Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#nezze>#nezze><#vigyor>#vigyor>
Nem mondtad, így rá kell kérdezzek. Végül aztán váltottál Te is AVG-re?<#vigyor>#vigyor>
Egy nagyobb cég, (neve nem fontos) informatikai ellátó szervereinek egy elválasztott részén Linux szerverek futnak és ha nem lett volna rájuk feltelepítve a NOD32 akkor már agyon lennének fertõzve a kliens gépek.
Ezzel nem a nodot akarom védeni mielõtt bárki is arra gondolna, hanem azt mondom, hogy már a Linux rendszereket is támadják. És sokszor már sikeresen.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
/ HOGY NEM A GÉP SZAR HANEM HÜYE A KEZELÕ /<#zavart1>#zavart1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Hamár szeret ide-oda kattintani😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota>
Az italról tényleg annyit tényleg nem ittam hónapokig.
meló meló stb. Meg nem látom értelmét kidobott pénz.
Meg nem igazán van kedvem hápogni másnap.
Azért a múlt héten bûnöztem kicsit . de csak mértékkel.
Linux Mint 13 Cinnamon
amúgy nagy hülyeségnek tartom a teszteket.
az esetek többségében a fertõzések mögött a felhasználói hülyeség áll.
Linux Mint 13 Cinnamon
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
aszem a frissités, esetleg nagyobb vagy tömörített fájlok ellenõrzése okozhatja a lassulást(archive scan pipa eltüntetése)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tudna valaki segíteni, tanácsot adni, a következõkben...
A Kaspersky Internet Security 2011 Tûzfalában.
Hol tudom, hogyan tudom beállítani, hogy ÉN mondom meg, hogy milyen program mehet ki a netre!?!
És még valami, Idõnként belassul a gép pár másodpercre. Szerintem a Kaspersky csinál valamit, amitõl belassul...
Ezekben tud valaki segíteni?
Na tessék, errõl beszélek! (Persze már jelezve volt ez a keddi nap hétvégén is)
Végén:
Folytatjuk...
😄DDDDDDDDDDD
A Sophos-ra nem <#pias>#pias> egyet?
Én a statisztik alapján <#pias>#pias> egyet a Prevx-re!!!!!!!!
Én erre <#pias>#pias> egy jót.
Microsoft 1463
Avira 1837
Erre kell <#pias>#pias> egy jót.
SL álreg vagy, árulkodjak vagy ne? 😄
Az a kérdés, hogy mennyire valós ez a teszt?