41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
http://www.deindoerfer.de/edb/pages/home.php
JS:Obfuscated-DA [Trj] (Engine B) -
Csak irigykedsz, hogy nálam most is van pia, nálad meg egyáltalán nincs, mert elittad már tegnap a mai adagot is...:\ -
Ajj istenem :D -
etele34 #20279 Igenis Mester. 

-
Ezennel az offolást lezárom. -
etele34 #20277 Most vettem ki a hűtőből.
De ei finom. Én már csak ilyeneken élek.
Látom szépen offolunk megint. -
Hülyeség...végén a szesz fog tartalmazni 1% alkoholt, többi víz...akkor ennyit a "ingyen szesznek ne nézd a fokát" dologról ;)
Hidd el, ittam már olyan sört, aminek a 80% víz volt :D Ezt úgy értem, hogy felbontottam egy Heineken üveget, és mivel zöld, ezért nem látsz bele, hogy milyen színű folyadék van benne...na most kb háromnegyed részét megittam, elmentem valahova, addig kérem szépen, a kedves rokonom azt a fél részt teli töltötte vízzel...finom íze volt...hecc kedvéért persze. -
etele34 #20275 Ingyen kaptad és még válogatsz is? 

Egyébként is ingyen szesznek ne nézd a fokát. De ezt már mintha mondták volna itt. -
Nem kell retkes internetes kép...eredetit, sajátot kérek ! Mint én. Látod? -
etele34 #20273 Egészségedre de söröm az nincsen.
1. és 2. és 3. -
Nincs mit!
Lógsz egy rekesz sörrel !
Nekem jobban megérte, látod ? [üzleti érzékem az van, gyerekek] -
Köszönöm a segítséged! -
etele34 #20270 Ja és a fizetése, hogy egyen bennünket a sárga irígység. 276 ezer euró. Ez évi fizetés és már nettóban értendő. Itt lakás , kocsi, évente öt repülőút haza és vissza teljes átvállalása meg még néhány "apróbb" juttatás. Húsvétkor voltak itthon és az akkori beszélgetéseinkből emlékezve - és csak mint érdekességként - egy ottani kezdő (22 éves) az egyetemről rögtön odakerült informatikai mérnök alapfizetése 80-95 ezer euró körül van. Évente. Ez is nettóban értendő. Plusz néhány juttatás még hozzá. -
etele34 #20269 Ne akarom fényezni vagy dicsérni a sógoromat, de ehhez, hogy ide jusson rengeteget kellett tanulnia.
Több nyelven beszél majdhogynem anyanyelvi szinten. (orosz; angol; német; olasz; francia és már japánul is felső szintű vizsgája van. A szakmai tudásáról nem is beszélve. Én is szeretnék ilyen vagy legalább is hasonló lenni de nekem ez nem menne. Sajnos. -
etele34 #20268 ... Ezt is egy külföldi fórumról vettem ... ott is megy a sírás, engem nem érdekelnek a tesztek, de most, hogy megláttam, hogy teljesített kaspersky, elkezdtem aggódni...
Engem sem érdekelnek a tesztek és egy ideje már nem nézem meg egyiket sem. És most, hogy megláttam, hogy hogy teljesít a Kaspersky NEM kezdtem el aggódni. NEM és NEM! Még mindig töretlen a bizalmam iránta.
Én csak magamat ismétlem: - ha a Kaspersky beenged valamit mégis, akkor aggóghat csak igazán a többi, mert azokon még könnyebben átjutnak és már valószinűleg fent is van a gépükön csak még nem tudnak róla.
-
Ilyen nekem is kéne. Ha programozó lennék...
-
Hasonló a szitu, egyik ismerősömnél. Diplomás programozó, ugyanúgy hobbiból biztonsági megoldások fejlesztésében vesz részt (Spyware Terminator egyik magyar fejlesztője).
Eddig a mávnál volt rendszerprogramozó és most meg megy ki Londonba, mert kapott egy zsíros állásajánlatot egy IT cégtől. Havi 2 millás kezdő fizetés angol fontba, adnak neki lakást, kocsit, laptopot, telefont és fizetik a kiutazását. Október elején kezd a kis mázlista :) -
Ja.
-
Ahogy akarod.
Kíváncsi vagyok hányan cseréltek vírusirtót av-comparatives tesztje után. Mert aki pusztán a detektálás miatt cserél annak gratulálok. Ezt is egy külföldi fórumról vettem, mármint a képet, ott is megy a sírás, "engem nem érdekelnek a tesztek, de most, hogy megláttam, hogy teljesített kaspersky, elkezdtem aggódni". A legtöbben képtelenek mást nézni, nem baj, hogy van még 100 védelmi vonal a vírusirtóban. Rosszul vagyok az ilyenektől. Most hétvégén kipróbáltam Win 7-es Panda-t és az új MSE-t de egyik se fogott meg. Nekem számít a detektáláson kívül még ezer dolog is, rendszerterhelés, antispam, tűzfal konfigurálhatósága stb. Amit bemásoltam spamot azt a freemailből halásztam ki, elfelejtettem, hogy ott közepesre állítottam a spamszűrőt pedig már egy éve outlook-ot használok. Most ott lekapcsoltam így kíváncsi leszek mennyit fog meg G Data. Azért akartam magyar szavak alapján is szűrni, van benne egy jó nagy angol lista, leggyakoribb spam szavakra, de lehet bele még importálni más nyelven is és aztán le is mentheted az egészet, hogy ne vesszen el. -
Most örüljek ? -
Aha. -
Deteccao de az mi ? Detektálás ? -
-
XD -
Van XD :P : Mr. Patrick K. Sz Chan, Jövedelmező, Hong Kong -
Van valami általános magyar spam-szavak lista valahol? Amit mindig bővítenek, rendszereznek? Vagy ilyen nem létezik? -
etele34 #20256 Ez most nem jött beeee... 

