Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ámen!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JoeFromHun
Az lehet...
De még mindíg a Norton eszi legkevésbbé a gépet !!!!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
Hehe, olyan ritkán humorizálsz. :P

De ebben benne van a Symantec dolgozóinak létszáma is.

L7wy
Persze én tudom :D Csak ez most akkor mit jelent? Hogy Norton jó, mert ennyi vírusleírása van az adatbázisban? Ez már nemegyszer ki lett tárgyalva , hogy nem jelent semmit. Ha mondjuk egy leírás 1-3 vírust lenne képes azonosítani akkor még azt mondanám h oké jelent valamit, de a modern vírusirtók leírásai 100, 1000, 10000 vírust is azonosíthatnak az irodalom szerint, így az ez alapján való összehasonlításuk semmit sem ér.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

gergely1991
És még nem szóltak arról sem hogy, a bekapcsolva hagyott bluetooth, wi-fi is milyen kockázati tényezõ lehet(rosszabb esetekben).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Elkeserito a mobil alkalmazasok biztonsaga

(kl24h-ra nem vonatkozik mert õ #37980-t használ)
Norton Aláírások Száma: 13 (pont)107(pont)027
Ha ez egy 13 millió feletti szám akart lenni, akkor viszont nem kellenek közé a pontok. <#vigyor>
Én úgy tippelem, hogy a 13 milliós szám lesz az amit le akart írni.

L7wy
És az mit jelent?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

JoeFromHun
Norton!
Number of Signatures: 13.107.027

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Akkor ha jól értem, te maradsz ennél. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Bõséges aratás a Microsoft-nál

Doomista: Nekem nincs okostelefonom, tehát nem érint a probléma.<#pias> Telefon azért telefon, hogy hívni lehessen vele, üzenetküldés, óra, stb. tehát az alapfunkciók és nem tele mindenféle aprósággal, mint pl. internet, fényképezés, zenehallgatás, stb. Ezért is nem tetszenek nekem ezek az új mobil telefonok és a multifunkcionalitás miatt romlik a minõség.<#pias>
L7wy

L7wy
Comodo eléggé összetett, és néha valakinél kicsit bugos, de olyan védelmet ad amilyet más védelmek nemigen. A kérdés, hogy szeretsz-e sokat válaszolni a kérdéseire.

Akkor nem támogatom.

Comodo.
Narxis
Igen, gergelytõl kell igényelni.

Támogatom.

Támogatásomért kapok sört?
Narxis
Norton vagy Kaspersky. Ezek közül válassz. :p

Szerintem. ;)

mike0013
?:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Narxis
<#shakehead>

mike0013
köszi szépen:)
comodo-t már ajánlotta más is, szóval megnézem milyen:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

L7wy
Hát akkor Norton, Kaspersky, Comodo amit én mondanák, hogy próbálj ki.

mike0013
intel core i3 2310m 2,1ghz
8gb ram
nvidia geforce 525m

és nem csak netezésre vagy játékra használnám...:)

L7wy
Milyen gépre, milyen usernek?

mike0013
Sziasztok!
Melyik vírusirtót érdemes felrakni?

L7wy
Cserélj email jelszavat, majd várj, és idõvel megunja...

az én mailem: balint...gmail.com, a regisztrált személy pedig ... Péter nevû ember, tehát az sem lehetett, hogy elírta :)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Tegnap elõtt regisztrálni akartam egy oldalra, ahol még soha életemben nem jártam. Kiírta, hogy ezzel a mail címmel regisztráltak már. Ok, biztos, rámentem az "elfelejtett jelszó" gombra, be is tudtam lépni. Az én felh. nevem volt megadva, azt hittem hülye vagyok, hogy nem emlékszem, hogy regisztráltam ide.
Aztán ma jött egy mail, hogy egy másik oldalon nyomjak rá a reg. aktiválására. Megnéztem az oldalt, megpróbáltam belépni stb., az én mailemmel regelt valaki, a neve is ott van, nem tudom ki õ.
Mit csináljak? :) Gépemben remélem nem turkál, és a mailemet sem látja.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gergely1991
porszívó

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Mátrix.
Narxis
Érdekes banner... mi szippantja be az antivírusokat Dr.gergely? :D

L7wy
Én nem vagyok olyan :P Komolyan mondtam.

gergely1991
Gondolom gúnyolódsz mi?:D

L7wy
Grat a bannerhoz :D

gergely1991
Milyen szép mikor, a svchost.exe fájlban talál valami Jeefo.a vírusfertõzést.

Én nem CPU terhelésrõl beszéltem, hanem HDD terhelésrõl.
Igazat adok neked, hogy a NIS sokkal jobb az ESET-hez képest, de ahogy mondtam #37935 hozzászólásomban, hogy ha kikapcsolod azokat a funkcióit a NIS-nek, akkor a HDD nem lesz dolgoztatva (mikor Idle a gép). A NIS-nek a CPU használata is sokkal kevesebb az ESET-hez képest (egyetértek veled) és goldolom a 2012 verzióban még fognak ezen is tökéletesíteni. Ezért is a NIS elmegy gyengébb gépekre is, nem fogja lassítani.

Ezért is a Top helyre helyezem a NIS-t és rögtön utána az AIS-t!
Na persze.Pedig a megjegyzéseknél még írja is,hogy kizárólagos joggal használja egy másik alkalmazás vagy az operációs rendszer.Ezek általában dat kiterjesztésû fájlok,amelyek adatokat szöveges vagy bináris formátumban tartalmaz és hozzáférésükhöz is csak az adott alkalmazás rendelkezik.Csak gratulálni tudok,ha az F-Secure keresõje pont ezekben a fájlokban talált fertõzést.

