Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki használ vagy régebben használta a Panda Cloud Antivirus Pro-t akkor mondja már meg, hogy hol látni azt, hogy meddig érvényes?
Volt nemrégen egy lehetõség, promós 1 éves kulcs kérés a Pro-hoz.
Barátnõm gépén van fent, de hiába van beírva a kulcs, nem látjuk, hogy mennyi nap van még vissza.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hát az átlag, de még a közép haladó userek is gondban lehetnek most. Ha ez nálam is megtörtént volna, (az igényeim miatt nem használok AVG-t) akkor lövésem sem lenne a kijavításához.
Maradna a OP. rendszer újrahúzása. Ami miatt viszont igen csak mérges lennék, hogy egy virusadatbázis frissítés miatt kell ezt megtenni.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Viszont ha nem akarsz tûzfalat vagy egyéb olyan komponenst ami tartalmazza az SS csomagjuk, akkor a telepítésnél kiveszed a pipát azokról, így nem fogja feltelepíteni.
Köszönöm, sajnos a link már nem jó.😊
Premiumhoz keresnék, ha nem találok, akkor lehet áttérek az AVG-re, netán NOD-ra, bár az Avirával nem volt eddig bajom.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Törölni kéne az offot....
A HG szerepét továbbra is vállalnám ha nem akarná senki😊
Ki ért ebben egyet?
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
<#email>#email>Sziasztok, örvendek hogy újból használható ez a topik.
trident: nálam kapható Avira Premium Secuirty Suite kulcs, ami mûködik még 2 hónapot. Van az Avira Antivir Premium 10 vagy az Avira Premium Secuirty Suite kulcskérés itt, de nem tudom ha mûködik, mert én nem próbáltam.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De ha már ki lett nyitva akkor társalogjunk az antivírusokról... 😛
Javaslom, hogy mindenki (én is) gondolja végig ezek után - akár kétszer is - mielõtt a 'Mehet' fülre kattintana, hogy mit ír be ide és tanuljunk az elõzõekbõl.
Mindenkinek jó fórumozást kívánok és üdv újra a totyikban. <#vigyor2>#vigyor2>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiakar még csatlakozni?
Kell egy HG aki ezeket offokat törölné ha "végleg" nem akarja senki akkor vállalom(utolsó figyelmeztettés)...
Talán szavazásra kéne bocsájtani ezt az ügyet most már tényleg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az egy valaki pedig : goodspeed
Így is minõsíthejük, minõsítheti az itteni közösség Õt. Én a továbbiakban a magam részérõl így fogok tenni.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
AVIRA - \"More than security.\"
Igen, sajnos rengeteget kell dolgoznom korán reggeltõl és általában este fél 10-re esek haza, ezt jól látod.
Természetesen a topicba benézek minden nap, vagy amikor idõm engedi, de sokszor vagyok úgy, hogy, mivel a munkából adódóan egész nap hadakozok a tirpákokkal és az ostoba emberekkel, akik elvárják, hogy a saját hibáikat és tudatlanságukat én javítsam ki, már erõm és idegzetem nem marad kiválogatni mi az off és mit töröljek, hagyjak benn. Hadakozok én eleget egész nap melóhelyen.
Ezt globálisan mondom, nem személyre szólóan: Gondolom, ha bementek egy irodába, könyvtárba, vagy bármely helyiségbe dobáljátok a padlóra a szemetet, hogy majd a takarító feltakarítja, végül is azért van, minek kidobni a kukába, jó helyen van az. Itt kb ugyan ez a helyzet.
Offoljunk, szemeteljük szét a topicot, majd a hülye házigazda kitakarítja, mit törõdjek én vele.
Direkt nem töröltem mostanában az offokat, hátha -ha látjátok a káoszt és, hogy mi lett- észbe kaptok mit csináltok, de ez elmaradt. Ez van, senki sem tökéletes.
A házigazda jog arra való, hogy a kialakult közösség alappilléreit a kinevezett megóvja az ide tévedõ, erre tekintetlen emberektõl. Nem attól, hogy a saját közösségének az embereitõl, akik nincsenek tekintettel a "rendre".
Az, hogy ezek kik, mindenki döntse el maga, én nem akarok személyeskedni.
Lényegében ennyi. Lehet egyet érteni, vagy nem egyet érteni, én így látom. Úgy, hogy nem érdemli meg már a topic azt, hogy én ebbe munkát fektessek. Feleslegesen meg dolgozzon az, akinek hat anyja van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Csak azért mondom, mert még roszabb lehet a dolog mert tökmindegy mitmondasz, akkor is elfogult leszel 1-2 emberkével szemben.
Én inkább azt tartanám korreknek hogyha a közösség választana ki valakit. Bár én ide read only modba járok (most mégis megszólalok 😊) de ez a véleményem.
Az egyik oka annak hogy read only az az ami itt folyik, és ugye hogy flamelni lehessen ahhoz 1 ember nem elég.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Legalább olyan kéne aki nem nem offol,és rendszeresen benézz ide....
bár...én elvállalnám,én is unom hogy csak az off megy általában, de holnap délig várok(nem-e akarja valaki más)
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Mivel a fejléc és a többi dolog a saját szellemi termékem és munkám, azt megtartom magamnak. Majd az új ember csinál másikat.
Az illetékes jelezze a moderátorok felé, erre a HSZ-re hivatkozva lehet az új házigazda.
Sima fórumozóként maradok továbbra is.
Köszöntem!
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
No Offonse!
Legyetek szívesek ezt privátban folytatni tovább. Ez már olyan, mint egy chat. <#szomoru2>#szomoru2>
Azt hiszem vmi érdemleges hozzászólásra nézek be, erre nothing...
Okés: Mindenhol van OFF és szombat este van, de szerintem Ti is érzitek talán, hogy ezek a HSZ-ek nem topic szintû hozzászólások.
Részemrõl megköszönném, ha megszûnne ez a csetelõs eszmecsere. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Próbálkozz ezzel is
Köszi az orentációt, tényleg azt hittem nõ. De sose írtam neki privátot...😊
F1re
Én iszok, köszi, bontok egy sört.
Most linkelték a másik fórumra ezen fórumot, kezdõdik az igazi interaktív topikcsata.
(egyébként rosszul írták, mert 35112-tõl indult Goodspeed "stand up comedy" elõadása.)
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com