Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán egy módja van, hogy gergely átvegye a házigazdaságot, ki kell hívnia Panot egy Kun-ut Kali-Fi eh Pon Farr rituáléra ami élet-halál harcra megy és ha gyõz akkor övé lehet a házigazda jog.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
gergely1991: eddig van 1 (vagy 2) szavazatod!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ez ugyebár beleszólt a regadatbázisba tehát gépindulásával együtt maga is elindult😄
igen és ez régi(azthiszem 2004-es)😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Érdekes, hogy az eSafe, eTrust-Vet, nProtect, Prevx és a ViRobot nem detektálják, padig ahogy látom valami GATOR féle Adware, az elég régi fertõzés.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Amúgy meg kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<#wave>#wave>
Na azért kellemes Ünnepeket 😊
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
A renos trójai hamisvírusírtókat telepít
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Szereztem egy 90 napos kódot az Avira AntiVir Premium verzióhoz
Ez mennyire jó?
Kell vmit állitgatni rajta?
Szóval mezei user is tudja használni?
Feltettem 2 profi programot, az egyikért még le is basztak, aztán volt vagy 5 szoftveres hozzászólás és 100 személyeskedõ, szemét!
Azt hiszem, megint eltûnök innen!
<#pias>#pias><#pias>#pias>
Itt a komplett Symantewc Norton GHOST15 tokkal - vonóval:
Teljes lemez és partíció mentés és visszatöltés!
Ütemezés!
Boot cd mentéshez, visszatöltéshez!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.multiupload.com/0GJN0Z3VXU
Ghost15.z01 (200 M😎
http://www.multiupload.com/32H3I8DHSM
Ghost15.z02 (200 M😎
http://www.multiupload.com/GAGEHCVDTS
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem jó az úgy. Bár, alap esetben és legtöbb embernek a Seven tûzfala + MSE 2 elegendõ. Esetleg néha-néha vmi off-line spyware keresõt ráengedni. De ez nagyban függ a felhasználói Internet-ezési szokásaitól is...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Sajna csak olyan gépen/alaplapon használható amelyben támogatja a usb-rõl való bootolást.Jó néhányan meg még ilyen gépet használnak.
Sokmindent lehet csinálni benne: vírusellenõrzés, internet bõngészés, Terminal, Screenshot, Shut Down Computer és a Restart Computer. Nagyon jól összehozták, ki lehet választani a magyar nyelvet is, a grafikus felületet is.
Az AVG szimplább de több funkciója van mint a Kaspersky-nek. Azt is lehet USB flash-re rámásolni, hogy boot-olható legyen.
2., Nem tudhattad, hogy 64bites kell nekem, amiért nem is hibáztatlak.
3., Ha tényleg nagyon bunkó lennék azt mondanám, hogy
4., Köszi azért a linket.
/peace
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/