41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• L7wy
    Melyikről beszélsz? Panda szerintem azért szed ki mindent belőle mert free, Trend Micro meg nem tudom miért... H utánozza Pandát :D
  • L7wy
    Szerintem jó, csak azt a sor amelyekben a név van, az is lehetne olyan kék mint a szövegek háttere. A betű színe is tök jó, csak egy picit kéne h kiemelkedőbb legyen, de lehet h az is, csak a jpg rontott...
  • Apocalipto
    A cloud antivíruokból miért kell kivenni az összes configolási lehetőséget? Még csak 1 kivételt sem tudok hozzáadni..
  • Doomista
    Most már innen is lehet facebookra loginolni!
  • Doomista
    Hát ez kész...már irritált, hogy így belebámul a pofámba ez a robomoto.
  • Doomista
    Nem rég olvastam a playboy újságot...és hát...figyelmes lettem valami reklám szagra...sajnos agresszív cselekedetet is végre hajtottam, elnézést kérek, de néha az indulatok eljárnak.

• bertino
    egész jó.
  • Doomista
    Itt egy anti phishing oldal...érdekes statisztikákat, grafikonokat, stb információkat oszt meg...Elő oldalon láttok grafikont, ha kattoltok a képre, jön egy pdf dokumentum, azt nézzétek meg.
  • Doomista
    Azért észrevettem, hogy szereted a világos kék színt :D
  • Doomista
    Tetszik, jó lesz :D
  • lck #22913
    A lényeg hogy háttérkép ne legyen - mert pl. az Ubuntu topicban megőrülök hogy nem lehet normálisan görgetni.
  • Pano
    Kéretik erről a style-ról véleményt mondani
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem ehhez a Spoiler is jó:)

Pano:pm-ed van:)
  • Krystalx
    értem
    akkor az OFF-nak mehetne pl szürke színű szöveg...
  • Pano
    Ha arra gondolsz, amibe a linkeket küldted, igen. Köszönöm.
  • Doomista
    PM-t megkaptad? Csak mert az elküldött üzenetekbe nem mutatja :s
  • Pano
    Persze-persze, elfogadom :) Nem vettem negatív kritikának, vagy ilyesmi. Örülök, ha jönnek ötletek.
  • Pano
    Köszi :)
    Jó, ez ezzel jár, belefér most, hogy erről beszélünk, mert véüglus a topicunkról van szó. Meg nem akarok totál önfejűen csinálgatni dolgokat, nem csak én írok ide és használom.
  • Krystalx
    tudom és megértem...én is csak egy saját véleményt írtam le és próbáltam ötletet adni ,de természetesen elfogadom bármilyen is lesz a kép.
    jó ami van és ha közben jön egy jobb ötlet, majd lehet cserélni...
    További kellemes estét !

• Pano
    Vaskezű azért nem leszek :)
  • gergely1991
    Off:
    hehe a pano alig vette át a topicban az irányítást és egyből átalakította a (hogyis mondjam) a régimódiból egy elfogadhatóbb változattá..
    Tényleg gratula pano
    Bár az átalakulás során lesz még off e topicban
  • Doomista
    Jah, ugye bár ezt VIP tagsággal el lehet érni egy kis ideig...én meg voltam VIP nagyon régen, mikor még SMS és kész...most viszont bankártya...ami nekem nem sokára meg lesz, de egyéb okok miatt eddig nem volt, pedig akkor még most is VIP lennék :D Néha írok valamit, aztán klikk a mehet! gombra, 20 mp múlva meg bánom hogy még se kellet volna, de könnyebb megnyomni azt a gombot :D Bocsi az offért, szerintem pano elnézi ezt is mára :D
  • Pano
    Lévén, hogy az VIP jogi kiváltság (ami ugye pénz az SG-nek), másrészt pedig a motor tartalma/funkciója, amibe én nem nyúlhatok.
    Ha még meg is lehetne oldani (bár nem jut eszembe semmi, hogy hogyan lehetne ennyi hozzáféréssel), az SG biztos belekötne.
  • Pano
    Hmm... szerintem az házigazdai jogokkal nem megoldható.
  • Krystalx
    OFF
    tudom, szoktam olvasni a kis sörös történeteket :D nem mondom h néha nem volt sok, de a jó munkához kell a lazulás is . nem igaz ? ;) kis így ki úgy teszi.
    ON
    amit javasolnék az a hsz szerkesztő gomb lenne !
    és akkor mi is tudnánk javítani, amit rosszul írtunk vagy megbántunk...
  • Pano
    Olyat úgyse fogok tudni csinálni, ami mindenkinek megfelel. Lehetetlenség.
  • Pano
    Okés :)
    Ugye próbálgatni kell, mi hogyan néz ki. De ahhoz jobban idevág akkor cserélem
  • Krystalx
    a másik jobb volt...itt bele lehetne kötni h miért hiányzik xy AV jele !
    a kis fickó meg olyan mintha az irtókat akarná elpusztítani...
    én talán a vírusoknak csinálnék másik ábrát...mert ők sokkal rondábbak mint egy piros kis csipkebogyó :D
    PEACE
  • Pano
    Köszi ;) Igyekszem normálisat alkotni, ha már elvállaltam. azér túlcicomázni se akarom, mint ahogy a legtöbb topic van. Szerintem az totál felesleges, meg lassabb is tőle az oldal.

