Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mekkora hangsúly fektettek arra, hogy egy trójai program ne dobja ki az MSE-t. Az 1 verziót nagyon könnyen kiseperhette a trójai program (ez abban az esetben, ha az MSE nem ismerte fel), olyan könnyen mint akár egy trójai programot az antivírus.
Narxis
Terjeszkedik a Microsoft ingyenes víruskeresõje!

Talán egy módja van, hogy gergely átvegye a házigazdaságot, ki kell hívnia Panot egy Kun-ut Kali-Fi eh Pon Farr rituáléra ami élet-halál harcra megy és ha gyõz akkor övé lehet a házigazda jog.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
egyébként kisebb kutató munkát végeztem link szerintem a szavazat nem sokat számit😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

És az már elég. Csak jelentenie kell.
Akkor én gergely1991 szavazok, azt hiszem KaBuTo666 is egyetért velem, mert a múltkor azt mondta, hogy ...#35625.

gergely1991: eddig van 1 (vagy 2) szavazatod!
qetuol
aki használ panda cloudot annak nem volt olyanja h nem tudja elindítani a konzolt a panda ikonra kattintva a tálcán?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

A Norton Power Eraser elég jónak tûnik, de ahogy látom van falcs riasztása is. Van lehetõség a riasztásokat felküldeni a Norton laborba és akkor helyesebb információkat lehet kapni.
gergely1991
Ez még a divxpro szoftverbe találtam😄
Ez ugyebár beleszólt a regadatbázisba tehát gépindulásával együtt maga is elindult😄
igen és ez régi(azthiszem 2004-es)😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szuper!
Érdekes, hogy az eSafe, eTrust-Vet, nProtect, Prevx és a ViRobot nem detektálják, padig ahogy látom valami GATOR féle Adware, az elég régi fertõzés.
gergely1991
Virtuális gépre telepítve😊 link

Biztos?
Narxis
G Data

JoeFromHun
Melyik Víruskeresõ dolgozik a legnagyobb szignatúra számmal?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Boldog Karácsonyt az itt lakóknak! ;D

Kelli és Boldi Karit!<#wave>
[NST]Cifu
Srácok, a személyeskedés és a túl sok offtopicot legyetek szívesek hanyagolni. Ha ilyen irányú kiélési hajlamotok van, nyithattok egy topicot a gumiba, és ott látástól mikulásig mehet a dolog. Köszönöm!

Amúgy meg kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kívánok mindenkinek

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!

<#wave>
Most egyébként is Karácsony jön, szóval gondolom mindenki boldog Ünnepeket fog kívánni mindenkinek, így lesz reggelre egy csomó hozzászólás. Persze lehet itt nem szokás 😄

Na azért kellemes Ünnepeket 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

gergely1991
Látom goodspeed hozta a formáját😄
A renos trójai hamisvírusírtókat telepít

Nem 😊 Ja RBJ, ha már így hozzám szóltál 😊 Ugye tudod hogy a másik fórumon én vettem ki az aláírásodat ?😊 Remélem nincs harag 😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

RBJ
Ha neked az Avira átlagos akkor a többi mi ? átlagon aluli ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Mezei júzer is tudja, ha tud egy kicsit angolul. Egyébként meg átlagos.

R3TR0
Hi

Szereztem egy 90 napos kódot az Avira AntiVir Premium verzióhoz

Ez mennyire jó?

Kell vmit állitgatni rajta?

Szóval mezei user is tudja használni?

Narxis
<#eplus2><#taps>

Ikovacs
Ez tényleg egy szar oldal!

Feltettem 2 profi programot, az egyikért még le is basztak, aztán volt vagy 5 szoftveres hozzászólás és 100 személyeskedõ, szemét!

Azt hiszem, megint eltûnök innen!

