41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Promo kulcs szintén. -
Nekem nincs.Promóciós kulcsal használhatom még 2010.06.07.-ig..... -
SetupDTSB.exe TE eredmény TE eredményben lévő Url címek:
találtamlink1 link2
A forráskodjában egy pár batch utasítást is... -
Van is hozzá nektek megbízható okosságotok?
Sógorom GDATA-t akart mindenképpen, csak nem találtam neki semmi használhatót. Ha értitek mire gondolok...
Azóta hallgatom, hogy a NIS mekkora szar. Voltam olyan geci és azt tettem fel neki :D:D -
Bizony. -
Köszi nekem is úgy van...
-

Akkor bizony értenek a saját szoftverükhöz
-
Alapon, elég jó az alapbeállítás, be van kapcsolva minden. -
Narxis!
Te állítottál valamit a G-DATA-án vagy alap beállításon használod?
-
Arkon #25209 Köszi. -
Kipróbálni mindenképp érdemes, 1GB RAM-od legyen minimum mert az az ajánlott, 512-vel is fut, kipróbáltam, de ott már érezni néha, hogy az kevés. -
Arkon #25207 
-
Ez userbar, nem logó :) -
Arkon #25205 Szia!

LOL a logó.
Egy kérdés G-Data-val kapcsolatban.
Átlagos erősségű laptopra érdemes feltennem egy próba erejéig legalább az IS-t? Mennyire fogja meg a gépet? ESS ment eddig és észre sem lehetett venni, de Kaspersky is volt már azon a laptopon és akkor sem volt érezhető lassulás inkább csak a bekapcsoláskor amikor bebootolt windows. Kicsit több idő kellett. Talán 15 sec.-al több az ESS-hez képest, elenyésző különbség. Mást nem vettem észre. -
-
Bemakkoltad. -
Szép :D -
Arkon #25201 Én is ráengedtem a KIS-t erre vírus fájlra. Elkövettem egy hibát rögtön az elején, történetesen, hogy a kibontás megkezdése előtt nem léptem ki a KIS-ből. Ezért amikor a kibontást elindítottam a KIS azonnal elkezdte a vírusmentesítést. Dobálta a piros ablakokat egyfolytában, így sajnos nem pontos az eredmény, azaz nem tudom, hogy valójában amikorra a vizsgálatra került a sor akkorra már mennyit irtott le. De úgy tízegynéhányra tippelek. Összesen a vizsgálat végére ezt összegezte.
Kép róla: http://images.netbag.hu/20091219/08414863132.jpg
Ez a találati szám mondom nem pontos mert már előtte megkezdte a vírusirtást.
Érdekes módon kért egy újraindítást amikor végzett, mert piros volt a felső része. Megtörtént. Utána megint csak piros volt és beavatkozást kért, azaz jelezte, hogy karanténozott még vírusokat amiket törölni kellene, mert egyébként veszélyben a számítógép. Töröltettem vele. Ekkortól már zöld lett és jelezte, hogy a számítógép védelme megfelelő. Utána megnéztem a Naplót, és a karanténba a Napló szerint 32 kártevő volt berakva amit most utólag törölt onnan. Ha 136 darabos a vírusfájl és a kibontás közben is jó párat már semlegesített, akkor valahogy nem jön össze nálam a 136 darab mert ez már több így minden képpen több, mint a 136. Na mind egy, lényeg, hogy megdolgoztattam a védelmet egy kicsit, mert mostanában nem nagyon volt egyébként dolga aztán meg nekem nehogy itt a nagy semmittevésben elkezdjen lanyhulni a KIS figyelme aztán becsusszanjon valami mert már elszokott az ilyenektől és nem figyel oda a nagy semmit tevésben. -
Talán gyorsítani fellehetne hogy 1 gép-1 antivirus(kb.:20-25 gép) tudom sokba kerülne de így nem lenne lemaradás..... -
Igen, lehetséges... de akkor kb falra hány borsó volt a sok munka. -
Mert nincs annyi ember és idő mire mindegyiken végigmész normálisan 1 teszt kedvéért... lehetetlen mindegyiket alaposan letesztelni, mert ahhoz, hogy ezek kibukjanak egy szoftvert hetekig kéne foylamatosan használni. -
