Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
"Amikor Vinself trójai elindul"

Itt a hiba. Miért töltötte le? Miért indította el a méltán kedves user?

Ezt a Józanész nevû antivírusnak illene detektálni. :p

Na hát ezért van nálam alapból tiltva az IE. Ha három ilyen kérdésre "helyesel" felel, akkor kapcsolódhat az internetre.

gergely1991
az a valaki szerintem nem éhezik csak dühös hogy még most se nincs aki törölné egyesek által létrehozott offolásait😛

Tûzfalakat téveszt a vinself trójai

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Természetesen nem, meg is van. Kössz szépen.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

The wind of a change.

Tessék. A cirill betû nem akadály gondolom.<#vigyor>

Ööööö izé. Hova lett a banner és a többi? Lasan lejár az Avira kulcs és kellene a promóciós link 😉 Esetleg lemaradtam valamirõl és már nincs ilyen?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Narxis
Product Update - 18.5.0.125 for Norton Internet Security 2011 and Norton AntiVirus 2011 (December 9th, 2010) - ENGLISH ONLY

18.5 contains many changes and fixes from the previous version. Some of these changes include:

- Fixed an issue where Norton Insight might falsely report 0% trusted when Performance Monitoring was disabled. (Discussed Here)
- Fixed an issue with the Activity Map might not update when Smart Definitions are enabled. (Discussed Here)
- Improved instances where the Norton AntiSpam Toolbar might be erroneously disabled (or "grayed out") in Microsoft Outlook 2007 and Microsoft Outlook 2010. (Discussed Here)
- Corrected an issue where "Custom UI Runtime Error in Norton AntiSpam Outlook Plugin" might display when using Microsoft Outlook. (Discussed Here)
- Fixed an issue where the option to "run" an executable was missing from a File Insight/Download Insight window. (Discussed Here)
- Corrected an issue where Idle Full System Scans would show report inconsistent amounts of Scanned Files. (Discussed Here)
- Fixed an issue where Full System Scans would not run continuously, including when the machine is left idle.
- Fixed an issue where the Norton Product may display "Subscription Expired" after updating from a previous version.
- Fixed Internet Explorer crashes that were due to Intrusion Prevention.
- Performance Enhancements were made on the Norton Toolbar for Internet Explorer 9 Beta.
- Enhanced Settings migration when updating from an older version.
- Usability and Performance improvements to the support experience.
- Added better Norton AntiSpam support for Microsoft Outlook configured with multiple accounts.
- Corrected a few instances of 8504 errors that may appear when the Norton product is launched.

Mivel nem mindig megy az álantivírusokkal a dolog, akkor megpróbálták az álszoftverekel.
Doomista

Doomista
Checkvir: Elkezdodott a virsukeresok valosideju tesztelese

Hiszekenysegre epitkeznek napjaink kartevoi:

Az ESET novemberi toplistája a következõképpen alakult:

1. Win32/Conficker féreg (5,67 %)
2. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2,61 %)
3. Win32/HackMS trójai (2,17 %)
4. Win32/Tifaut trójai (1,73 %)
5. Win32/Shutdowner trójai (1,46 %)
6. Win32/VB féreg (1,46 %)
7. HTML/ScrInject trójai (1,08 %)
8. Win32/Mebroot trójai (1,03 %)
9. Win32/RegistryBooster trójai (0,87 %)
10. Win32/KillProc trójai (0,64 %)

Még mindig a Conficker
<#ejnye1><#wow2>

Narxis
😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másik totyikban kaptam egy igen értelmes választ az elõzõ hsz.-emre. No komment erre, mert ennyire azért nem tudok lemenni IQ-ban.. Katt ide.

Doomista

Tökéletes!!!!<#pias><#pias><#pias><#pias>
Doomista

Narxis
Nagyon nem jól tudod! 😄

Akkor megint ön kell hogy behelyezze a megfelelõ helyre!

