Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
MeginOFF: O&O végez egy állandó háttérbeli töredezettségmentesítést, vagy csak ütemezve, meghatározott idõben dolgozik ?
lck
OFF/ Lehet hogy majd még behatóbban tanulmányozom, ha neked így bejött 😊 /ON
Doomista
én azt használom,és szrtm is az a legjobb.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
O&O defragot próbáltátok már....
Szerintem kimagaslóan jobb mint a többi, bár Diskeepert már régen használtam....

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
lol...mostmeg...A comodo hibát észlelt,ezért leállt... LOL !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
visszalépek,akkor ujra define a new trusted networkon van.

slime001
Nekem úgy tûnik mintha azt írná, hogy sikerült a varázsló!

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista

comodot felraktam,és ugy állitottam be ahogy régen...csakhogy ezt a block all cuccost nem engedi beállitani,finishre lehet menni,és ezt dobja,a többit mind betudtam állitani,csak itt nem engedi block all modebe tenni...

elöször volt egy gond,a system statusnál valami internet networkot nem talált,optimizálni kellet,restartoltam,és most megy az...

/OFF
Pedig van optimalizálása is. Katt ide.
És így néz a merevlemez nálam, amióta fent van és aut. dolgozik. Katt ide másodszor.
/ON

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
Kipróbáltam. Annyi gondom volt vele hogy úgy vettem észre csak sima töredezettségmentesítést végez. Tehát a fizikailag nem egy darabban lévõ fájlokat egyesíti és kész. Az általam használt Diskeeper ennél okosabb: a vinyó elejére ( a leggyorsabb részére ) szedi a rendszer- és gyakran használt fájlokat. Ezzel érezhetõen gyorsul a rendszerindítás és a programok indítása is. Mindezt kb. ugyan annyi memória és processzorhasználattal mint a Smart Defrag. ( Sõt a Vista saját töredezettségmentesítõje is hasonló eleven mûködik már. ) Persze a Smart Defrag sem rossz, fõleg olyan felhasználónak aki azt se tudja mi az a töredezettségmentesítés, ( volt már nálam olyan gép ami 5 órán át töredezettségmentesített )de nekem ennél több kell.
Így hát maradt a Diskeeper.
@ LCK
Kipróbáltad amirõl beszéltünk? ( Iobit Smart Defrag) Hogy vált be?

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pianista
próbálj meg egy Avirát hátha ez segít + még talán egy Ad-aware -t

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Sziasztok!!!
Egy nagy problémám lenne! Egy másik gépen (nem amelyiken dolgozok), egy speci virus jött be, amelyet a Norton Antivirus 2006 Master.Boot-ként észleli és semmit nem tud kezdeni vele, csak annyit ír, hogy Review. Ez nem fertõzi a fájlókat (próbaltam már a www.virustotal.com oldalon), csak annyit csinál, hogy CD-rõl nem lehetett teljesen feltenni pl. a Canon nyomtatóval kapcsólatos szoftokat, igaz más CD nem próbáltam ki. Már olvastam a fórumokat, de a Norton Antivirusnál "erõsebbet" nem láttam és én sem tapasztaltam. A Norton Antiviru 2006 letõrölte és most jelenleg az Avast! home van, amely nem vesz észre semmit.
Ezt a próblémát meg lehetne oldani anélkül, hogy a Windows XP SP2 újrategyem?
Doomista
számomra értelmesnek tünt,akkor einstein lehetek

Bocsi ZVARA valahogy kitörlõdött a szöveg fele és így kissé (sõt nagyon) érthetetlen zagyvaság lett a végeredmény. Ne értelmezze senki az #5953-ast.<#duhos2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Semmi gond. Arra nem igen reagáltak akkor. Talán majd most többen ráfigyelnek. Ha nem lenne nekem fent az ESS, azaz elõbb lehetett volna hozzá jutni akkor én is kipróbáltam volna, de most már nem kisérletezek. Csak akkor szedem le az ESS-t, ha valamit olyat beszed amivel utána nem boldogul.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

zvaragabor
Bocs. Pedig még láttam is. Legalább látták a másik képet is.

Chaos Anno Domini

Mind kettõ egyszerre. A már eddig is bizonyított Counter Spy van benne és ötvözték egy igen jó antivírussal.

De jó, hogy ezt én már aug. 13.-án bettem ide.

zvaragabor
Bocsi, elfelejtettem, hogy csak regisztrált tagok tudják megnézni a fúrumukra feltöltött képeket. Feltöltöttem külön. kép1 kép2

Chaos Anno Domini

Doomista

Be kéne jelentkezni
zvaragabor
Különben meg készül a Comodo IS. kép1 kép2

Chaos Anno Domini

Doomista
windows tûzfal + windows defender.

Sziasztok. 1 GHZ-s 200 MB RAM-os gépre ajánljatok már egy jó védelmet.
Doomista
semmit

ESS Mellé mit érdemes felrakni?

Ja vmit félreértettem.Ez Anti-Virus?Azt hittem Anti-Spyware.
zyppy
thx mindenkinek, úgy látszik sikerült is kiirtani.

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Doomista
outpost firewall faszán befogta.

shaba23
van olyan oldal, ahol meg lehet nézni, hogy ami miatt éppen riaszt vmelyik program, az valóban káros-e? Az avira riasztorr az msfeedssync.exe miatt és jó lenne tudni, hogy blokkoljam, vagy engedélyezzem
ESS is. Könnyedén "félgõzzel". <#eljen>

Zeno Search Assistant monitors users surfing habits and delivers targeted pop-up advertisements to their computer.

Ez mit jelent?Ezt csinálja a kémprogram amit nem tudok kiirtani
dragon11
Kis ezeket szûri..

Nekem mûködik és nem szol be semmi nem tudom mi lehet nálad :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

A szokásos.Trójai letöltõ program került a gépedre és éppen most töltené le a barátait is,köztük a címen található IE Antivirust,hogy egy jót bulizzanak nálad.

zyppy
cs

ilyet mi dob?
aztán ide akar küldeni: http://free-viruscan.com/id/4912933/4/1/

Na már egy CNN videót sem tudok nyugodtan megnézni.Felháborító.

Doomista
31st 0% 3353 FileAdvisor_Missed_MD5s.html FileAdvisor Bit9.com fileadvisor.bit9.com

0% 0% <---- :dddDDDD wow,hát ez aztán ám a védelem 😄

Itt e találtam:Link.

AVIRA nem rossz sosem volt az. Azt tudni lehet, hogy hol készültek ezek a tesztek? Melyik országban?

Doomista
kasperskynél jobb az a sok szar ? el nem hiszem,fake az egész,kész vége ennyi.

Yoda001
avirában még mindig nem csalódtam<#wow2>

http://9gag.com/gag/5135249

Doomista
nálam sem jelzett...

lck
Akkor gyorsan javították, mert a 8-as már nem jelez.
Ma olvastam,hogy a Kaspersky tévesen riaszt a BitTorrent 6.1-es kliensre:Link.Megnéztem VirusTotalon és tényleg:Link.Csunya.

Doomista