41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• morcosqtya
    Sajnos szaktudásom nincs. De a setupját szoktam testreszabni ha erre gondolsz. Én comodo tűzfallal együtt használom. Eddig bevált mind2.
    Anno volt Avast!-om, de némileg lassította gépet.
    Kaspersky az full tűzfal+antivirus combó is van (internet security), de ezek szerint licenszes.
    Comodo meg freeware. Nod-ot meg 30 naponta felrakom.
    Kasperskyt letöltöttem. Ha telepítem, leszedeti velem a Comodo-t is, ennek meg nem örülök, mert azt újra kellene tanítgatnom a kezdetektől, minden progimra.
    Jövőhéten felrakom a win7-et (oem home pr, 32 bit HUN), az alá mit javasolsz? Komplett internet security (antivir+tűzfal)-kal érdemes foglalkozni, tú in van, vagy úgy ahogy most is van, külön tűzfal, külön av.??
    Ha sima av, akkor mi?
  • tommygiant
    Szerintetek a .463-as magyart telepítsem, vagy a .736-os angolt? Az előbbi az tudja-e magát frissíteni .736-osra telepítés után úgy, hogy megmarad magyarnak?
  • bojti
    Igen a .736-os verzió lett gyorsabb . Pár hete próbáltam a .463-as magyart az jobban lassított . Pár napig nyüvöm aztán Avira visszarak :))
  • Doomista
    Krvjó dolog ez a party...csak hát számomra nagyon szomorú, hogy az Avira nem szerepel...jó lett volna 1 éves licensz...de nyilván nem keres annyit, mint a társai, Kaspersky...így valamennyire megértem.
  • tommygiant
    Kiegészítés: -a második Link javítva:Link
    -Országot is meg kell adni az első Linknél.
  • RBJ
    valaki emlegette a magyarositást lejjebb .
    megéri egyáltalán belepiszkálni vagy használjuk a régi magyarositást az uj kis kav nál is.
  • Pano
    Kiegészíteném, hogy azok esélyesebbek (mármint azok a nevek, előadók), akiknek kevés vendége (Guest) van. Azaz 0 vagy 1-2 darab (ezt as neve mellett lévő szám jelzi, hogy mennyi meghívottja van)
  • Pano
    Hát, vannak nála sokkal jobbak is. A NOD32 jó antivir lenne, de csak akkor az, ha 1.- Nem alapbeállításokkal használod 2.- Van annyi szaktudásod ami a hiányosságait kiegészíti.
  • tommygiant
    A Kaspersky Internet Security 2010-hez egy éves license szerzése:
    Ezen az oldalon:Link meg kell adnod egy nevet, e-mail címedet, és egy host e-mailt, amit erről az oldalról tudsz szerezni:Link, úgy, hogy az egyik helyre (körre) kattintasz a térképen, majd az ottani felhasználónevekkel próbálkozol* úgy, hogy hozzáadod ezeket: @hotmail.com, @gmail.com, @aol.com, @yahoo.com
    Egy host-hoz max 15 kulcsot ad. Nov. 30-ig érvényes ez az akció.
    Egy e-mail host, amihez még talán tudtok szerezni kulcsot: [email protected]

*A próbálkozás azt jelenti, hogy az is lehet, hogy csak a 20-adik user-re jön be (userenként 4, összesen 80 próbálkozás után), szóval sok idő, türelem kell hozzá.
  • Pano
    nincs mit :)

A 736-os kompatibilis csak teljesen a windows 7-el, ki van írva a honlapra is.
  • RBJ
    tényleg egyem a husodat pano

