Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Rendszer-visszaállítás kikapcsolása! Próbáld meg ezek után törölni, így elvileg nem lenne szabad "visszajönnie"

AVIRA - \"More than security.\"

hello !

kéne 1 kis help, remélem jó helyre írok.. :)
szal kaptam egy kedves kis víruskát, minden indításnál beteszi ezt háttérnek...

Avast bejelez, törli a fájlt, de következõ indításnál megint ez a hátterem :@

hogy tudnám letörölni ?
formázni nem szeretnék, még friss a rendszer.. :(

slime001
Már én is találtam key-t hozzá!

No amelyik 10.11-ig érvényes az még jó addig meg hátha találnak valami okosságot,bár lehet ezt meg holnap teszik feketére
slime001
A Premiumnál is blacklistre rakták a neten keringõ kulcsokat? Pedig már kezdtem beleszeretni! Most válthatok vissza ESS-re!<#rinya>

nekem is,párat probáltam de mind blacklistes...
slime001
Én tuti felkötném magam ha egy olyan gépen kéne dolgoznom amin Kaspersky van! Én az 5.0-t szerettem!

Doomista
jah én is lekaptam a kasperskyt...ezek miatt pont,meg egyéb...kaspersky vállalati gépekre meg egyéb ilyen fontos gépekre ajánlott...pedig a 6.0 dejó is volt =( számomra bye kaspersky örökre :( vagyis az antivirus szoftvere nem,csak a security...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

slime001
A tûzfala igenis jó! Amúgy most tiltották le az Avira kulcsom szóval elõször azt csinálom meg! Kaspersky-t pedig nem ismerem, mert nem nagyon használtam! Pont ezek miatt!

dragon11
De a jó tûzfalat mondtad.. nah mind1!:) hallod, inkább segíts beállítani hogy msn-en a beérkezett fájlokat scannelje..

A másik, az Én általam kiválasztott játékot hagyja békén..(engedje ki a netre, találja meg a servereket..)

Hiába van a "Trusted" Zone-ba.. akkor se engedi a szerókat keresni.

slime001
A tûzfala otthoni használatra tökéletesen elég!

slime001
Ezt én se mondtam.

dragon11
Nem mondanám hogy az ESS-nek jó tûzfala van meg van bankkártya védelme, meg anti-spam mint kis-nek.

mrzoltan

Virus scanner parameters:
/CFG="C:\filescan.avp" /PATH="%f"

Ezt hova írjam??
Virus scanner name:
C:\Program Files\Avira\AntiVir ...\avscan.exe

Virus scanner parameters:
/CFG="C:\filescan.avp" /PATH="%f"

slime001
#6002 > Köszi! Comodo-t, Avira Premium Security Suite-et vagy ESS-t kipróbáltad már? Ezeknek is jó tûzfaluk van!
#6003 > Nem, nem scanneli!

mrzoltan
Ezzel scanneli a bejövõ fájépkat wlm-en?
Azt hittem vmit be kell írni a wlm-be hogy avscan.exe vagy vmi.
zyppy
slime001
HideIp Platinum, Tor, Proxy!

Tudtok valami jó kis anonimizáló programot?
slime001
Ha elmondanád, hogy mit használsz egyszerûbb dolgom lenne!:)

dragon11
Franc.. ez a kis egy igazi szar!:@ úgy fogja a netet + gépet, ennek ellenére.. még swat4be a szerver listát se engedi megjeleníteni a játékból, csak szerverkeresõvel.(xfire.)

ELEGEM..

Mire cseréljem? AVG IC? ESS? Vlaki help.. vagy mondja el vlaki konkrétan hogy kell beállítani hogy az ÉN általam kijelölt játékokat engedje kifelé kérdés nélkül.. (Trusted zone-ba vannak de nem engedi ki akkor se, 1szerót lát össz.)

Köszi^^

Jah az msn scan is jó lenne.. a fogadott fájlokat..

slime001
Készítettem Avirához egy képekkel illusztrált beállítást! Avira Settings Ha Security Suite-et használsz akkor még annyival kiegészíteném, hogy a Firewall szintjét vedd le Mediumra, mert Highon passzív vagy torrentezés közbe és a hálózat se mûködik!

A pillangó csoport megismerkedett az internettel?
me and a monkey
Jé, ide még én is írtam anno.
De még m,indig PerfectDisc a No.1.
Maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Aki kíváncsi

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

De nekem csak sima Anti-Spyware kell.Akkor marad a CounterSpy.
mrzoltan
nekem avira-hoz kéne hogy hogy kell beállítani plz help!
dragon11
you need to write scan
without /
"C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2009\avp.exe" scan

Tehát, ez a kis msn scanrõl van.. most beírtam ugyan így^^ de nem értem.. "without /" nem kell /

Vlaki magyarázza már el^^

Mert örülnék ha kis leellenõrizné az msn-en fogadott fájlokat^^

Yoda001
<#wilting><#wilting><#wilting>

http://9gag.com/gag/5135249

Doomista
<#eplus2>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Pianista
<#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

<#nevetes1>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pianista
nekem utorrent, avira, Teatimer(spybot), net, hang, nvidia controll panel, ashampoo magical defrag, comodo, daemon tools most a többire nem emléxem<#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

ESS egyszerûen kezelhetõ? Mert szõke nõnek lesz:D És akkor auto intézkedés, szigorú beállítások kellenének.
zvaragabor
Nekem össz-vissz 2. Egyik Avira, másik az internetkapcsolat ikonja, de azt akár el is tüntethetném, hogy ne látszódjon.

