Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Ja - már túl vagyok rajta egy pár órája.
Továbbra sem lehet beállítani benne, hogy egy mappa megnyitásakor ne ellenõrizze újra minden alkalommal a benne lévõ összes exe fájlt. Ez egyes mappamegnyitás alkalmával, zavaró lassulást okoz a rendszernek. Így részemrõl továbbra is ennyi volt az Emese.
Nekem tetszik a grafikon.<#pias><#pias><#pias><#pias>
Reméljük...<#pias>
Doomista
Hijjjjjjjjjááá

Grafikon csúnyácska.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Úgyis adnak még ugyanazokhoz még patch-et.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Hát ez inkább virgácshoz hasonlít, mint hogy egy ajándékhoz!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Azt hiszem ezt a tesztet már láttátok. Aki nem látta nézze meg.<#pias>
gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyira nem mint te-.-

Egyéb:
Kulcsszavaskeresõk eredményeit manipulál egy kártevõ

Nekem is veled van dolgom.<#pias><#pias><#pias> Van mikor olyan állapotban vagyok, hogy nem sikerül jól fogalmazni.
Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1767

"Az ügyre reagálva Graham Cluley, a brit Sophos antivírus cég fõmérnöke elmondta, hogy Európában is heves piaci verseny zajlik a számítógép-biztonsági szoftverek gyártói között - õk azonban a szomszédos Kaspersky Lab UK képviselet munkatársait csak hógolyócsatában szokták támadni!" <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

Egy kissé érdekes fogalmazás volt.<#pias>
Magára... úgy értettem, hogy csak megjelenik a feladatkezelõben 1 vagy több iexplore.exe, ami álltalában (én nem tudok olyan esetet, hogy egy tiszta program elindítana az iexplore.exe úgy háttérben) trójai hatására történhet.
Másképpen csak úgy futhat az iexplore.exe, ha futtatod manuálisan.
Már nem mûködik az oldal.<#rinya>
Doomista

Doomista
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed

A virus or unwanted program was found in the HTTP data of the requested page.
Requested URL: http://213.65.239.57/index.html?u=156&t=1
Information: Contains recognition pattern of the HTML/FakeAV.C HTML script virus
Generated by AntiVir WebGuard 10.0.18.0, AVE 8.2.4.122, VDF 7.10.15.5

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Mozgalmasan zárja az évet a Microsoft!

"ugyanis negyven biztonsági rés befoltozására fog sor kerülni." <#wow2><#oooo><#ijedt>

Doomista
Mármint Magától?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamit nem ért uram?
gergely1991
"Magára nem indulhat el a böngészõ, csak valamilyen program hatására."
Ezzel nem mondtál újat -.-

Doomista
Magára?

Magára nem indulhat el a böngészõ, csak valamilyen program hatására.
Ha pedig felnyitod, akkor az más dolog, de akkor sem kellene jelezzen. Igaz, hogy legtöbb Internet Security szoftvereknél automatikusan be van jegyezve egy jó pár program a tûzfalba, hogy ellenõrizze/szûrje az internettel való kommunikációjukat.
frankó, kösz
Doomista
Bug :-)

#35457:
Avira megnyit a tálcáról-Help-License management-"I have already...mondatban ráklikkelsz a hbedv.key kék színû szóra, így be tudod tallózni a keyt. (amúgy nálam is csak így lehet)

hja annyit még hátha félreérthetõ volt, hogy a kulccsal akarom meghosszabbíttatni az avirámat
azt írja, hogy administrator rights required for this feature, de a biztonsági résznél ott van a rendszergazda jog, ergo, ez nem lehetne gond

elfogyott minden lehetõség amivel plusz speciális jogot adhatnék ezért fura ez, gondoltam valaki okosabb lesz 😊
Doomista
Akkor passzolom, de miért akarod az admin jogot ráerõszakolni?

persze, kapcsoljam ki? nemá, eddig ment anélkül is
Doomista
UAC be van kapcsolva?

Hogy érted, hogy a .com-on nem elérhetõ a promo cucc? Csak ezen az orosz nyelvû oldalon érhetõ el.

annyi gondom akadt vele, hogy a keyre amit leszedtem sehogyan sem tudom ráerõszakolni az admin jogokat, azaz jobbklikk nincs ilyen opció, speciálisban meg nem lehet több dolgot hozzá adni... mennie kéne, de mégis vernyákol az admin rights okért.

erre tudnátok valamit? //az meg viccces, hogy csak a .com on nem elérhetõ a promo cucc 😊 (vagy béna vagyok?)
kösz
Narxis

Doomista

tudtok adni egy linket az avirához, mert ami nekem van nem mûködik már
Narxis
Szia!

Szerintem ha nincs aktiválva akkor várhatsz. Magyarul ha bontatlan a doboz... :p

Sziasztok!

Kaptam ajándékba egy dobozos Norton Antivirus 2011(magyar) 1 userest. (nem röhögni)
Kérdésem az lenne, hogy mivel jelenleg nodot használok aminek májusban jár majd le az 1 éves elõfizetése, várhatok-e a NAV akkori telepítésével? Nem fog elveszni az addigi idõ az 1 évbõl? Vagy csak majd a telepítéstõl számol visszafelé?

gergely1991
Attól függ hogy az IE automatikusan elakar-e indulni...
Bár az is lehet hogy a beállított "alapértelmezett böngészõ" indul el...

Narxis
Hát nem éppen!

Doomista
Csak ezzel az a helyzet, hogy igaza van...csak lejáratod magad.

Doomista
<#eljen>

Narxis
Jobb ha törlöd a megjegyzésed....

De ha Avast free verziót teszel fel, akkor 0 $-ba kerülne és majdnem azt a védelmet adja, mint az Avast Pro.

Megjegyzés: Norton nem lehet az elsõ helyen, a Nod32 még úgysem.
Az ilyent trójai is okozhatja, most nem ismerem annyira a PCTools Firewall Plus tûzfalat, automatikusan kellene engedje, hogy kapcsolódjon az internetre az IE.
Doomista
Hehe, Avira a legolcsóbb a legjobbak között...ennyi.

<#eljen><#eljen>