-
He ? -
Tárgy: Jövedelmezo üzleti javaslat.
FROM: Mr. Patrick K. Sz Chan
(gyvezeto igazgat)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.
rtheto, hogy taln egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jvedelmezo vllalkozs javaslat a klcsns rdeklodsre szmot megosztani veletek. Megvan a hivatkozst az n keresni valakit, aki megfelel az n javasolt zleti kapcsolatot.
n vagyok Mr. Patrick K. Sz Chan gyvezeto igazgatja Hang Seng Bank Ltd. takarsban van egy zleti javaslat az n szmra. n akarom, hogy segtsgemre lesz a vgrehajt egy zleti projekt Hong Kong az n orszgban. Magban foglalja az tads egy nagy halom pnzt. Mindent erre az gylet jogszeruen rnts nlkl megteheto. Krjk, igyekszik betartani legteljesebb diszkrci rinto valamennyi gyben a krdst.
Miutn az alapokat mr sikeresen t, a fikba fogjuk rszesedse az arny jv kell hagynia mind a ketten.
n inkbb nem ri meg az n privt e-mail cmt ([email protected]), s vgl azt kvetoen, hogy n tadjk nnek tbb informcit szl, ezt a muveletet.
Krjk, ha nem rdekli trlje az e-mailt, s nem vadsznak rm, mert n vagyok a karrierem elhelyezs s az let, a csaldom a tt ebben a vllalkozsban. Br semmi sem merte semmi gained.Do kld n a kvetkezo adatokat, ha vlaszol vissza nekem.
Az n teljes neve:
Telefon s Fax:
Orszg.
A legkorbbi vlaszt erre a levlre, majd rtkelni.
Kind Regards,
Mr.Patrick K. W Chan. -
Már akkor írtam, hogy a KAV-ot használtam. Sok dolgot talált és mindet le is szedte. Négyet a System Volume Informationban (ha jól írom) csak úgy tudott eltávolítani a végén, hogy kért egy újra indítást hozzá.
Utána lefuttattam a Malwarebytest és az a-squaredet de egyik sem talált már semmit. Ezek után raktam vissza a nodot és lefuttattam egy full scant de ekkortól már ő sem talált semmit. -
Tesék -
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem egy működő linket adni az Avira Security Suite 3 vagy 6 hónapos pormo kulcsához? Mert már megnéztem egy csomót és mind lejárt akció.
Köszönöm! -
Ezt meg sem kérdezted...természetes, érthető, és logikus, hogy Avirával 

-
Mivel tisztítottad meg? -
etele34 #20248 Van valami abban amit mondasz, de azért KIS védelme sokat blokkolt mostanában ahol jártam. Anno annak idején a NIS meg sem mukkant ilyenekre csak jelzem zárójelben.
Kétes hírű kínai és holland web oldalakra értettem.

-
kl24h #20247 Egyik ismerősöm azt mondta, hogy neki nem kell semmilyen antivírus, csak a Windows tűzfala legyen bekapcsolva az elég.
Mondtam neki, hogy az lehetetlen csak ugy, ha csak biztonságos oldalakat nyít fel és csak a Yahoo! Mail postaládából tölt le állományokat, mert azok át vannak ellenőrizve a Norton Antivirus-sal.
Aztán végül egyetértett velem. -
Sziasztok.
Úgy illik, hogy megköszönjem mindenkinek aki segített a problémám megoldásában. Sikerrel jártam és a szüleim gépe teljesen meg lett tisztítva. Visszaraktam a nodot, mert megvették és ragaszkodtak továbbra is hozzá . Hiába akartam lebeszélni Őket.
Apám annyi megjegyzést tett csak, hogy észrevehetően milyen gyors lett a firefox azóta, hogy kitisztítottam a számítógépet és sokkal gyorsabban is dolgozik a gépük.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket. -
Hidd el, az nem csak a Kasperskynek köszönhető, hogy nem kaptál kártevőt...hanem magadnak.
-
etele34 #20244 Köszi a nyugtatást de ismerem a Kaspersky tudását és teljesen nyugodt vagyok. Már már bosszantóan nyugodt, hogy nem történik semmi. Lehet, hogy leszedem és néhány napig felrakok valami másikat, hogy beszedjek valami kártevőt és legyen már valami amivel lekötöm magamat.

-
kl24h #20243 Ne is búsulj etele34 barátom, a Kaspersky-vel nem lesznek gondjaid.
Elég jó szintre került a ranglistán.