Azt hiszem megtaláltam a 100%-os AntiVirust. Ezért köszönet és hála Dommista fórumtársnak. <#worship>
Ha Õ nincs (és mögötte a határtalan tudása) <#pias><#worship> akkor sosem tudom meg.

Feltettem (aztán meg is vettem <#vigyor>) a Furko AV-t majd RVS és utána ráengedtem két viruspakkot is. Összesen közel 17 ezer virust elemzett és nem azonosított egyet sem! Na így lett 100%-os ez az AV. <#nyes><#vigyor>

gergely1991
A NOD32/ESS-el nekem még az is volt a bajom, hogy scan alkalmával egy rakás fájlra azt jelezte, hogy nem tudja megnyitni. Valami megnyitási hubákat is dobált ezekre. Minden a legszigorúbbra volt állítva benne, Kiterjesztett heurisztika ... stb. Namost! Volt egy gép (barátom neje használta/használja máig is) amin az ESS volt telepítve és ezeket a hibaüzeneteket dobálta minden scan után.
Ez kicsit olyan megoldás, mint az a közút ami tele van kátyuval de a kijavítása helyett inkább kiteszik a sebességkorlátozó táblát.<#vigyor1>
Az F-Secure Online Scan aztán pedig talált jó néhány virust ezekben a NOD által nem megnyitható fájlokban. Na ekkor kezdtem kételkedni ebben az AV-ben és úgy érzem jó döntést hoztam amikor lecseréltem és megvettem a NIS-t.

gergely1991
A nod 2.7 még nem lassított annyira, a 3.0-ásra pedig csalódott voltam,ha jól emlékszek a 2.7-es verzióban még webvédelem is volt...

<#eljen> <#pias>
Én nem így tapasztaltam. Onnan vettem észre a nagy CPU terhelést, és kezdtem aztán figyelni a Feladatkezelõben, hogy "csak" be volt kapcsolva a gép, semmi több és csupán meg akartam nyitni a FF-ot, de nagyon lassan, a megszokottnál jóval több idõ alatt töltõdött csak be. Nem volt semmi letöltés, meg nagy fájl megnyitások, és hasonlók de rendre 100%-on pörgött a CPU. Még akkor is amikor csak be volt kapcsolva a gép. Eléggé idegesítõ volt de aztán hozzá szoktam lassan az eltelt hónapok alatt. Ebbõl a szempontból (de sok másból is!) a NIS egy teljesen más világ. Úgy hogy teljesen érthetetlen számomra ez a dolog az ESS részérõl, de már nem is érdekel, mert az elkövetkezõ két évre van (vásárolt!) NIS liszenszem.

Ha töltsz le valami nagy fájlokat (*.iso, *.exe, *.rar, stb.), akkor az ESET belassítja a gépet vagy mappa felnyitáskor is, ha van benne *.exe fájl. Ebbõl a szempontból a NIS elõnyösebb, de mikor nem használod a gépet, de be van kapcsolva, akkor a NIS dolgoztatja a HDD-t, de csak akkor, ha azok a komponensei be vannak kapcsolva (Idle Time Scan, Insight Protection, Optimization, stb.)
Az elmúlt hónap eseményei összefoglalva a NIS által. Szép mennyiség de az egészbõl csak azt vettem észre, hogy feldobta a havi jelentést. Egyébként mintha nem is lenne a gépemen feltelepítve, annyira észrevétlenül teszi a dolgát.

<#wave><#pias>

A Furko AV nagyon jó "AnitiVirus" és részemrõl maximálisan gratulálni tudok a hosszú távra meghozott, alaposan átgondolt és kiválóan JÓ döntésedhez. <#taps><#eplus2><#nyes>

Nem dolgoztatja?

Hát ... nem tudom, de nálam (1 évig volt ESS-em) nagyon sokszor észrevettem, hogy valamiért kicsit belassul a gép és ezt minden ilyen esetben az ekrn.exe közel 100%-os CPU használata okozta. Soha nem jöttem rá, hogy vajon mit is csinált ilyenkor, csak pörgött a CPU használat jó néhány percig 100%-on..

Amióta a NIS 2011 van fent azóta nem tapasztalom ezt a jelenséget. De lehet, hogy csak én voltm a kiválasztottja az ESS-nek akivel így szórakázott?

Kiábrándultál a gergely1991 AV + FW párosból ?:(

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Most vettem meg 5 évre a Furkót!
Nincs az az isten, hogy én kiadjak megint pénzt antivírusra!
Ráadásul láthatod, 5 évre vettem - így a bizalmam belé van fektetve teljes mértékben!
Pl a Clous Powered Reputation olyan hasonló, mint a Norton Internet Security-ben a Reputation Scan... szóval azért szerintem másoltak õk is..., de azért jó, hogy ennyire kifejlesztik ezt a részét is, mert így jobb védelmet fog nyújtani.

KaBuTo666: Mivel nem dolgoztatja annyira a HDD, mint a NIS, akkor már meg is veheted. Sõt Egész szeptember 2-ig ingyen használhatod az ESET Smart Security 5<#pias><#pias><#pias>
gergely1991
Úgy emlékszem rá hogy 1 évre regisztrálnod kell rá, de ez ingyenes regisztráció.Bár lehet hogy a telepített mappában találsz egy *.key fájlt.Ne aggódj nálam is visszaszámolt 30-ról mikor feltettem.