Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Jól teszed, elég rossz eset. <#eljen>#eljen>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Akkor váltottam MSE-re. Aminek késõbb kiderült, hogy rém lassú a real-time scanner-re. Mégis sokáig használtam. Vista alatt szinte csak azt.
Seven alatt próbáltam ki az Avira; Avast; AVG 2010 vírus nyalogatókat. Asszem legalábbis de lehet, hogy még vmit. Avast vhogyan Nekem túlzottan Home User szagú történet és gyenge spy védelemmel. Nekem egy alkalmazás kell vírus/spy ellen real-time (off line néha lehet lefuttatni pár cuccost). Ja, meg próbáltam a Panda-t is. Hát, Nekem az nagyon nem jött be. ESET-el nem foglalkozom. Mivel tört vírusnyalogató nem kell és havonta semmi kedvem pöcsölni név/jelszó páros vadászatokkal. Tûzfalra nincs szükségem. Ott a Seven-é. Tökéletesen megfelel a célnak. AVG bár fogott meg olyan dolgokat, amiket a többi simán átengedett (korábban volt errõl szó ebben a topic-ban) azért váltam meg Tõle, mert sok volt a fals riasztása. Szerencsére ezzel a legújabb lépésükkel nem találkoztam. Bár notimon asszem még mindig az van, de az x86-os szal no problem! 😊
Gondoltam feldobom a McAfee-t a legfrissebb patch-el és szupi módon üzemel. McAfee VirusScan Enterprise 8.7i + patch 4. Régen is szerettem. Örülök, hogy most már végre Seven alatt nincs gondja a valós idejû védelmének.
Nálam most ez a favorit.
Kb. ennyi a történet.
Mivel támasztod alá amit írtál, hogy miért ne?!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Notice: McAfee meg olyat tudott megalkotni, hogy egy DAT fájl frissítése után az IE nem indult el. Lehetett újratelepíteni az IE7-eseket. 😊 De most mégis(újra) a McAfee-nek szavaztam bizalmat. <#alien>#alien>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Normális felhasználói reakciók:
a,Cikk alatt látsz 5 csillagot, az az "Értékelés", kattints rá az egy csillagra, és így közlöd velük hogy elégedetlen voltál!
b, Kommentben kifejted az elégedetlenségedet!
Divatosan: unlikeolod facebookon a cikket.
Durván, kegyelmet nem ismerve: Feltöröd az oldalt, letörlöd a tartalmát.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
hát tõled nem hinném hogy tudna valamit lopnia😄
Merre voltál az elmúlt években? Itt a helyed napi szinten! Olé!
Természetesen orosz...<#taps>#taps>
A leállítandó folyamatoknál úgy veszem a Bitdefender,AVG vírusírtóval akar kicsezni...
IE sebezhetõségbõl fertõzz a Ripinip trójai.
Ezek engem mint trial-os user nem érdekelnek😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyetértek, hogy a felhasználó is hibás ebben, ki kell várni, amig lejár a licensz. Ezért jó csak egy évre elõfizetni, mert minden évben kiadják az újabb verziót.
szerk.: Úgy látom, mint ha pár antivírust cseréltek volna :-o Jól látom? Csak mert képen is látom, nem csak a szar memóriámra hagyatkozom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy 1 év a rácsok mögött egy kormányzói e-mail fiók feltörésért
Tanulság: No Komment😄
Még egy ok hogy ne explorert használjunk :/
Röviden: Szerdán este az AVG kiadott egy frissítést, azonban ahelyett, hogy adatbázist frissített volna a program, helyette a 32/64-bites Windows 7 és Vista mûködésképtelenné vált.
Ez a frissítés a (3292) kérte a felhasználókat, hogy újraindítsák a számítógépet. A restart után és a betöltéskor a Windows a felhasználók által rettegett Blue Screen of Death (BSOD) produkált. Még csökkentett módban sem indult el az OP. rendszer, ezzel megakadályozva a felhasználókat abban, képesek legyenek helyreállítani a rendszert.
A hiba oka vélhetõen, hogy a sikertelen betöltésért egy fájl a felelõs, "\ Windows \ System 32 \ DRIVERS \ AVGIDSEH.SYS,"
A legvalószínûbb és az AVG által sajnálják, de a felhasználók döntõ többségének sajnos újra kell telepítenie a Windows rendszerét.
Röviden és gyorsan magyarra fordítva nagyjából ez a lényege.
Közben kidobták a javítást erre, de ha nem indul a Windows akkor késõ bánat.
Hoppá neked 110 milliós AVG tábor.
Amúgy meg Panda Cloud van fenn nekem. <#idiota>#idiota><#guluszem1>#guluszem1><#hehe>#hehe><#zavart2>#zavart2>
NOD32-re gondoltam, de pár éve nem voltak vele jó tapasztalataim, eléggé ette a gépemet
1. Avira Premium Security Suite
2. Kaspersky Internet Secuirty 2011
3. Norton Internet Security 2011
4. BitDefender Internet Secuirty 2011
és még vannak, de inkább a legjóbbakat soroltam fel, ranglétrát is állítottam fel saját tapasztalatom szerint.
tudnátok nekem mondani olyan vírus írtót, keresõt ami nem fogja a gépet, de jó is, és lehetõleg ingyenes, vagy ha elmondanátok mit használtok az is jó??
kössz!!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Én sokáig elégedett voltam az új AVG-vel, de sajnos belefutottam pár fals vírusriasztásba és visszatértem a McAfee VirusScan Enterprise 8.7i-hez + Patch4-es. AVG 2011 Ati Tray Tools (ATT) telepítésekor trójait vélt felfedezni, belekavart a telepítésbe. Nem ez volt az elsõ. Volt még ezen kívül vmi. De arra már nem emléxem. Azonban McAfee-ban egyelõre kellemesen csalódom mert régebben az On-Acess Scanner-e leállt, de már nincs ez a bug Seven alatt.