Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
nem értem ezt az egészet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ilyenkor mi van?
Töltsd fel ide
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egyik helyen azt írják, irtsam ki a startupból, de azonnal (hogy miért azt nem), a másikon meg hogy no risk, minden a legjobb.
mi az igazság?
de látod semmi visszajelzés de legalább azt mondanának hogy jó ez így offosan nem kell vagy legyen valaki más a hg(lehetõleg normális).
2. Kaspersky Internet Security 2011
3. Norton Internet Security 2011
Jól határoztál, hogy lecseréled az ESET Smart Security-t, örvendek és is. Erre már tényleg lehet <#pias>#pias> egyet.
CSóró vagyok na
Elkezdtem elemezni a nem rég belinkelt vírustotalos eredményeit
link
Sajnos ebbõl nem sokat tudtam elemezni talán annyit hogy new.net féle alkalmazást akar telepíteni illetve gondoskodik annak automatikus futtatásáról😞
link2
Gondolom ez 4 fájlt hozz létre (s4bar.dll,s42ns.exe,npmysrch.dll,mysearchpluginproxy.class)
link
gondolom ez meg a következõket(s4setp.exe,mysrchsp.exe)
Olyan bejegyzést hozz létre amely mely elképzelhetõ hogy álcázott eltávolítás után meg maradtnak.
Mikor a telepített programokból elszeretném távolítani a mywebsearch alkalmazást akkor egy fájl hiányosságára hivatkozva visszautasítja.Ezt a fájlt másik mappában megtaláltam át másoltam, újra megpróbálkoztam ami látszólag sikerült de, ahogyan fentebb írtam megmaradt néhány bejegyzés(szemét szerûség).A sorszám/betûrend.bin mappákat hozz létre illetve eltávolítja az eszköztárat mikor újból telepítjük az egészet 😄
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Látom elég sokmindent használsz védelemként, látom az aláírásodban (ha úgy van gyakorlatilag is).
bár windows súgófájlal is lehet böngézni😄
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
már szedem is kifele.
Szerintem is elég csak magában az AVG. Abban is van kémprogram, meg rootkit védelem.
Terminator meg (szerintem) jobbára csak ártalmatlan sütiket talál és sokszor kérdez. Nem telepítetted véletlenül a Terminatorban a Clam antivírust is? Mer akkor lehet összeakadása az AVG-vel és ez okozhat ilyen lefagyáshoz hasonló jelenséget.
Szerintem is. AVIRA jobban megérdemelné az elsõ helyet (bármelyik hasonló teszten), de hát itt nem én adtam a pontokat.
kérdésem: kell-e ez a kettõ egyszerre szerintetek, vagy elég az avg? vagy mitévõ legyek.
Akkor nem értem miért az F-Secure kapja, Avira és Symantec a performance teszten is kimagasló eredményeket értek el. Vicces dolog ez a pontozás, nem tükrözi a különbségeket az antivírusok között.
Erre még jött nekem a hab a tortára, mert percekkel ezelõtt kaptam egy e-mailt a "finn mikulástól" (F-Secure) amiben megköszönték a feléjük nyújtott egész éves munkámat és segítségemet, és küldtek egy univerzális, az aktiválástól számított 1 évig érvényes kulcsot ami bármelyik védelmi szoftverükbe jó.
Kicsit szomorú vagyok most, hogy nem tudom azonnal érvényesíteni, de van egy vásárolt 1 éves ESS-em ami csak jövõ augusztusban jár le. Addig pihentetem ezt az ajándék kulcsot.
Én csak próbára tettem fel néhány napig de annyi is elég volt belõle. Nálam ilyen probléma nem volt, de olyan igen, hogy amikor rákattintottam a panda ikonra az óra mellett akkor a feljövõ kezelõfelületen minden piroslott és közölte a maci velem, hogy védtelen a számítógépem mert nincs NET kapcsolat, vagy korlátozott. Csak egy restart hozta helyre a dolgot. Ekkortól már naponta többször ráellenõriztem, a bekapcsolás után azonnal de ekkor még többnyire rendesen viselkedett. Aztán egy idõ elteltével és szinte minden esetben újra csak piros lett. Ebben az a legbosszantóbb, hogy ha nem kattintok rá az ikonra és nem akarom megnyitni a pandát akkor semmi sem figyelmeztet erre.
Na ezután, alig volt fent még két napot sem, le is szedtem gyorsan pedig volt hozzá 1 éves Pro licencem.