nagyon köszi.
    nem szeretem a kis t de felrakom ezentul. csak kav comodo t használtam.
    bojti a 736 os ra nem a 463 ra gondoltál?
  • morcosqtya
    Thx. Ezek szerint a Nod ennyire balfasz lenne?? Minden nap frissül tosszameg!!
  • bojti
    Win 7 alatt tényleg gyorsabb az új Kaspersky mint az előző kiadás.
  • Pano
    bazz, meg kéne názni a privi üzeneteket, vagy 10 perce küldtem már 1et :D
  • RBJ
    hát én is kérnék szépen egyet mert nem sikerult akáhogy buvészkedek.
  • Pano
    A süti ártalmatlan, azzal ne foglalkozz.
    Töltsd le az Avirát vagy a Kaspersky-t és azzal nézd át a gépedet. Amikor sikerült megtisztítani változtass msn jelszót.
  • morcosqtya
    Üdv! MSN vírusom van valószínűleg. Kerestem NOD-dal, semmi. Hátha rootkit is van, lefuttatom Blacklight-ot, semmi.
    Kémrobot? Spybot S&D-t is lefuttatom, eredmény zéró.
    Letöltöttem egy trialt a spy sweeper-ből (14 napos), elindítóm, 4 (azaz négy, FIGYELEM NÉGY!!) óráig szkennelte a kis szar 160-as vinyót, de talált 3 db spying cookie-t. (indepth scan)
    Namost én ezekben nem vagyok nagy mágus, de elképzelhető hogy ezek valamelyike küldözget az MSN fiókomból a többieknek spam-es linkeket, amik olyan oldalra mutatnak amit a fox le is tilt, lévén bejelentetten veszélyes? Ezt okozhatta az a 3 süti?
    Ezek feltörik a jelszavamat és rejtve kapcsolódnak, majd küldözgetik a szarjaikat?
    Én karanténba raktam őket, de aztán elborult az agyam és töröltem is a karanténba rakott 3 sütit. Ez HIBA VOLT? vagy mindegy? megszabadultam tőlük?? (msn jelszót váltottam persze, nem dobott ki..)
  • Coronita21
  • RBJ
    végén én is kolduskodni kényszerulok.
  • Pano
    Az mindegy.
  • Coronita21
    én is kérek szépen egyet
  • RBJ
    csak gmail os vagy más szolgáltatos email is jo?
  • Pano
    küldtem
  • rgida666
    Ha valakinek sok van pls szánjon már meg 1-gyel. Köszi.
  • Pano
    nm :)
  • RBJ
    aham megvan.
  • rgida666
    Na én itt adtam fel. Nem sikerül szereznem egy rohadt kulcsot, pedig ezt használom.
    Ma már amúgy is átvert egy gyökér, 200gb feltöltést adtam egy közösségi oldalra való meghívóért, amit nem kaptam meg. Hogy rohadjon meg. Szóval eddig mínuszos a mai nap.
  • RBJ
    azóta leesett pedig még nem is ittam.
    és az adott email al hol kell regizni.?
  • Pano
    Na, akkor összefoglalom neked.
    Ma indult az USA-ban egy Windows 7 party, a W7 megjelenése alkalmából. S sok gyártó (kaspersky, panda stb) azzal támogatta ezeket a partikat, hogy ad ingyenes kulcsokat.
  • Pano
    KIS. 1 éves ingyenes kulcs
  • RBJ
    Milyen kulcsokról van szó elolvasta ezer kommentet de nem birtam rájonni miről van szó.
    kav kis ?
  • lck #22131
    Rátettem egy főképp 6.hó 18.-20.-i fájlokat tartalmazót, működik is vele, csak gondoltam hátha van frissebb.
    1-2 hónapja nem foglalkoztam vele, csak most emiatt az 1 éves freekey móka miatt visszatettem.
  • Würth
    Valószínű jövőhét elején érkeznek majd meg a kódok és rögtön küldöm neked .
  • simon7012
    Hú nagyon megköszönném.....
  • L7wy
    Evvel a verzióval még nem próbáltam a sajátomat (de az nem is kész...) a hivatalosból meg nem tudtam normálisan átvarázsolni az újabba, vagyis tudtam volna csak sok munka lett volna...
  • simon7012
    szia hibát ír ki valamilyen problémájuk lehet....
  • Würth
    Még nem küldték őket , de nekem biztos lesz 1 felesleges , majd átdobom neked . :)
  • Pano
    Itt tudsz igényelni most legaláis 1 éves kulcsot, ingyen

Csak pár napot várnod kell mire megküldik
  • simon7012
    Sziasztok nincs valakinek egy felesleges Panda kulcsa please!!!!!
  • lck #22123
    Valaki tudna egy linket adni a KIS nemhivatalos legutolsó magyarításához ?
    Amivel a 736-ot magyaríthatnám.