bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Én is ráengedtem a KIS-t erre vírus fájlra. Elkövettem egy hibát rögtön az elején, történetesen, hogy a kibontás megkezdése előtt nem léptem ki a KIS-ből. Ezért amikor a kibontást elindítottam a KIS azonnal elkezdte a vírusmentesítést. Dobálta a piros ablakokat egyfolytában, így sajnos nem pontos az eredmény, azaz nem tudom, hogy valójában amikorra a vizsgálatra került a sor akkorra már mennyit irtott le. De úgy tízegynéhányra tippelek. Összesen a vizsgálat végére ezt összegezte.

Kép róla: http://images.netbag.hu/20091219/08414863132.jpg
    Ez a találati szám mondom nem pontos mert már előtte megkezdte a vírusirtást.
    Érdekes módon kért egy újraindítást amikor végzett, mert piros volt a felső része. Megtörtént. Utána megint csak piros volt és beavatkozást kért, azaz jelezte, hogy karanténozott még vírusokat amiket törölni kellene, mert egyébként veszélyben a számítógép. Töröltettem vele. Ekkortól már zöld lett és jelezte, hogy a számítógép védelme megfelelő. Utána megnéztem a Naplót, és a karanténba a Napló szerint 32 kártevő volt berakva amit most utólag törölt onnan. Ha 136 darabos a vírusfájl és a kibontás közben is jó párat már semlegesített, akkor valahogy nem jön össze nálam a 136 darab mert ez már több így minden képpen több, mint a 136. Na mind egy, lényeg, hogy megdolgoztattam a védelmet egy kicsit, mert mostanában nem nagyon volt egyébként dolga aztán meg nekem nehogy itt a nagy semmittevésben elkezdjen lanyhulni a KIS figyelme aztán becsusszanjon valami mert már elszokott az ilyenektől és nem figyel oda a nagy semmit tevésben.