Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra sem lehet beállítani benne, hogy egy mappa megnyitásakor ne ellenõrizze újra minden alkalommal a benne lévõ összes exe fájlt. Ez egyes mappamegnyitás alkalmával, zavaró lassulást okoz a rendszernek. Így részemrõl továbbra is ennyi volt az Emese.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyéb:
Kulcsszavaskeresõk eredményeit manipulál egy kártevõ
"Az ügyre reagálva Graham Cluley, a brit Sophos antivírus cég fõmérnöke elmondta, hogy Európában is heves piaci verseny zajlik a számítógép-biztonsági szoftverek gyártói között - õk azonban a szomszédos Kaspersky Lab UK képviselet munkatársait csak hógolyócsatában szokták támadni!" <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Magára... úgy értettem, hogy csak megjelenik a feladatkezelõben 1 vagy több iexplore.exe, ami álltalában (én nem tudok olyan esetet, hogy egy tiszta program elindítana az iexplore.exe úgy háttérben) trójai hatására történhet.
Másképpen csak úgy futhat az iexplore.exe, ha futtatod manuálisan.
In order not to compromise your security, this page will not be accessed
A virus or unwanted program was found in the HTTP data of the requested page.
Requested URL: http://213.65.239.57/index.html?u=156&t=1
Information: Contains recognition pattern of the HTML/FakeAV.C HTML script virus
Generated by AntiVir WebGuard 10.0.18.0, AVE 8.2.4.122, VDF 7.10.15.5
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"ugyanis negyven biztonsági rés befoltozására fog sor kerülni." <#wow2>#wow2><#oooo>#oooo><#ijedt>#ijedt>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel nem mondtál újat -.-
Ha pedig felnyitod, akkor az más dolog, de akkor sem kellene jelezzen. Igaz, hogy legtöbb Internet Security szoftvereknél automatikusan be van jegyezve egy jó pár program a tûzfalba, hogy ellenõrizze/szûrje az internettel való kommunikációjukat.
#35457:
Avira megnyit a tálcáról-Help-License management-"I have already...mondatban ráklikkelsz a hbedv.key kék színû szóra, így be tudod tallózni a keyt. (amúgy nálam is csak így lehet)
elfogyott minden lehetõség amivel plusz speciális jogot adhatnék ezért fura ez, gondoltam valaki okosabb lesz 😊
Hogy érted, hogy a .com-on nem elérhetõ a promo cucc? Csak ezen az orosz nyelvû oldalon érhetõ el.
erre tudnátok valamit? //az meg viccces, hogy csak a .com on nem elérhetõ a promo cucc 😊 (vagy béna vagyok?)
Szerintem ha nincs aktiválva akkor várhatsz. Magyarul ha bontatlan a doboz... :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kaptam ajándékba egy dobozos Norton Antivirus 2011(magyar) 1 userest. (nem röhögni)
Kérdésem az lenne, hogy mivel jelenleg nodot használok aminek májusban jár majd le az 1 éves elõfizetése, várhatok-e a NAV akkori telepítésével? Nem fog elveszni az addigi idõ az 1 évbõl? Vagy csak majd a telepítéstõl számol visszafelé?
Bár az is lehet hogy a beállított "alapértelmezett böngészõ" indul el...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megjegyzés: Norton nem lehet az elsõ helyen, a Nod32 még úgysem.