Az off persze belefér, csak szoktak itt lenni "most sörözök" és társaik beszélgetés, arra gonoldtam a chatet.
  • Doomista
    Hallod, ez sokkal jobb. Gyorsan váltsd, és ez remek lesz.

Jah, és szeretnék mindenkinek boldog halloweent kívánni! Tudom nálunk nincs, de én olyan online játékokban vagyok, ahol él ez az event féleség, és ott kiélvezem ezt a szokást :D
  • Doomista
    Hát igen, meg topikok között is van különbség...van ahol egyáltalán nem lehet semmilyen off, mert:
    1. modetáror topik
    2. nagyon olvasott, népszerű topik, ahová rengetegen írnak, pl [pc leáldozott], így ott sem fogadható el semmilyen off, ám ezért van a házigazda, hogy törölje.

én meg nem akartam rosszat a szpemmel, csak hát néha ki tör belőlem a hülyeség :D

a másik meg az a fajta, mint ez, hogy nem vagyunk olyan katona számon, akik meg értenek ehhez valamit, azok írnak, olvasókból is nyilván több van, pl te is új vagy számomra, na meg házigazda se volt, még moderátor se, én persze kérvényeztem hogy legyen házigazda, de hát nem jött össze 2. alkalomra se, az legalább törölte volna az ÉN offjaimat is, na meg az is igaz, hogy ha nem offolnék, offolnánk, akkor nincs mit törölni, de szerintem simán belefért mindig az, hogy etelet hívom kocsmába vagy ilyesmi, ez hülyeség, de bírom az ilyet, ha meg valaki ártani akart nekem, valamilyen okból kifolyólag, az megtette, aki meg nem akart, az elnézte, vagy folytatta. Bocs az offért.
  • Krystalx
    áá a csótányok ellen nem kell ilyen keményen védekezni LOL
  • Pano
    Ehhez a fejléc változathoz akkor mit szólnátok?
  • Krystalx
    látom már van külön ilyen kérdés h legyen-e off vagy ne :D
    sztem egy kis off néha belefér...ha nagy a szigor ,akkor az is tönkreteszi a topikot ! a sok off sem jó ,de néha jó ha van ,és abból is lehet tanulni...általában a legtöbb off-ot is az adott téma váltja ki.
    pl most is :)
  • Krystalx
    FF
    Etele34ne ám már h 1 ember miatt lelépj! nem érdemli meg, csak neki teszel jót ! vannak fura helyzetek. nem szoktam minősíteni senkit 1 "hibája" miatt ,de most olvasom h Doomista, beköpés miatt kapott !!! jeleket pfff vicc, no comment! gratulálok az illetőnek !
    Vannak helyzetek, amikor megtudhatjuk kit és milyen embert takar egy név az adott fórumon. Ezért sokalltam be a ph AV-s topiktól...és regeltem ide.Itt lazább a "csapat".Lehet h sok az off ,de a tapasztalatok és a hozzáértés is ! Nekem sokat elárult ph-n a múlt heti win partys kódos szitu. Sokan kimutatták kik és mik is valójában...beköpések ,meg beszólások h börtön járna annak, aki nem veszi meg ezt a sok bugos szarfos AV-t ? egy vicc...mindig utáltam a seggnyaló embereket! de "a csúszómászók sosem botlanak meg" ilyen az élet...és sajnos ők vannak többségben.
    Csak az vegye mindezt magára ,akire ráillik !
    fasza h már itt is van ilyen, jobb is ha maradok olvasó módban...
    ON
    Pano: látom alakul az oldal, Sok Sikert hozzá !jó lett a kép is :) sajnos lassan már ilyen cuccban kell a kártevők ellen védekeznünk :)a virtuális és a valós életben is
  • Doomista
    Szépen megkérek mindenkit, hogy ne menjen el senki a topikból, ne játssza senki azt, mint slime, mert nem tetszett neki hogy volt van pár n00b, itt hagyta a topikot. Köszi.
  • me and a monkey
    Az azért túlzás, meg aztán rég volt, már sok víz lefolyt Eteléék konyhai mosogatóján.
  • Doomista
    Igen, a banner picit érdekes, de valszeg ebben a témába én sem tudnék jobb bannert készíteni...de majd megpróbálok, hátha összejön valami...addig tiszteletem ennek a dizájnak ami szép tiszta és jó.
  • Narxis
    Kiátkoztak? :O Nem olvastam utána a hozzászólásokat, de akkor eleget teszek a népharagnak. xD

-fav
  • me and a monkey
    A banner kicsit olyan csótányirtós design, legalábbis nekem...
    Amikor a cégek logo-i voltak ott az talán jobb volt.
    Én nem tudnék ilyet sem csinálni, ezt be kell vallanom, így hitelesebb a "kritikám".