Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
ezzel (lásd #35775 hsz) foglalkoztál?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

az már megvolt, de semmi eredmény.
nem értem ezt az egészet.
Narxis
Malwarebytes free-t telepítsd, frissítsd és csinálj egy quick scan-t.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a prevw 3.0 írt ki high risk cloaked malware -t.
ilyenkor mi van?
gergely1991
valami rootkites dolognak tûnik.
Töltsd fel ide

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

sziasztokl! mi az a facemoodssrv.exe?
egyik helyen azt írják, irtsam ki a startupból, de azonnal (hogy miért azt nem), a másikon meg hogy no risk, minden a legjobb.
mi az igazság?
slime001
Köszi a kulcsot! Am. rég nem voltam itt hellóóó!😄

AVIRA - \"More than security.\"

gergely1991
ha én leszek...😄
de látod semmi visszajelzés de legalább azt mondanának hogy jó ez így offosan nem kell vagy legyen valaki más a hg(lehetõleg normális).

én meg meg is erõsíteném

FZoleee
avirához van okosság? 😄
#35756 szintén.
1. Avira Premium Security Suite
2. Kaspersky Internet Security 2011
3. Norton Internet Security 2011

Jól határoztál, hogy lecseréled az ESET Smart Security-t, örvendek és is. Erre már tényleg lehet <#pias> egyet.
FZoleee
ha lecserélném az eset smart security-t, akkor mit ajánlanátok? 😄 avirát még mindig? 😊
Itt van, de orosz az oldal, mert az angol oldalt megszüntették, gondolom eligazodsz rajta.
slime001
Avira ISS-hez kérnék key igénylési linket.

AVIRA - \"More than security.\"

Narxis
Azt írják, hogy nem. 😄

óha és az se mûködik? 😄

Narxis
Van már 2.0-ás is 😄

az 1.8 as box az nem sajnos 😄

Narxis
XDXD van, de asszem nem mûködik

Gdata 2011 hez (Anti Virus) van trial reset? (:

CSóró vagyok na

Narxis
LOOOOOOOOOOOL 😄DDDDDDDDDDDD

Kormányzati hátsókapu az OpenBSD-ben

gergely1991
Régi szép idõk😄
Elkezdtem elemezni a nem rég belinkelt vírustotalos eredményeit
link
Sajnos ebbõl nem sokat tudtam elemezni talán annyit hogy new.net féle alkalmazást akar telepíteni illetve gondoskodik annak automatikus futtatásáról😞
link2
Gondolom ez 4 fájlt hozz létre (s4bar.dll,s42ns.exe,npmysrch.dll,mysearchpluginproxy.class)
link
gondolom ez meg a következõket(s4setp.exe,mysrchsp.exe)
Olyan bejegyzést hozz létre amely mely elképzelhetõ hogy álcázott eltávolítás után meg maradtnak.
Mikor a telepített programokból elszeretném távolítani a mywebsearch alkalmazást akkor egy fájl hiányosságára hivatkozva visszautasítja.Ezt a fájlt másik mappában megtaláltam át másoltam, újra megpróbálkoztam ami látszólag sikerült de, ahogyan fentebb írtam megmaradt néhány bejegyzés(szemét szerûség).A sorszám/betûrend.bin mappákat hozz létre illetve eltávolítja az eszköztárat mikor újból telepítjük az egészet 😄

Azért használ ennyi mindent mert nem bízik magában. <#smile><#vigyor>
Még a megjelenése napján. 😉 Kellemes, bár azt nem mondanám, hogy érdemben gyorsult volna egy full scan. Több beállítási lehetõség van , és egyébként is több információt nyújt mint az egy. Ami engem zavar, hogy ha talál valamit pl egy full scannel, - fõleg ha az elején, azt továbbra sem tudod meg hogy mi volt, csak a folyamat legvégén. Ez azért egy 4-5 órás keresés esetében igencsak kellemetlenül hosszú tud lenni 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Feltetted az MSE2? vagy csak még az MSE1 használod? Milyennek tûnik?
Látom elég sokmindent használsz védelemként, látom az aláírásodban (ha úgy van gyakorlatilag is).
Narxis
+1

