bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Hát igen, meg topikok között is van különbség...van ahol egyáltalán nem lehet semmilyen off, mert:
    1. modetáror topik
    2. nagyon olvasott, népszerű topik, ahová rengetegen írnak, pl [pc leáldozott], így ott sem fogadható el semmilyen off, ám ezért van a házigazda, hogy törölje.

én meg nem akartam rosszat a szpemmel, csak hát néha ki tör belőlem a hülyeség :D

a másik meg az a fajta, mint ez, hogy nem vagyunk olyan katona számon, akik meg értenek ehhez valamit, azok írnak, olvasókból is nyilván több van, pl te is új vagy számomra, na meg házigazda se volt, még moderátor se, én persze kérvényeztem hogy legyen házigazda, de hát nem jött össze 2. alkalomra se, az legalább törölte volna az ÉN offjaimat is, na meg az is igaz, hogy ha nem offolnék, offolnánk, akkor nincs mit törölni, de szerintem simán belefért mindig az, hogy etelet hívom kocsmába vagy ilyesmi, ez hülyeség, de bírom az ilyet, ha meg valaki ártani akart nekem, valamilyen okból kifolyólag, az megtette, aki meg nem akart, az elnézte, vagy folytatta. Bocs az offért.