Chaos Anno Domini

Pianista
nálam gépindításnál a traybar -ban 10-12 progi indul el 1 perc alatt<#idiota> meg kellett emelnem a tálcát hogy mind kiférjen<#idiota><#idiota>

Doomista
nem gondoltam komolyan :D

Akár az ESS is elég már. Antivírus, anti rootkit, antispyware meg egy - Windows tûzfalánál mindenképpen jobb - tûzfal is egyben.
Nálam fent van a Windows Defender, még az elõzõ védelmi összeállítás maradéka képpen, csak letölti a frissítéseket de nem használom. Nem akartam leszedni, de fent hagyni sem nagyon érdemes, mert minek? Lehet, hogy most, mert említettétek, lefuttatok vele egy keresést, de úgysem fog találni semmit. (nem szokott) Akkor sem szokott találni, amikor pedig lett volna mit. Nem egy nagy durranás szerintem.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Nem kevés ez? Egy aktív AV kellene azért. Mondjuk eddig a Spyware Terminator és a Nod 3 elfutott nála úgy ahogy.....
Gondoltam, hogy elírtad csak.<#circling>

lck
bocs : - azért NEM teszem vissza az XP-t...
lck
Egy topic addig kihalt amíg nem írsz bele. Utána egybõl az elsõ helyre kerül. :)
Nekem a Vista normál indításnál sokkal lassabban indul mint mint ahogy az XP indult. ( Az 1 giga ram kicsit kevés hozzá. ) De ha már rendesen felállt, akkor a programok gyorsabban indulnak mint XP alatt, mert a gyakran használtakból már indítás elõtt betesz részeket a ram-ba.
Azért teszem vissza az XP-t mert nálam a Vista stabilabb, még nem volt olyan program amit nem lehetett kilõni, és hosszútávon jobban tûri a program fel-le telepítgetéseket.
Tényleg kihalt az a topik. Még valamikor március tizedikén írtak oda utoljára.
Nos lemértem a Windows rendszerindítást és akövetkezõ eredményt kaptam. Öt egymás utáni bekapcsolás átlaga. Csak azért, hogy nálam sem lassult az IObit ellenére. Ez egy laptop egyébként.
Bekapcsolás után 45-48 sec. és ott a Windows 'Üdvözöljük' KÉK képernyõ és a hang is. Rá 4-5 sec. és már a háttérkép van az Asztalon és megjelenik vele együtt az ESS bejelentkezõ képernyõje is. (most tartunk a bekapcsolás után max. kb.: 55 sec.-nél, felkerekítve). 68-70 másodperc körül eltûnik az ESS bejelentkezõ képernyõje és utána megjelennek sorban ezek az ikonok. 70-75 másodperc elteltével már teljes erõvel munkára kész a laptopom! Ez azért nem annyira rossz idõ nem?<#wink>

Doomista
helyzet: ujraraktam a comodo firewallt...érdekes ablak bukkant elö mikor felakarom rakni...azt irta,hogy uninstaláljam a gépemröl a third party personal firewallt...utánanéztem googlen,és arra jutottam,hogy ez csak windows 2000-n van,szal már alapbol hülyeség,de megnéztem hogy lehet mégis csak fentvan,és kitudom törölni,de sehol sincs ilyen :) ujrarkás sem segitett,de a tuzfalteszteken igyis jo eredményt ért el,ugyhogy mind...
ez a hiba örök rejtély marad,ismét tanultam valamit magamtol.

Doomista
Én nem futtatom a tálcán,meg egyéb helyen,csak elinditom ha kell törede.mentesités...de ugy láccik muszály lesz rá állnom a többire is.

L7wy
Az nagyon kihalt :D

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

L7wy
Úgy tudom tudja, bár én nem szoktam így használni.Még van screensaver módja is, ahol mozgó ablakban végzi a töredezettségmentesítést. Kipróbálod, és meglátod...Van 5 mód, melyben dolgozik, így kiválaszthatod, neked melyik a legoptimálisabb(ezt a súgóban leírja). Szóval jó kis progi...Ha valaki nem tud mit csinálni az idõkorláttal(30 nap)az szóljon.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

Doomista
nah és látjátok,nem oda irunk :D

lck
Doomista
hagyjuk már ezt az off on dolgot...egyértelmü hogy ide kell irni,vagy csináljunk külön karbantarto topikot ? rootkinek is van,mégis ide kerülnek a rootkit üzik,szrtm ide irjunk mindent oszt kész,ugyan az a cél...tiszta legyen a gép.