41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    nod32?
  • mumeen
    Sziasztok!
    Nekem AVG 9.0 van a gépen,talált egy vírust a system 32-ben,b.ddl néven.Ha törölni akarom,akkor mindig azt írja ki,hogy az objektum nem érhető el,de előtte karanténba helyezi.Tehát karanténba rakja,de aztán 5 perc múlva megint előugrik ez az ablak,ami jelzi a vírust,ezért akarom törölni,de ha saját kézzel törlöm,akkor visszajön pár másodperc múlva,az AVG meg nem akarja likvidálni,mert ugye az objektum nem érhető el.Mit tehetek az ügy érdekében.Valaki segítsen,legyen szíves!
  • kl24h
    Ez van....
    Az XP csak jobb ... kevesebb RAM ... stb.
    Feltörés fejjel lefelé
  • KaBuTo666
    Operating System: Windows 7 32-bit Ultimate
  • kl24h
    Malware Research Group - Flash Test 2011.03.29
  • Narxis
    Microsoft Security Essentials, ingyenes, jónak lehet mondani bár az Avast szerintem kisebb gépigényű.
  • lck
    Marad még a Comodo.
    Avira FREE volt fenn? Annál kisebb gépigényűt nem nagyon találsz. ( A nem free már más tészta. )
  • DecenS
    emberkék, FREE antivirus programot keresek. olyat, ami nem túl önálló, nem telepít fel magával ezer meg ezer fícsört, akkor dolgozik, amikor én akarom, nem kell neki sok mem, stb stb.
    az AVG-vel kezd tele lenni a t*k*m, ezt cserélném le. az avast és az avira nem győzött meg, szintén sokat zabálnak, és kerregtetik a gépet ha kell, ha nem.
    mi jöhet még szóba?
  • gergely1991
    próbáld ki:)
  • kl24h
    Akkor valami hibásan működött. Tedd fel újra és megint Uninstall-d. Ha nem sikerül, akkor tedd fel az Avast6 és Uninstall-d azt.
    Nálam nem volt ilyen gond.
  • Ironman2
    Avast network shield,meg firewall még bentmaradt a registryben
  • Ironman2
    Ennyire?
  • Narxis
    Ragaszkodik a gépedhez.
  • Ironman2
    Az hogyan lehet hogy már régen leszedtem az Avast 5-öt,de még mindig keresi a servert a neten? Az eseménynaploban mindennap van róla vagy 4 bejegyzés?
  • kl24h
    Igen használom, mert érdekes, szépen mutatja a kontinenseken levő fertőzések számát. Az Avast-nak is van ilyen képernyővédője, de az scannolást végez.
  • L7wy
    hát tervbe volt, de jött rá komment, amit illett megválaszolnom xd
  • KaBuTo666
    Ó de bakker, legalább lett volna annyi eszed hogy azután gyorsan törlöd az üzenőfaladról. :DD
  • L7wy
    Én is szándékosan szoptam be XD gondoltam h majd valami codecnak álcázott vírus lesz :)
  • KaBuTo666
    Sajnos vírust nem tartalmaz. :-(
  • KaBuTo666
    Igen, a piros WOT linkes te vagy...:D Épp jókor nyaltad be!
  • gergely1991
    gondolom a harmadikat is megnézted és innen tudod milyen a wot :)
  • L7wy
    XDXDXDXDXDXDXDXD
  • KaBuTo666
    A WOT kiterjesztés (FF-re) átterjedt facebokra is, mivel a linkeket már kezeli...zsír. :D

• KaBuTo666
    Ésss használod?
  • kl24h
    Képernyővédő: Symantec Threat Monitor, powered by DeepSight
  • KaBuTo666
    Működik. :D

Jól értelmezem, csak két féleképp értelmező...:D
  • kl24h
    Először is el kell olvasni az adott antivírusnak a rendszerkövetelményét. Mielőtt megvennéd, a cég tájékoztat, hogy az ők védelmi szoftverük milyen gépet igényel vagy ajánlott.

A NIS végzi a dolgát, a felhasználó nem kell csináljon semmit, tehát automatikusan tisztítja a gépet (vagy blokkolja az adott oldalt) Minten héten (ezt lehet állítani is) automatikusan leellenőrzi a gépet, mint Full Scan. Naponta többször végez Quick Scan-t. A Tűzfala nem szól bele az internetre kapcsolódó programok engedélyezésére. A #36764 hozzászólásomban elég részletesen leírtam.
    Sokat javítottak rajta, tényleg gyors a gép, ki kell próbálni és akkor rájösz.

Hasonlóan működik az Avast Internet Security is, csak annak mintha nem lenne annyira jó a detektálása, viszont van a Sandbox opciója, amivel akármilyen gyanús fájlt lehet futtatni, mert nem fertőzi be a gépet. Ezzel is elég gyors a gép, hasonló mint a NIS esetében, főleg videók nézésénél.

