Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avast PRO + ZA + Ad-aware 2008 real-time-al? 😄 (ZA avasttal naon jóba van!)
AVIRA - \"More than security.\"
zoli: F-secure, McAfee, Trendmicro ezekhez biztos találsz jó töréseket.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nekem Kaspersky sem igen zavarja a vízet teljesítményzavarás téren.
#6026 NOD32-õt és ESS-t nem tudom elfogadni... Teljesítmény terén kiváló, de én ANNYIRA nem bízom benne, most h a 3-as ESS testreszabhatóbb lett, jobban tetszik, mint amilyen volt, de ez csak a külsõ, kellene még az a megbízható védelem, ami neki véleményem szerint nagyon nincs meg...
#6027 Szerintem egy igényesebb felhasználónak nem... de személyfüggõ lehet ezek szerint. Én szeretem, ha valamilyen szinten jól tudja egy program ötvözni az automatikusságot és a testreszabhatóságot. nem jó az sem ha egy klikk kell és már meg is a keresés, de az sem, ha 3 napig kell olvasnod a használati utasítását, meg segítséget kérni pl itt hogy hogy is kell beállítani az antivírust/ biztonsági csomagot... Bitdefender-ben és Kaspersky-ben ez szerintem eléggé jól van megoldva. AVG kicsit már hiányos beállítások terén, ESS is azt hiszem jó (csak én nemigen tudtam beállítani, SZÁMOMRA nem volt eléggé áttekinthetõ). Antivirban meg szerintem iszonyat kevés beállítási lehetõség van.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ne add oda senkinek akko nem kell védeniXD
Kéne vmi kulcs ,mert a mostnit BAR lisára tették...
Avira Antivir Prem.
A Képernyõkímélõ és az Asztal füleket pedig így tudod visszaállítani:
futtatás->regedit-> kikeresed az alábbi 2 értéket és törlöd:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\"NoDispBackgroundPage" = "0"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\"NoDispScrSavPage" = "0"
1. Menj ide http://download.hijackthis.eu/HJTInstall.exe
2. Telepítsd fel. "Do a system scan and save logfile"
3. Másold ide a tartalmát!
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
#6021 > 2009.01.21.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Kép-1.
Kép-2.