Mostanság az a baj hogy egyes tesztek csak a detektálásra hajtanak na de hogy milyen sebbeségel falja a procit,tartalmazz-e bugot,csinál-e rendszerösszeomlást,stb. arról nem írnak.... -
A norton safeweb segítségével is össze lehetne gyűjteni különféle (szerintük) fertőzött fájlokat anélkül hogy meglátogatnánk azt a gyanús weboldalt.Meg ugyebár vannak olyan oldalak ami pont a vírusos fájlt lehet letölteni az eredeti helyéről.... -
Lehet azért teszteltek 100 mintával mert ugye itt mindegyiket futtatni kellett és dokumentálni hogy mit reagált rá adott vírusirtó. Szerintem ez így is rengeteg idő lehetett. -
Sziasztok! Az elmúlt fél évben sokat kísérleteztem vírusírtókkal,spyware elleni programokkal.. iagzából a komplex eszközt szerettem volna. A NOD sokszor elvérzett(Spyware ellenei része sztem nem túl jó)... Aztán jött az AviraSS azzal igazából nem volt kifogásom de valamiért nem jött be igazán.Próbáltam még Avastot ami nem tudom miért nálam sokszor nem tudom mit csinált de elkezdte dúrni a vinyót és idegesített.Az 5-ös lehet jobb lesz de az elmúlt pár hónapban egyre nagyobb az éhtvágya. Kaspresky az ilyen olyan moduljaival nekem (hangsúlyozom nekem) .. erősen áttekinthetetlen. ettől függetlenül biztosan nagyon jó nem viatatom.. főleg az adatbázisa.. minden elismerés.
Engem Pano cikke annyira meggyőzött,hogy Januárban meg is veszem a Vipre-t .. Nekem nagyon tetszik Áramvonalas maradt vele a rendszer és komplex védelmet biztosít annak ellenére,hogy nem régen van a pályán a többiekkel szemben.
Bocsi ha ez kicsit off volt .. de ez az én összegzésem.
Köszi Pano! -
kb...
A példa kedvéért, simán összeszedek kis erőfeszítéssel olyan 100 mintát, amiből mondjuk a NOD32 99-et detektál, a többi meg kevesebbet és akkor kikiáltom, hogy a NOD közel száz százalékos. Vagy ezt ugyanúgy meg tudnám csinálni, avirával, nortonal, bármi mással.
Persze, ezt akár 300 ezresnél is meg lehetne csinálni, de nem ennyire. Ez kb olyan, mint amikor a magyar Virlab vagy kik 2 db mintával teszteltek és úgy publikáltak detektálási eredményt.. elég vicces volt. -
Csak nehogy azt mondjátok már hogy a av-comparatives féle teszthez 100 vír mintát használnak?! :D
Ennyi erővel én is csinálhatnék tesztet:DD -
Charun #25191 Dehogy cserélem viszont a prémiumot megtámogattam egy comodo tűzfallal.Ez így már tuti.
-
Cseréld :D A legjobb, ha az ember magától jön rá, hogy mi a legjobb neki ;)
-
Charun #25189 Húh most cseréljem le Avirát Nortnra?
-
De várjál, ez nem hiszem, hogy labor lenne:D
Csak a neve az :D -
Würth #25187 Nem olyan rossz az, nem a csillagok számítanak.
-
Hát, legalább :D De most mond azt, hogy szerinted egy Av-Com. laborba elég gáz 100 mintával tesztelni. -
Szóval azt mondod, hogy oda kellet volna adományoznom nekik azt az 1,2 gb-nyi malware pakkot ? Abban szerencsére több van, mint 100. -
100 mintával tesztelni elég tré dolog.... -
ja, télleg durva. -
És igen! Avira immár megint a 2. csillagot kapta meg! Amúgy minden eddigi AV tesztben 2 csillagost ért el. Fuck Yeah!
-
Am. nézzétek meg a pdf-ben a képet, durván tolják a srácok. :D -
Újabb av-comparatives test: Link
Mindegyik eredményt reálisnak tartom, egyedül a Symantec-ét nem, hihetetlen... saját magam is használtam a 2010-es terméküket és messze nem olyan jó. Nem hiszem, hogy a Sonar2 ilyen hatékony lenne, a Quorum vagy mi a tököm pedig esetenként hasznos, pl. abban, hogy kisebb gépigénye legyen. De pl. letöltök egy számára tök ismeretlen fájlt abból nem mondom meg, hogy kártevő-e, hogy kiírja nekem hány napja adták ki és mennyi Nortonos használja... -
Coronita21 #25179
103 fájl maradt