Az ESET NOD32 antivírusban nincs tűzfal, ezért ajánlatos az ESET Smart Security. Az ESET Smart Security szokott egyes dolgokba beleszólni és ráutalja a felhasználót hogy válasszon (pl gyanús fájl letöltésekor). Az ESET is végez automatikusan tisztítást, mikor frissített, akkor az automatikusan induló programokat leellenőrzi.
  • raptorjesus
    nemtom mennyit fejlődött a NIS, de anno pár éve feltelepítettem és úgy belassította a gépet, hogy alig bírtam unistallálni.
    Én vagyk analfabéta hozzá, de egy vírusírtótól (pláne, ha fizet érte az ember) elvárja, hogy telepítés után gyorsan átnézi az egész gépet 1x!!!! és a következő bootolás már nem 5 perc lesz és új gépen.
    Részemről Nod32 3. valahány. Nem is tudom honnan van asszem valami computeres újsághoz adták. Mai napig jól működik 1x sem kellett formattálnom.
    Mit tud a NIS ami egy átlag felhasználónak a Nod vagy az Avast nem nyújt?
  • kl24h
    Kár hogy nem jól értelmezted, amit írtam....

Az Avira promóciós kulcs kérés működik azzal a proxy szerveren keresztül még egyszer? Csak azért kérdem, hogy tudjam előre.
  • KaBuTo666
    Igen, de nem én írtam azt hogy veszem a védelmi szoftvereket, hanem te :DDD
  • kl24h
    Most egyelőre a NIS-nél maradok, mert nincs időm tesztelgetni, majd esetleg a nyáron.
    Ha megy 30/90 napig ingyen, akkor miért venném meg?
    Te sem veszed meg! Akkor ha te engem ingyenélőnek neveztél, akkor te sem vagy különb nálam.
  • KaBuTo666
    "veszem a védelmi szoftvereket."

Persze, hiszi a piszi te ingyenélő...
  • bojti
    Rossz emberismerő vagy . NO MORE OFF
  • kl24h
    Látom még nem értetted meg, hogy valójában miért is teszem veszem a védelmi szoftvereket. Most leírom hogy megértsd.
    Az én gépemen mindegy milyen védelmi szoftver van (kivéve ha újabb processzor szükség), csak azért teszem veszem őket, hogy lássam melyik lenne megfelelőbb nem hozzáértő felhasználóknak.
    Ez a tevés vevés sem megy gyorsan, mert azért letesztelem mint saját részemre is. Tehát minim 30 napot marad egy védelmi szoftver, ez idő alatt lehet jól tesztelni.

Gergely: Hát ezen van is mit nevetni, valamikor rég egy hasonló esetet tapasztaltam egyik ismerősöm gépén, hogy nem lehetett Uninstall-ni a Panda Antivírust így a manuális törlés maradott és utána feltettem az avast free, ami trójainak detektálta egyik Panda programocskát és kiseperte.
  • Evil Varlok
    A lényeget már Doomista is leírta. Nem azért válaszoltunk így, mert fingunk sincs róla és inkább basztatunk, hanem azért basztatunk ezzel, mert rendszeresen ezt csinálod, orrba szájba pakolsz fel különféle programokat, rendesen ki sem teszteled őket, ellenben a fórumozóktól kérdezel szinte folyamatosan, ez azért elég fárasztó, főleg hosszú távon...
  • KaBuTo666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kérdés az jogos és témába vágó, de folyamatosan csinálod és folyamatosan telepíted össze vissza - le fel az antivírusokat. Mivel te nem teszteled, vagy csavarod ki nyers erővel mindet mint kl24h, így csomó időd feleslegesen megy el, (reméljük rendesen ki is takarítod utánuk a rendszert) és persze jó pár embert felidegesítesz ezzel a jellegű kérdéssel, már volt itt egy személy aki ugyan ezt csinálta, aztán egyszer az egyik gyerek megunta és durván leordította...azóta nem is ír, bojti még finom volt ahhoz képest. Ne lepődj meg ha ezek után az ilyen jellegű kérdésedre nem fogsz egy választ se kapni, levegőnek néznek. Nekem amúgy mind1 mit csinálsz, a kérdéseid után csak egy facepalmot nyomok és tovább állok. Főleg már leírtam nem egyszer hogy baszhatod ezt a konfigot meg azt, hogy most antivírus saját tűzfal vagy külön tűzfal, ez a minőségi antivírus vagy az a minőségi antivírus, ha egyszer kurvára tőled függ nagyban hogy hogy szörfölsz az interneten, mire figyelsz oda és stb. Így a kérdésed ugyan jogos és témába vágó, de értelmetlen és felesleges.

• Gaberking
    Ha a kérdésemre, ami a topikkal kapcsolatos, nem tudtok választ adni (mert ugye írtatok, de nem a kérdésemre a választ), miért kell mást beírni? Olyan emberek lehettek, akik szemtől szembe, sunyi módon meglapulnak, meg sem mernek szólalni, de egy fórumban elég bátorságot éreznek az ilyen "beszólásokhoz"... Szánalmasak vagytok...
    részemről az off befejezve, a kérdésemre a választ megköszönöm!
  • Narxis
    Felbőszítetted a népet.. :)
  • Evil Varlok
    Rózsanyelven: Tudod Te azt nagyon jól...
  • Gaberking
    mire gondolsz?