Ez lehetetlen, hogy az Avira Free jobb lenne az Avira Pro-nál, valami gyanús a tesztben. Szerintem a Comodo sem nincs jó helyen, sem a Symantec.
Doomista
A Pandát megint nem látom.

Doomista
Hát faszom ezt még én se értem. Már ha egyáltalán meglehet érteni. Szerintem nem. De jót röhögtem ezen a teszten is, felér egy fél humorral. Na meg az ember új neveket is ismer meg...Coranti? Nagyon menõ a teszten, de a honlapjukon se fogják vissza magukat! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

VirusBulletin RAP-Teszt 2010 December

Ami ebben a legérdekesebb, hogy az Avira Free jobb eredményt ért el, mint az Avira Pro verziója. Ez meg hogyan lehetséges?

Doom a kérdés adott számodra.

Doomista
Akkor nem, de ez a normális emberi reakció. :-)

Szörnyû, szörnyû szörnyû! <#rinya><#wow2><#rinya>
A második mondat teljes egészében szörnyû.

Helyesírás: 5
Nyelvtan: 1
Fogalmazás: 1
Tudás: 1

KranaZoli
Ha az Avira lenne az alany, akkor is "lázonganál"?! 😊

btw: Avira AntiVir 10.0.0.607 (58M😎

"Virusírtó program, ami rootkitek ellen is véd. Természetesen az alapvetõ víruskeresõs dolgokat is ismeri, azaz folyamatos oprendszer figyelem, stb."

Hehh! 😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Doomista

Sziasztok!
Megjelent a virusbtn.com -on a 2010.decemberi teszt.A Comodo-nak nem igazán sikerült.
Doomista
Tudom ám, hogy Avirát használsz!

Doomista
Nem vagy tisztában a fórum szabályzatával, csak szóltam!

"Hozzászólások törlése:

Szándékos flood és reklám esetén."

<#vigyor><#oooo><#ravasz1><#pias>

sziasztok.hát én letöltöttem ezt avast 5.1.677-et.de tök ugyan az mint az 5.0.677
Narxis
Imádja, minden nap megnézi.

KranaZoli
Jólvanna! Azt ne mond, hogy nem tetszett?! 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Doomista
<#ejnye1><#ejnye1> Hé!

KranaZoli

JoeFromHun
Sziasztok!

Errõl lehet tudni vmit?: Outpost Security Suite FREE
Próbálta már esetleg vki?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
De amirõl ott szó van az nem crack hanem egy amerikai cégtõl kikerült liszensz kulcs. Letilthatták volna hamar, helyette inkább figyelik, hogy mennyien használják és hol + próbálják elérni a warezolókat egy figyelmeztetéssel, hogy inkább vegyék meg a szoftvert vagy váltsanak az ingyenes verzióra.

Doomista
Nekem is eredeti az Avira, de nincs megvásárolva...<#nezze><#hehe><#hehe><#nezze>

Én amit használok eredeti, pedig nincs megvásárolva, mert ha leellenõrzõm (csak ha le lehet ellenõrizni) a hivatalos oldal azt írja, hogy rendben van.
Kiss Ádám is egy szavában azt mondta, hogy nem biztos hogy rendes védelmet nyújt az ilyen crackelt antivírus és én ezzel egyetértek, mert én is tapasztaltam egyeseknél.

<#nevetes2><#pias><#pias>
Doomista
Nem rendelünk egy napra? Fele-fele arányba fizetjük, így megéri!
<#ravasz1><#email><#hawaii>

Narxis
Az béta!

KranaZoli
On-line (valós idejû) felesleges.
De van újabb Avast.

Avast 5.1.677 (45M😎

Narxis
Malwarebytes

szaisztok.win 7 ultimate-m van.tûzfal bekapcsolva.windows deffender szintén.vírusirtom:avast5.0.677.kell ezek mellé még valami kém és trójai keresõ?ha igen mit javasoltok?
Narxis

Doomista

Narxis

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>