Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Itt a hiba. Miért töltötte le? Miért indította el a méltán kedves user?
Ezt a Józanész nevû antivírusnak illene detektálni. :p
Tûzfalakat téveszt a vinself trójai
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
18.5 contains many changes and fixes from the previous version. Some of these changes include:
- Fixed an issue where Norton Insight might falsely report 0% trusted when Performance Monitoring was disabled. (Discussed Here)
- Fixed an issue with the Activity Map might not update when Smart Definitions are enabled. (Discussed Here)
- Improved instances where the Norton AntiSpam Toolbar might be erroneously disabled (or "grayed out") in Microsoft Outlook 2007 and Microsoft Outlook 2010. (Discussed Here)
- Corrected an issue where "Custom UI Runtime Error in Norton AntiSpam Outlook Plugin" might display when using Microsoft Outlook. (Discussed Here)
- Fixed an issue where the option to "run" an executable was missing from a File Insight/Download Insight window. (Discussed Here)
- Corrected an issue where Idle Full System Scans would show report inconsistent amounts of Scanned Files. (Discussed Here)
- Fixed an issue where Full System Scans would not run continuously, including when the machine is left idle.
- Fixed an issue where the Norton Product may display "Subscription Expired" after updating from a previous version.
- Fixed Internet Explorer crashes that were due to Intrusion Prevention.
- Performance Enhancements were made on the Norton Toolbar for Internet Explorer 9 Beta.
- Enhanced Settings migration when updating from an older version.
- Usability and Performance improvements to the support experience.
- Added better Norton AntiSpam support for Microsoft Outlook configured with multiple accounts.
- Corrected a few instances of 8504 errors that may appear when the Norton product is launched.
<#eljen>#eljen>
Hiszekenysegre epitkeznek napjaink kartevoi:
Az ESET novemberi toplistája a következõképpen alakult:
1. Win32/Conficker féreg (5,67 %)
2. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2,61 %)
3. Win32/HackMS trójai (2,17 %)
4. Win32/Tifaut trójai (1,73 %)
5. Win32/Shutdowner trójai (1,46 %)
6. Win32/VB féreg (1,46 %)
7. HTML/ScrInject trójai (1,08 %)
8. Win32/Mebroot trójai (1,03 %)
9. Win32/RegistryBooster trójai (0,87 %)
10. Win32/KillProc trójai (0,64 %)
Még mindig a Conficker
<#ejnye1>#ejnye1><#wow2>#wow2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez lehetetlen, hogy az Avira Free jobb lenne az Avira Pro-nál, valami gyanús a tesztben. Szerintem a Comodo sem nincs jó helyen, sem a Symantec.

Ami ebben a legérdekesebb, hogy az Avira Free jobb eredményt ért el, mint az Avira Pro verziója. Ez meg hogyan lehetséges?
Doom a kérdés adott számodra.
Szörnyû, szörnyû szörnyû! <#rinya>#rinya><#wow2>#wow2><#rinya>#rinya>
A második mondat teljes egészében szörnyû.
Helyesírás: 5
Nyelvtan: 1
Fogalmazás: 1
Tudás: 1
btw: Avira AntiVir 10.0.0.607 (58M😎
"Virusírtó program, ami rootkitek ellen is véd. Természetesen az alapvetõ víruskeresõs dolgokat is ismeri, azaz folyamatos oprendszer figyelem, stb."
Hehh! 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Megjelent a virusbtn.com -on a 2010.decemberi teszt.A Comodo-nak nem igazán sikerült.
"Hozzászólások törlése:
Szándékos flood és reklám esetén."
<#vigyor>#vigyor><#oooo>#oooo><#ravasz1>#ravasz1><#pias>#pias>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Kiss Ádám is egy szavában azt mondta, hogy nem biztos hogy rendes védelmet nyújt az ilyen crackelt antivírus és én ezzel egyetértek, mert én is tapasztaltam egyeseknél.
<#ravasz1>#ravasz1><#email>#email><#hawaii>#hawaii>