41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    NSIS.Agent.jd ?
    Hirtelenjében ez jut az eszembe link
  • kl24h
    Kínai bootkit veszélyezteti a virtuális kincseket
  • kl24h
    Törvénytelenül terjed az e-bűnözés Nigériában
    Malware Research Group - Flash Test 2011.04.04
  • KaBuTo666
    Bakker, én csak értelmeztem a mondatot és az szerint reagáltam rá... Le is print screenelem és elküldöm az Akadémiai Kiadónak csak hogy tisztázzuk a helyzetet.
  • gergely1991
    meg kell szokni,ne foglalkozz vele:)
  • KaBuTo666
  • Rotyoka
    A linkeket kössz, de kurvára nem fogom visszafogni magam amíg azért köt bele a postba mert egy troll. Tudta jól, hogy mire gondolok és miért írtam úgy.
  • gergely1991
    Olyan nincs hogy a legjobb de mutatok néhányat:
    első,második
    A védelmi termékek is tudnak rootkit/spyware-t eltávolítani
    A stílusoddal jobb lenne visszafogni magad....
  • Rotyoka
    TUdod hogy értetem bazdmeg.
  • KaBuTo666
    Olyan nincs...én kérek elnézést a világ nevében is.
  • Rotyoka
    Melyik a legjobb Spyware / Rootkit daráló?
  • KaBuTo666
    Háááát tudod egy pár üveg bontatlan sör az asztalon, egy nyitott üveg a kezemben és már kezdeném a gondolkodááááááááást..........
  • kl24h
    Engem nem érint ez, de aki megveszi, az kell válasszon és az az érdekes, hogy ami több mindent tud olcsóbb mint ami kevesebbet tud.
    Van akinek nem szükség annyi extra, ezért csak a NIS választana és most meg kell vegye a teljes csomagjukat, mert az az olcsóbb. Az is igaz, hogy a teljes csomagból, ami nem tetszik ki lehet kapcsolni.

Itt az ideje váltani Norton 360, nem gondolod meg? Úgyis kapsz hozzá valami cuccot, amivel ingyenessé tennéd. Ebben minden megvan, ami a védelemhez szükség.
  • KaBuTo666
    #36783 - Középső mondat.
  • kl24h
    Érdekes, a Norton 360 olcsóbb mint az Norton Internet Security: click ide
  • KaBuTo666
  • Rotyoka
    Van még Transmission-is ha érdekel, és nem éppen Linux dist. eket töltögetek :P
  • KaBuTo666
    Az ASVA-tól jöttem...szóval utorrent. Jobb lesz, ha ügyvédet keres!
  • Rotyoka
    Eh, furcsa is volt hogy pár perce az avast updatenál is beblokkolt. Ez azért picit paranoiás szűrés :D
  • Narxis
    Nem fake, de nem is vagy vírusos. Egyszerűen csak túl érzékeny a malwarebytes ip filtere, nálam ki van kapcsolva ez a funkciója.
  • Rotyoka
    Feltettem a Malwarebytes-t, és enyhén durván blokkol uTorrent bezárásakor kismillió ip címet. Eddig csak avast 6.0 home és comodo firewall volt fenn, de ezek szerint lehet beszoptam valamit, vagy fake?

• Ironman2
    Nod32 smart securitynál,hol lehet állitani azt hogy milyen programok menjenek át a tüzfalon?
  • kl24h
    Keveset kapott a visszaeső hacker

lck:
  • Narxis
    Tévesen vádolták keylogger telepítésével a Samsungot

Ejnye Vipre!
  • KaBuTo666
    BAKKER, MOST IRTHATOM LE KB. A FELÉT!!
  • lck
    CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE !!!!!
    Vírusos link !?!?
    http://torrent.hu/virus
  • kl24h
    Ott képek is vannak, amit szépen betölt a böngésző, tehát nem kell kattints rájuk. Valószínűleg valamelyik képnek a linkjébe vagy más nem fertőzött cuccba szólott bele az ESET.
    Valamikor így volt pont ezzel a topikkal is, hogy az Avira és az Avast blokkolta.
  • birdo #36826
    listazas/php3?ID=992286338
    HTML/tframe.B.GEN.virus
    A karanténból írtam ki...
    Nem kattintottam képre...se másra
  • kl24h
    Tiszta az oldal.
    link1
    link2

Lehet valamelyik képnek a címe alapján tiltotta le az oldalt. Ez ilyen false alert.
  • birdo #36824
    A "hogy néz ki az asztalod fórumról A nodom vírust írt ki, karanténba helyezte és letiltotta az oldalt... adott tiltott Ip címet is.
    Tulajdonképpen ilyenkor kinek kéne szólnom ??
  • kl24h
    Billentyűzet-lopó rémhír keltett riadalmat
  • kl24h
    A Windows újratelepítése (rendes formázás) nem garancia, hogy a géped tiszta lesz. Ezt jól jegyezd meg.
    Ha ugyanazokat a programokat tetted fel mint amik voltak és mentek, akkor ha tiszta a géped, kell menjen, de mivel nem megy, azt jelenti, hogy valami gyanús ott.

Flash Playert, gondolom az Adobe hivatalos oldaláról telepítetted fel.

Egyszer le kell ellenőrizni, hogy milyen vírusos cucc maradott még, ami szórakozik veled.
  • gergely1991
    akkor ideje lesz:)
  • mumeen
    Még nem tettem fel friss drivert,csak az alapot,de azoknál a játékoknál,amikkel alap driverral játszottam,azoknál is újraindul,firefox-ból is csomószor kilép,nem újraindulással...
  • gergely1991
    videokártya driver frissítés?
    néha azért ide is benézhetsz:) ez már annyira nem vírusos dolog hiszen reinstall windows már megtörtént (gondolom partíciótörlés, nem gyorsformázással kombinálva),bár az általad feltelepített programok elő idézhetnek egy és mást :)
  • mumeen
    Hát leglább legközelebb okosabb leszek:D
    Am most feltettem megint minden szaros kis progit,de youtube-on,mikor videót akarok nézni,ahogy elindulna a video,újraindul a gép.Új flash playert már letöltöttem.Ez mitől lehet??
  • gergely1991
    A folyamatoknál nem szerepelt az explorer.exe?
    Ha nem akkor elég lett volna ha total commandert megnyitod telepítőből kikerested a explorer.ex_ állományt majd át másolni mondjuk az asztalra(hogy később könnyen törölhesd a shift+del billentyűkombinációval) aztán átírtad volna .zip kiterjesztésre aztán át másoltad volna a windows könyvtárba aztán elindítod...ebben az esetben még a rescue cd se kellett volna kl24h :)
  • kl24h
    Mivel vannak ezek a Rescue CD/USB cuccok (lásd a Biztonsági Segédprogramok-ban), nálam messze van a Windows újratelepítése.
  • mumeen
    Hát a végén újra kellett tenni a gépet.Ma bekapcsoltam,azt már a start-ot,meg az asztalt sem hozta be,csak a hátteret,aztán ctrl+alt+del-el tudtam "új feladat"-ban csinálni valamit.Egy-két dolgot még lementettem,azt pás.A próbáltam nod-ot,lefuttattam az AVG-t is,de hol az egyik talált olyan vírust,amit nem tudott törölni,hol a másik.És mivel nem tudtam mit csinálni,ezért újratettem a gépet...
    Szomorú történet...
  • kl24h
    Akkor lehet olyan vírusod van, amit ha törölsz mivel a memóriában fut visszaírja magát vagy még van egy speciálisabb, amit még az AVG nem detektál és az írja vissza.
    Malwarebytes Antimalware?