Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Polonic
Nagyon vicces.
Tudom Doom nem te voltál.
Ez amúgy mennyire gyerekes. . .

Doomista
Én voltam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
lol<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
hihi😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Polonic
Hogy rohadna le az a szarházi aki az e-mail címemre eset próbalicenszet és avira víruselemzéseket kért!
Ezzel azt akartad mutatni te majom, hogy nem ismeri fel az avira? Nehogy azt hidd, hogy a fos kasperskyhez nem tudnék mutatni olyat, amit baszik felismerni. Ne istenítsd már annyira te szerencsétlen. 100 %-os védelem nincsen. . .
Ez amúgy tudod mennyire szánalmas. . . Tipikus magyar mentalitás, bosszúállás az ember háta mögött. Milyen ember lehetsz te valójában. Áldjon az ég az ilyenektõl.

Legend Killer
detections: 6
warnings: 2

hajrá 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
kíváncsi vagyok mennyire megbízható az Avira. feltettem, restart, update és keres. egy warning van neki eddig.

tetszik ez a Luke Filewarker név a keresõnél. Skywalkerre emlékeztet. poénos.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

qetuol
igen

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Legend Killer
kösz a helpet mindenkitõl.

Andr0
Én nekem csak annyi tapasztalatom van vele mikor ismerõsnél IE megy és egyszerûen mondom 'LÁL, ez nem semmi' a legrosszabb értelemben. Aztán meg kb 1 hónapon belül 3 cikk jelent meg az IE sebezhetõségérõl o.0 Tesztek alapján is ez a szitu, bár meglepõ hogy a Safari 4 a legbiztosabb vagy az Opera.

Armin & Ayu fan

Doomista
Beállítások a programhoz, hogy a maximális védelmet biztosítja számodra...letöltés

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Persze hogy tudunk.
Innen letöltöd maga az Avira Premium Security Suite programot.
Addig, míg letölti, letöltöd hozzá a licence keyt innen.
A lényeg az, hogy fake adatokat adj meg, nem kell egyiknek sem valósnak lennie, majd klikkelj az request licence nowra, aztán bejön még egy gombocska, arra is klikk, majd egy táblázatot fogsz látni, ott a sárga kulcs ikonra kattolj így letölti a keyt, azt meg betallózod a programnak mikor telepítéskor/beállításkor kéri a keyt.

Andr0
találsz a "Hasznos oldalak" legördülõ menü alatt promo kulcsokat meg 10 perces mail címet.

u.i.: wow ma nagyon segítõkész vagyok 😄

Armin & Ayu fan

RBJ
nod sajna kaki ez kell , hogy mondjam.
kasperksy vagy avira.

Linux Mint 13 Cinnamon

Polonic
Ez a te véleményed. Nyugodtan használj mást, senkit nem érdekel. De beböfögni valamit indok nélkül. . .
Én nem tartom szarnak.

Legend Killer
és tud vki full avirát, aminek van licensze meg minden?

Legend Killer
mozillával tolom.

Legend Killer
kösz. ennyire jó ez az Avira, h3n mondták? 😄

azt hittem mindenki nodot fog mondani.

Andr0
Az IE alapból szar. Nem is értem minek van egyáltalán o.0 hihetetlen, hogy az emberek nagy része ráadásul azt használja... mintha vmi burokban élnének.

Armin & Ayu fan

Avira.

Polonic
Nálam nem lassú.
Milyen védelmi programot használsz? Az is lassíthatja. Nálam pl. a kaspersky lassította kegyetlenül.

Doomista
Avira.

Andr0
Avira.

Armin & Ayu fan

Legend Killer
kellene már1normális vírus irtó. segítsetek pls.

Pano
Az IE8-ba az zavar engem, hogy lassú (nem a böngészés gyorsaságára gondolok). Hanem, hogy pl az új fül nyitás.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hát ha nem tetszik egyik vagy másik böngészõ, akkor nem kell annyira kritizálni öket, hanem egyszerûen írni egyet, mindenki a saját elvárásai szerint.