<#nevetes2><#nevetes2>
Hát igen...
gergely1991
ismerõs dolog😄
bár windows súgófájlal is lehet böngézni😄

Ha valakinek van egy jó programozás tudása, akkor saját maga is tud írni egy saját böngészõt.
Nemcsak Internet Explorer-rel lehet internetezni, hanem Windows Explorer-rel is.<#pias> Van aki csaksem telepít már böngészõ szoftvert, hanem használja a Windows Explorer-t, mert az nem Internet Explorer és legalább pont úgy néz ki a menüje, mint az Internet Explorer-nek, persze csak akkor, mikor felnyitottál egy internet oldalt.
gergely1991
gondoltam😄

Kitörli egészen az *.exe fájlt, ami az állandó védelemre szolgál, csak az újratelepítés használ.
#35677-#35678
Kemény .

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

de igen! kösz' a válaszokat.
már szedem is kifele.
Szia!

Szerintem is elég csak magában az AVG. Abban is van kémprogram, meg rootkit védelem.
Terminator meg (szerintem) jobbára csak ártalmatlan sütiket talál és sokszor kérdez. Nem telepítetted véletlenül a Terminatorban a Clam antivírust is? Mer akkor lehet összeakadása az AVG-vel és ez okozhat ilyen lefagyáshoz hasonló jelenséget.

Szerintem is. AVIRA jobban megérdemelné az elsõ helyet (bármelyik hasonló teszten), de hát itt nem én adtam a pontokat.

gergely1991
Régi szép idõk😄
link
link2
link

Narxis
Szerintem elég az AVG.

sziasztok. évek óta fut a gépemen az avg és a spyware terminator (free) egymás mellett. nekem eddig megfelelt. nemrég feltettem az avg 30napos változatát. (tele van vele a memória) azóta idõnként szinte megáll a gép percekre. tudom, szedjem le. régebben volt nod32, panda, comodo, minden, de egyik sem volt olyan jó mint ezek. egészen eddig.
kérdésem: kell-e ez a kettõ egyszerre szerintetek, vagy elég az avg? vagy mitévõ legyek.
Narxis
"összesen hétszer ért el Advanced Plus eredményt - ezt a magas presztízsû minõsítést a 14 versenybe szállt antivírus termék közül végeredményben csak négy gyártónak sikerült megszereznie (Avira, F-Secure, Kaspersky Lab és Symantec)."

Akkor nem értem miért az F-Secure kapja, Avira és Symantec a performance teszten is kimagasló eredményeket értek el. Vicces dolog ez a pontozás, nem tükrözi a különbségeket az antivírusok között.

Leszarjuk.
Fél pont döntött a bajnokok között.

Erre még jött nekem a hab a tortára, mert percekkel ezelõtt kaptam egy e-mailt a "finn mikulástól" (F-Secure) amiben megköszönték a feléjük nyújtott egész éves munkámat és segítségemet, és küldtek egy univerzális, az aktiválástól számított 1 évig érvényes kulcsot ami bármelyik védelmi szoftverükbe jó.
Kicsit szomorú vagyok most, hogy nem tudom azonnal érvényesíteni, de van egy vásárolt 1 éves ESS-em ami csak jövõ augusztusban jár le. Addig pihentetem ezt az ajándék kulcsot.

Szia!

Én csak próbára tettem fel néhány napig de annyi is elég volt belõle. Nálam ilyen probléma nem volt, de olyan igen, hogy amikor rákattintottam a panda ikonra az óra mellett akkor a feljövõ kezelõfelületen minden piroslott és közölte a maci velem, hogy védtelen a számítógépem mert nincs NET kapcsolat, vagy korlátozott. Csak egy restart hozta helyre a dolgot. Ekkortól már naponta többször ráellenõriztem, a bekapcsolás után azonnal de ekkor még többnyire rendesen viselkedett. Aztán egy idõ elteltével és szinte minden esetben újra csak piros lett. Ebben az a legbosszantóbb, hogy ha nem kattintok rá az ikonra és nem akarom megnyitni a pandát akkor semmi sem figyelmeztet erre.
Na ezután, alig volt fent még két napot sem, le is szedtem gyorsan pedig volt hozzá 1 éves Pro licencem.

Bum hedsát MSE.
gergely1991
taskkill parancs? <#idiota>