bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    FF
    Etele34ne ám már h 1 ember miatt lelépj! nem érdemli meg, csak neki teszel jót ! vannak fura helyzetek. nem szoktam minősíteni senkit 1 "hibája" miatt ,de most olvasom h Doomista, beköpés miatt kapott !!! jeleket pfff vicc, no comment! gratulálok az illetőnek !
    Vannak helyzetek, amikor megtudhatjuk kit és milyen embert takar egy név az adott fórumon. Ezért sokalltam be a ph AV-s topiktól...és regeltem ide.Itt lazább a "csapat".Lehet h sok az off ,de a tapasztalatok és a hozzáértés is ! Nekem sokat elárult ph-n a múlt heti win partys kódos szitu. Sokan kimutatták kik és mik is valójában...beköpések ,meg beszólások h börtön járna annak, aki nem veszi meg ezt a sok bugos szarfos AV-t ? egy vicc...mindig utáltam a seggnyaló embereket! de "a csúszómászók sosem botlanak meg" ilyen az élet...és sajnos ők vannak többségben.
    Csak az vegye mindezt magára ,akire ráillik !
    fasza h már itt is van ilyen, jobb is ha maradok olvasó módban...
    ON
    Pano: látom alakul az oldal, Sok Sikert hozzá !jó lett a kép is :) sajnos lassan már ilyen cuccban kell a kártevők ellen védekeznünk :)a virtuális és a valós életben is