni, e-mail-ezni untig elég...
Ja, és ami még most per pillanat AVG felé vitte el a döntésem. Tetszik, hogy elég hamar jött program frissítés is, nem csak vírusdef. adatbázis.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Azért tettem fel a Free AVG 2011-et, mert Nekem nincs szükségem pl. tûzfalra. Minek?! Kell egy normális OS. Az XP-t ha tudod felejtsd el. Annyi rajta a biztonsági lyuk, hogy már nincs értelme feltenni. Vista SP2; ill. amin elfut az XP ott el kell futnia a Seven-ek. Bõven! Csak nem kell. pl. Ultimate-et felrakni. Elegendõ egy Professional, de még alatt is. x86; vagy x64 RAM mérettõl függõen. Seven a legbiztonságosabb MS OS. Túzfala Vista óta jó, azóta teljesen felesleges feltenni más tûzfal terméket.
AVG pl. blokkolta a pár HSZ-el ezelõtti mittoménmilyen epic codec-et. Többi simán lehúzza az EXE és futtatni is engedi. Kipróbáltam Avast-al; Avira-val; MSE-vel. Tök mind1, hogy ha nem csinál mást csak módosít pár db. regedit kulcsot, Nekem azt se tegye. 😊 Igaz!!! Te töltöd le. De Nekem szimpatikusabb, hogy AVG blokkolta.
Én semmiféle lassulást nem tapasztalok. Semmilyen lassulást, se használat közben, se boot közben. btw: AVG PC Tune Up alkalmazás is elég okos jószág. Okosság is van hozzá a NET-en. 😉
Én most mindenképp olyan vírusnyalogatót akartam, aminek a legfrissebb a motorja, és gyors az on-access scanner-e és tûzfal nélkülit. Ha még Router-t is használsz, akkor meg pláne tök felesleges XYZ túzfalat felpakolni a gépre.
Nem tudom milyen a noti. Nekem egy HP nc6320-as van. 1GB RAM és már több éves ez is. Amit Én használok rajta: Seven x86 Professional; AVG Free 2011; ill. 3rd party alkalmazások, hogy relatíve rendben legyen a cuccos: CCleaner; Wise Disk és Wise regisrty cleaner FREE(!) ill. most már az AVG PC Tune Up-ot is.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Köszi a kimerítõ választ. Szerinted egy átlagos erõsségû, 4 éves laptopra amin WinXP/SP3 van fel merjem tenni?
Nem az én gépem és nem szeretném hallgatni utána a nejem barátnõjének a siránkozását, ha mégsem lenne jó vagy nehezen lenne kezelhetõ a program vagy hasonlók.
(Az AVG IS-t tenném fel egyébként, ha feltenném)
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1731
Rekordbeallitasra keszul a Microsoft!!!!!
81 biztonsagi res befoltozasara keszul az oracle <#wow2>#wow2>
Mi miatt döntöttél az Anti-Virus mellett és nem az IS mellett?
2.) NOD; ESS-t használtam cirka pár napig a régi 4-es verziókat.
Szerintem semmiben nem fogja jobban a gépet, mint Avast; Avira; MSE de szerintem korrektebb és megbízhatóbb cuccos mint az elõzõek. Összedobták ezt az AVG-sek elég faszányosan. 😊
Sok folyamatot futtat, ezekrõl korábban tettem is be screen-t, de ebbõl nem érezni semmit.
Naponta milyen sûrûn frissít?
Érzésed szerint mennyire fogja a gépet például a NOD32/ESS-hez képest?
AVG Anti-Virus 2011.1136.3181 64bit (162M😎
Nice!
<#finom>#finom>
Ez a probléma is csak egyszer volt, aztán többet nem jelent meg.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nálam ESS mellett tényleg csak vicc volt.
AVIRA sajna nem fogta a 10.10.10.kártevõt és így Doom-nak annyi. <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaj! Nálam is beköszöntött. :-( Kép. <#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor><#gonosz2>#gonosz2>