Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jó hát ha neked jó... 😄 bár ha nem próbáltad ezeket akkor nem tudod mi a jó... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

KranaZoli
Ezekhez még nem volt szerencsém. Szóval Én elhiszem, de jóóóó ez!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Narxis
Ha csak a fizetõseket nézem akkor Kaspersky, Norton már rég lehagyták.

KranaZoli
Már mér hanyatlana évek óta?! Amiket írtam azok közül több is ingyenes volt. Az, hogy felvásárolta az Intel válság hozta elkerülhetetlen lépés. Azonban talán elõre! Szerintem nem eszi a gépet. Hibák, hiányosságok mind1ikben lesznek. Egyelõre nincs vele gondom. Régebben nem volt. Ha nem lesz vele nagy problémám, akkor megint ki fog szolgálni hosszú távon. Amíg "hanyatlik" talán feljön vmi értelmes jószág is.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Narxis
haha, mekkora szóvi:CC

😛

Narxis
McAfee már évek óta hanyatlik, régen jó volt de szerintem még ingyenes cuccok között is van jobb nála. Talán most, hogy megvette az Intel jó lesz megint, de arra még várni kell. Gépfogó, sok vakriasztással és nemrég egy dll sebezhetõséget is felfedeztek benne aminek a vizsgálata még tart.

Narxis
ó, dehogynem

Doomista
ESET-el nem foglalkozom.

Jól teszed, elég rossz eset. <#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

KranaZoli
Mi gondod a McAfee-val?! Nekem annyi volt, hogy régebben az On-Access Scanner-je sajnos rendszeresen leállt Seven alatt. (Vista óta)

Akkor váltottam MSE-re. Aminek késõbb kiderült, hogy rém lassú a real-time scanner-re. Mégis sokáig használtam. Vista alatt szinte csak azt.

Seven alatt próbáltam ki az Avira; Avast; AVG 2010 vírus nyalogatókat. Asszem legalábbis de lehet, hogy még vmit. Avast vhogyan Nekem túlzottan Home User szagú történet és gyenge spy védelemmel. Nekem egy alkalmazás kell vírus/spy ellen real-time (off line néha lehet lefuttatni pár cuccost). Ja, meg próbáltam a Panda-t is. Hát, Nekem az nagyon nem jött be. ESET-el nem foglalkozom. Mivel tört vírusnyalogató nem kell és havonta semmi kedvem pöcsölni név/jelszó páros vadászatokkal. Tûzfalra nincs szükségem. Ott a Seven-é. Tökéletesen megfelel a célnak. AVG bár fogott meg olyan dolgokat, amiket a többi simán átengedett (korábban volt errõl szó ebben a topic-ban) azért váltam meg Tõle, mert sok volt a fals riasztása. Szerencsére ezzel a legújabb lépésükkel nem találkoztam. Bár notimon asszem még mindig az van, de az x86-os szal no problem! 😊

Gondoltam feldobom a McAfee-t a legfrissebb patch-el és szupi módon üzemel. McAfee VirusScan Enterprise 8.7i + patch 4. Régen is szerettem. Örülök, hogy most már végre Seven alatt nincs gondja a valós idejû védelmének.

Nálam most ez a favorit.

Kb. ennyi a történet.

Mivel támasztod alá amit írtál, hogy miért ne?!

Doomista
Azt majd õ dönti el, nincs jogod megmondani hogy mit használjon!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
McAfee-nek ne szavazz bizalmat!

KranaZoli
Tudom. Csak azért tettem be, mert Ipon-ra csak most került ki.

Notice: McAfee meg olyat tudott megalkotni, hogy egy DAT fájl frissítése után az IE nem indult el. Lehetett újratelepíteni az IE7-eseket. 😊 De most mégis(újra) a McAfee-nek szavaztam bizalmat. <#alien>

Doomista
Az se lenne gyenge...örökre megutálnának...😄

gergely1991
Durván, kegyelmet nem ismerve:belinkeled a hibás avg update linkjét(Patch frissítés avg-hez címzéssel) <#idiota><#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Semmi gond!

Normális felhasználói reakciók:
a,Cikk alatt látsz 5 csillagot, az az "Értékelés", kattints rá az egy csillagra, és így közlöd velük hogy elégedetlen voltál!
b, Kommentben kifejted az elégedetlenségedet!

Divatosan: unlikeolod facebookon a cikket.
Durván, kegyelmet nem ismerve: Feltöröd az oldalt, letörlöd a tartalmát.

gergely1991
ezzel a cikkel már elégé elkéstek:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
mintha szerepelne ott néhány hirdetés...
hát tõled nem hinném hogy tudna valamit lopnia😄

Doomista
Ööö...ez már régi hír/probléma és ki lett vesézve :-)
Merre voltál az elmúlt években? Itt a helyed napi szinten! Olé!

KranaZoli

Szerintem nálam a trójai megijed a sütik nevétõl és nem merne kockáztatni.<#pias>

Doomista
Hát most épp nincs itthon csokis süti. <#vigyor>

Doomista
SpamKinG
Természetesen orosz...<#taps>

gergely1991
Sütikbõl táplálkozik verprud trójai
A leállítandó folyamatoknál úgy veszem a Bitdefender,AVG vírusírtóval akar kicsezni...

IE sebezhetõségbõl fertõzz a Ripinip trójai.

gergely1991
A gyanúsítottak fellebbeznek..😄
Ezek engem mint trial-os user nem érdekelnek😄

<#pias>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én Trial Reset-et használok idõnként, engem mégúgysem érint az ügy.