Én amúgy gergelyre szavaznék...tudom hogy vállalja, csak most nincs itt...egy próbát megér, tud bannert is csinálni. Legyen õ. Egy két ember még +1elje...Ha meg amúgy se korrekt egy házigazda, lelehet váltani is.
Nem tudok bannert csinálni! 😄
<#pias><#pias>
én 😊

Nincs idõm, csak épp a fórumba írok ezt-azt, nem tudnám rendben tartani, oda idõ kell elolvasni és törölni a felesleges hozzászólásokat.
<#pias>
Narxis
kl24h

Én rád szavazok!
Az én gépem elég régi, ezelõtt 4 éve vettem (P4V800D-X), ezen próbáltam ki, F8-al lehet behozni a bootolási listát, hogy mirõl bootoljon, ha be van téve az USB flash, akkor detektálja és kiválasztható.
Itt az idõ házigazdát választani...ki szeretne házigazda lenni?
Olyan mint a Mozilla Firefox.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Narxis = etele34 😄

Van itt is egy Möbiusz nevû...

AVC tesztrõl
Ikovacs
Ha már mentés...

Itt a komplett Symantewc Norton GHOST15 tokkal - vonóval:

Teljes lemez és partíció mentés és visszatöltés!

Ütemezés!

Boot cd mentéshez, visszatöltéshez!

Ghost15.zip (73 M😎
http://www.multiupload.com/0GJN0Z3VXU

Ghost15.z01 (200 M😎
http://www.multiupload.com/32H3I8DHSM

Ghost15.z02 (200 M😎
http://www.multiupload.com/GAGEHCVDTS

lck
Odaát szigorú világ van ám. Nem úgy mint itt. Csak egyszer emlegettem, valami crackelést, aztán jött is a figyelmeztetés. Mondjuk azt is meg lehet szokni, az ember alkalmazkodik ha nem akarja hogy kizárják. Egyébként kicsit képmutató dolognak tartom az egészet, amikor az emberek nagy része warezol otthon, de elfogadom hogy nem akarnak warez-fórumokat.
Narxis

Pontosan 😊

KranaZoli
Akkor meg már az Avast lesz felesleges. 😊 MSE komplex-ebb, mint a Defender. 😉

Szerintem jó az úgy. Bár, alap esetben és legtöbb embernek a Seven tûzfala + MSE 2 elegendõ. Esetleg néha-néha vmi off-line spyware keresõt ráengedni. De ez nagyban függ a felhasználói Internet-ezési szokásaitól is...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gergely1991
másrészt vagy újraírható lemezt alkalmazni vagy beszerezni egy lemezt...

gergely1991
browserbõl milyen van:chrome vagy ff?
Sajna csak olyan gépen/alaplapon használható amelyben támogatja a usb-rõl való bootolást.Jó néhányan meg még ilyen gépet használnak.

Elfelejtettem, hogy fájlkezelõ része is van. Lehet másolni fájlokat ide-oda.
Az elõbb próbáltam ki a Kaspersky Rescue Disk 10, nagyon jó hogy lehet USB flash-re is felmásolni, tehát mint boot-olható flash drive.

Sokmindent lehet csinálni benne: vírusellenõrzés, internet bõngészés, Terminal, Screenshot, Shut Down Computer és a Restart Computer. Nagyon jól összehozták, ki lehet választani a magyar nyelvet is, a grafikus felületet is.

Az AVG szimplább de több funkciója van mint a Kaspersky-nek. Azt is lehet USB flash-re rámásolni, hogy boot-olható legyen.

Már nem is kell operációs rendszer, a Kaspersky Rescue Disc megoldja ezt is.
<#pias><#pias><#pias><#pias>
Az remek . Esetleg tedd fel az MSE 2.0-t 😉

gyári tûzfal.ami a win7 ultimate-ban van
Jim Morrison
1., A köszönöm tényleg lemaradt errõl a hsz rõl, csak az elõzõben volt, ezért most mondom, hogy Köszönöm!
2., Nem tudhattad, hogy 64bites kell nekem, amiért nem is hibáztatlak.
3., Ha tényleg nagyon bunkó lennék azt mondanám, hogy
jóva' bazd+ én is ki tudtam keresni a hivatalos oldalról, nem kellett volna te kis te
, de nem mondom mert kedves vagy, meg én se vagyok azért (annyira?...) bunkó.
4., Köszi azért a linket.

Ja, a baszkizás meg azért volt mert már elõtte sem voltam teljesen nyugodt, már csökkentett módban is voltam meg minden, és akkor ez nem hiányzott, hogy kiderüljön ez se jó...

/peace

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Nem kell lecserélni, elférnek egymás mellett.