Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy ebbe a topicba mekkora élet van mindig 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
errõl valami tapasztalat ?
Pedig teljesen meg vagyok elégedve a NAV 2011 el de valamiért a szívem visszahúz a kav hoz.<#zavart1>#zavart1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
* 22 million applications are added to Ubiquity database weekly
* The size of the community contributing to the Ubiquity database is 100 million users
* More than 75 percent of malware discovered by Ubiquity affects less than 50 Symantec users
* Symantec blocked 3.2 billion attacks in 2009
Nem lassítja a böngészést.
ESET Smart Security
Nálam a Linkscanner még mindig lassítja a webezést.
ESET Smart Security
Az AVG fertözött gépre telepítettem.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ha futó programról van szó akkor a feladatkezelõ>folyamatok fülnél kilövõd majd utána töröld.Végülis hol detektálja?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
tud valaki valamilyen megoldást autorun "vírusra"?Az avast nem hajlandó kitörölni...
Minden ugyanaz másképpen.
#35085 <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
A VirusBuster 2010. szeptemberi vírus-toplistája:
1. JS.Redirector.J (31,42 %)
2. Trojan.Oficla.BNE (26,33 %)
3. Trojan.Oficla.BOH (16,67 %)
4. JS.Redirector.K (12,44 %)
5. Trojan.Oficla.BQR (4,76 %)
6. Trojan.Oficla.BNY (3,63 %)
7. Trojan.DR.Oficla.BKJ (0,98 %)
8. Trojan.Agent.YHJN (0,79 %)
9. I-Worm.Zafi.B (0,57 %)
10. Backdoor.Bredolab.DJI (0,44 %)
namost nekem is néha volt hogy egy linkre nyomvva nem jött be az oldal csak egy blank.html.
Aztán bezártam majd új lapot nyitva már mûködött.
de a 2 fájl nincs a gépemen: blank.html és az mtu.bat
most akkor nálam nem a vírus okozta a néhai hibát? oldal
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1ébként nice job!
<#eljen>#eljen>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Gondoltam visszateszem az AVG Internet Security 2011, mert látható az analizísbõl, hogy az AVG sem ismeri fel. Ezt a fájlt, egy linkben kaptam, a Yahoo!Messenger-ren érkezett valakitõl, a listámból, akinek fertözött volt a gépje.
Nézzétek a képeket, hogy mit vett észre az AVG IS 2011 (elõszõr az AVG Tûzfala jelet meg, hogy a C:\WINDOWS\nvsvc32.exe akar kapcsolódni az internetre és mivel nem szerepel ez a program az adatbázisaban, akkor azt ajánlotta, hogy blokkoljam, közben felnyítottam a Yahoo!Messengert is):
Az útolsó kép, pedig azért van, mert feltelepítettem az AVG IS 2011, de közben detektált egy malware programot.
Szép munka az AVG-tõl!!!!!!!!!!