Egyetértek, hogy a felhasználó is hibás ebben, ki kell várni, amig lejár a licensz. Ezért jó csak egy évre elõfizetni, mert minden évben kiadják az újabb verziót.
Doomista
Valamilyen szinten a felhasználó is hibás...én pl biztos hogy nem hosszabbítanám meg addig, míg le nem járna a licencem.

Narxis

Doomista
Eredményt privátba kérném! <#pias>

szerk.: Úgy látom, mint ha pár antivírust cseréltek volna :-o Jól látom? Csak mert képen is látom, nem csak a szar memóriámra hagyatkozom.

Hamár említetted, akkor leellenõrzõm a gépet vele, lássam miket talál, ha talál.
Narxis
Én úgy tudom csak a 64bites rendszerek voltak érintve...

Doomista
Én azt mondom, hogy egy Hitman Pro scant engedj rá a gépedre, aztán ha úgy se talál semmit, akkor nézzél új antivírusra.

Sõt a Kaspersky-nek nagyon kevés a falcs riasztása is, érdekes, hogy nálas annyi fertõzést talál úgy egybõl.
Én épp azért használok Internet Explorer 8, hogy lássam mennyire jó a jelenlegi szuper védelmem. Csak így lehet tesztelni egy Internet Security védelmi szoftvert.
Rage47
nálam minden rendben van tudtommal
Kaspersky-vel nem tapasztaltam ilyen dolgot, minden programot rendesen túdtam talapíteni, sõt torrentrõl letöltött cuccokat is, valami nincs rendben akkor nálad.
gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az üres válasz nem válasz de a negativ véleményeket pm-ben kérem😊

Egy 1 év a rácsok mögött egy kormányzói e-mail fiók feltörésért
Tanulság: No Komment😄

Még egy ok hogy ne explorert használjunk :/

Doomista
Tõled? <#smile>

lck
Negyedikes. Nem iszik (még) csak Farmerámázik. De egyébként rendszeresen ghostolja a rendszerpartícióját. Így nála sem lenne gond. ( Ezt a ghostolást vajon kitõl látta ??? )
Doomista
Szerdán kocsmában volt.

lck
THX !

A gyereknek AVG van Sevenen. Megy a gépe vidáman. Lehet szerdán nem hagytam gépezni ??
Ezt a mázlit ...<#eplus2>

Röviden: Szerdán este az AVG kiadott egy frissítést, azonban ahelyett, hogy adatbázist frissített volna a program, helyette a 32/64-bites Windows 7 és Vista mûködésképtelenné vált.
Ez a frissítés a (3292) kérte a felhasználókat, hogy újraindítsák a számítógépet. A restart után és a betöltéskor a Windows a felhasználók által rettegett Blue Screen of Death (BSOD) produkált. Még csökkentett módban sem indult el az OP. rendszer, ezzel megakadályozva a felhasználókat abban, képesek legyenek helyreállítani a rendszert.

A hiba oka vélhetõen, hogy a sikertelen betöltésért egy fájl a felelõs, "\ Windows \ System 32 \ DRIVERS \ AVGIDSEH.SYS,"
A legvalószínûbb és az AVG által sajnálják, de a felhasználók döntõ többségének sajnos újra kell telepítenie a Windows rendszerét.

Röviden és gyorsan magyarra fordítva nagyjából ez a lényege.

Közben kidobták a javítást erre, de ha nem indul a Windows akkor késõ bánat.
Hoppá neked 110 milliós AVG tábor.

Doomista
<#eljen>

lck
Ááá - sajnos nem tok jól angolul 😊))
Amúgy meg Panda Cloud van fenn nekem. <#idiota><#guluszem1><#hehe><#zavart2>
Rage47
sima antivírust tudtok ajánlani? Kasperskybõl kezd elegem lenni, újabban mindig keresztbetesz valahogy... pl. progik installációjánál vizsgál épp egy fájlt, és nem rakja fel a programot. torrenteknél rendszeresen letöltési hibát okoz, mert a torrenteket is épp ellenõrzi. olykor fogja magát és a fél winyómat vírusosnak látja - olyan programokat, amik tuti nem vírusosak - pl. Starcraft 2

NOD32-re gondoltam, de pár éve nem voltak vele jó tapasztalataim, eléggé ette a gépemet
Ha teljesen ingyenes kell, akkor az avast! Free Antivirus elég megfelelõ védelmet fog adni (a regisztrációs kulcs 1 évre teljesen ingyenes). Azért én azt ajánlom, hogy fizetéses verziót tegyél fel, mert jobb védelmet nyújtanak:
1. Avira Premium Security Suite
2. Kaspersky Internet Secuirty 2011
3. Norton Internet Security 2011
4. BitDefender Internet Secuirty 2011
és még vannak, de inkább a legjóbbakat soroltam fel, ranglétrát is állítottam fel saját tapasztalatom szerint.
Rage47
köszi😊
Szép munka.<#pias>
CoD23
csõ all!
tudnátok nekem mondani olyan vírus írtót, keresõt ami nem fogja a gépet, de jó is, és lehetõleg ingyenes, vagy ha elmondanátok mit használtok az is jó??
kössz!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Doomista

KranaZoli
Hi!

Én sokáig elégedett voltam az új AVG-vel, de sajnos belefutottam pár fals vírusriasztásba és visszatértem a McAfee VirusScan Enterprise 8.7i-hez + Patch4-es. AVG 2011 Ati Tray Tools (ATT) telepítésekor trójait vélt felfedezni, belekavart a telepítésbe. Nem ez volt az elsõ. Volt még ezen kívül vmi. De arra már nem emléxem. Azonban McAfee-ban egyelõre kellemesen csalódom mert régebben az On-Acess Scanner-e leállt, de már nincs ez a bug Seven alatt.