Én Internet Explorer 8 használok (frisítve volt az IE6), az igaz, hogy sok memoriát eszik, fõleg ha több Tab van felnyítva.
Az még tetszik az IE8-ban, hogy pl. ha felnyítom az sg.hu-forum.php és belépek, akkor beálítom a billentyûzetet HU-ra, ha még felnyítok egy másik oldalt (TA😎, akkor azt már beálíthatom pl. EN-re a billentyûzetet. Mozilla Firefox-nál már nem lehet.
A Mozila Firefox-ot is feltelepítettem, de nem használom, csak mikor úgy jön kedvem.
Most a videókkal kapcsolatosan, az IE addig használja a processzortjobban, amig letölti a video fájlt, de azután már nem használja nagyobb mértékben.
A Firefox-nál nem figyeltem.
Polonic
Az is szánalomra méltó, hogy már mióta van 64 bites windows és képtelenek elkészíteni rá a flash-t. Olyat olvastam, hogy majd a 12-es lesz az. Az is mikor lesz. . . Érdekes, javaból szinte rögtön volt 64 bites verzió.
Mondjuk a mostani flashbõl kiindulva ez a 64 bites flash is biztos egy hulladék lesz. <#levele>

gergely1991
Gondolom telepítõs(NSIS)...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Akkor fix, hogy false.

qetuol
ott 5mb a max méret, ez a fájl 12 Mb

simon7012
Csak néha pörgeti fel nem állandóan...
Csak akkor ha átnéz valamit....

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
False. De nem csak a virustotal lehet ám a barátod, hanem a threatexpert.

qetuol
akkor ez most false? vagy nem?
virustotal

Doomista
Nálam az avant browsert 😄

Pano
Van alternatíva?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Steve Jobs is megmondta, hogy Adobe Flash player=kaki.

Am. nálam IE-t bomlasztotta párszor.

Doomista
Mert hát mert azért mert azok a böngészõk buggosak !

Pano
Akkor más böngészõ alatt miért nem pörgeti?😊

RBJ
még soha nem turkáltam még a KAV ban mindig hagytam alapon.
kérdés. érdemes e a biztonsági szintet ajánlott ról magasra állítani ?
hol tudom beadni a kivételekbe a média player classic ot mert állandóan jelez rá a kav.<#wow3>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Az oldalad dizájnján még van mit tervezni 😄
Hekkeresre tervezd 😄

Doomista
Ez a teljes igazság, nem az FF pörgeti.

Narxis
Ez is igaz.

Narxis
Aha, Win 7 x64 Ultimate

Polonic
Az a baj, hogy az a szerencsétlen adobe szánalomra méltó flash programja a ludas. Emiatt pörög a proci, nem firefox.

Pano
Csak 2 kiegészítõt szoktam használni, az Ad blockot, meg a Xmarks-ot, a jelszó és könyvjelzõ szinkronizálása. Ezek nekem elengedhetetlenek, ha valamelyik okozza a gondot, addig nem fogom használni amíg nem okésok.
Win 7 alatt próbálod?

RBJ
hát nem tudtam másként reagálni. nem bírom ha piszkálnak.<#vigyor>

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Hát én most megnéztem egy flash vidit és semmit nem pörgetett, 2 magos AMD, meg kellene nézned úgy hogy a kiegészítõk legyenek letiltva. Csökkentett módban.

gergely1991
Amúgy meg a másik fél meg használjon "jó felismerõ képességgel" bíró rezidens védelmet.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pano
Csak tudod mi a gáz? Az, hogy az új 3.6-os firefox 48%-on pörgeti a procimat, ha flash videó van megnyitva (!!!). S itt nem egy celeronról beszélünk, hanem egy core 2 duo prociról! Azért, enyhén szólva is röhejes.

gergely1991
Egy szóval se írtam le hogy azzal ez az ötlet jó lesz ahhoz ami neki szügséges.Csak a beérkezett fájlokat tudna leellenõrizni.Amúgy is jelezne rá mert a csevegõ megnyitná azt a progit de a AV csak blokolja azzal az üzivel hogy:Vírust találtam ami ez a program megakart nyitni..A linkekre meg nem kell rákattintani mert az esetek 80%-ába ugyis vírusként végzõdik....