Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#pias>
Doomista
VBA32-re fog áttérni, érzem.

<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Az analizísbõl most már látható, hogy melyik védelmi szoftverre kell áttérni.
Narxis
Is-is.. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Magadról beszélsz vagy az antivírusról ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
húúú ezt nem tudnám detektálni <#wow2>

Doomista

<#nezze><#vigyor>

Halló!<#wave>
Nem mondtad, így rá kell kérdezzek. Végül aztán váltottál Te is AVG-re?<#vigyor>

Doomista
Backtrack Linux <#worship><#worship>

Narxis
Azt azért megnézném, hogy hány user tudna magától windows-ról linuxra migrálni.

Már az sem (teljesen) biztonságos.

Egy nagyobb cég, (neve nem fontos) informatikai ellátó szervereinek egy elválasztott részén Linux szerverek futnak és ha nem lett volna rájuk feltelepítve a NOD32 akkor már agyon lennének fertõzve a kliens gépek.
Ezzel nem a nodot akarom védeni mielõtt bárki is arra gondolna, hanem azt mondom, hogy már a Linux rendszereket is támadják. És sokszor már sikeresen.

Pano
Dehogy nem, úgy hívják linux.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
😄

RBJ
Megint csak azt tudom mondani mint sokszor mikor modnják , hogy szar a gép pl pc. auto. vagy bármilyen elektromos tárgy.
/ HOGY NEM A GÉP SZAR HANEM HÜYE A KEZELÕ /<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Akkor olyan kell amit ha fertõzést észlel akkor csak a delete (törlés) gombot kell meghagyni mint választási lehetõség😄
Hamár szeret ide-oda kattintani😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista

Doomista
Írok.

Narxis
De olyan nincs.

Ha jól belegondolunk, akkor az a legjobb antivírus, amely a felhasználó tudatlansága miatt, hogy össze-vissza clickkel, megvédje.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jajaja ... Hellyel és mértékkel. Hely = az asztal alatt, mérték = a vödör. <#eplus2><#eplus2>

RBJ
Eddig is okoska voltam csak nem figyeltettek elégé rám.
<#idiota>
Az italról tényleg annyit tényleg nem ittam hónapokig.
meló meló stb. Meg nem látom értelmét kidobott pénz.
Meg nem igazán van kedvem hápogni másnap.
Azért a múlt héten bûnöztem kicsit . de csak mértékkel.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Leszokott az alkoholról, ahogy én is. 😊))

Narxis
Mostanában okosakat írsz, mi történt? 😄

lck
<#eljen>
RBJ
szegény norton. béka segge alatt. hülyeség.
amúgy nagy hülyeségnek tartom a teszteket.
az esetek többségében a fertõzések mögött a felhasználói hülyeség áll.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Háló!
<#integet2><#integet2><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#integet2><#integet2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látod így van ez. A nagyokat (bennünket) nem érdekelnek az ilyenek.

Doomista
Én se.

Én nem.

Narxis
Én is.

KranaZoli
Azért Én szkeptikusan fogadom, hogy McAfee ill. Symantec ennyire "mélyen" az összes free verziót is kínáló termékek alatt.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Narxis

Narxis

gergely1991
settings>firewall>settings gomb>application rules
aszem a frissités, esetleg nagyobb vagy tömörített fájlok ellenõrzése okozhatja a lassulást(archive scan pipa eltüntetése)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hello!!

Tudna valaki segíteni, tanácsot adni, a következõkben...

A Kaspersky Internet Security 2011 Tûzfalában.
Hol tudom, hogyan tudom beállítani, hogy ÉN mondom meg, hogy milyen program mehet ki a netre!?!
És még valami, Idõnként belassul a gép pár másodpercre. Szerintem a Kaspersky csinál valamit, amitõl belassul...
Ezekben tud valaki segíteni?

Doomista
Rekordszámú biztonsági frissítést adott ki a Microsoft!
Na tessék, errõl beszélek! (Persze már jelezve volt ez a keddi nap hétvégén is)

Végén:
Folytatjuk...

😄DDDDDDDDDDD

Doomista
Várjál vigyázni kell, mert még a végén odáig fajul a dolog, hogy minden antivírusra iszunk, akkor bizony gondok lesznek, és holnap bizony még munkanap & tanításnap van. <#eplus2><#pias><#pias><#bohoc>

Hát igen, van mit figyelni.
A Sophos-ra nem <#pias> egyet?
Én a statisztik alapján <#pias> egyet a Prevx-re!!!!!!!!
Doomista
Kaspersky - McAfee combo-t is figyeld, stb.
Én erre <#pias> egy jót.

A #35030 levõ link alapján a Microsoft csak jobban áll, mint az Avira.
Microsoft 1463
Avira 1837

Erre kell <#pias> egy jót.
Ki lehet törölni manuálisan is, hamár telepítve volt és persze a registry-bõl is, de aki Microsoft Security Essentials-t vagy Windows Defender-t használ, akkor azok csak úgy frissítnek, ha eredeti (vagy eredetinek tünõ) Windows-a van.
Doomista
RemoveWAT.

Kulcsot lehet szerezni hozzá, a WgaLogon.dll (ha telepítve van) lelellenõrzi, hogy eredeti vagy nem a Windows.
Doomista
?

SL álreg vagy, árulkodjak vagy ne? 😄

lolSL
azért ilyenkor sajnálom azokat akiknek nincs eredeti vagy annak látszó windowsa

Doomista
Az ember azt hinné, hogy a Windows keddi frissítés elég durva volt így este lassan a holnaphoz érkezve, erre tessék...az ördög sohasem alszik.

Threats missed by other security vendors, az oldal alsó részében megtalálhatok egyes antivírusok, mindenikre rá lehet kattintani.
Az a kérdés, hogy mennyire valós ez a teszt?
muhahahamu

Narxis
muhahaha