Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezzel azt akartad mutatni te majom, hogy nem ismeri fel az avira? Nehogy azt hidd, hogy a fos kasperskyhez nem tudnék mutatni olyat, amit baszik felismerni. Ne istenítsd már annyira te szerencsétlen. 100 %-os védelem nincsen. . .
Ez amúgy tudod mennyire szánalmas. . . Tipikus magyar mentalitás, bosszúállás az ember háta mögött. Milyen ember lehetsz te valójában. Áldjon az ég az ilyenektõl.
warnings: 2
hajrá 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
tetszik ez a Luke Filewarker név a keresõnél. Skywalkerre emlékeztet. poénos.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Armin & Ayu fan
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Innen letöltöd maga az Avira Premium Security Suite programot.
Addig, míg letölti, letöltöd hozzá a licence keyt innen.
A lényeg az, hogy fake adatokat adj meg, nem kell egyiknek sem valósnak lennie, majd klikkelj az request licence nowra, aztán bejön még egy gombocska, arra is klikk, majd egy táblázatot fogsz látni, ott a sárga kulcs ikonra kattolj így letölti a keyt, azt meg betallózod a programnak mikor telepítéskor/beállításkor kéri a keyt.
u.i.: wow ma nagyon segítõkész vagyok 😄
Armin & Ayu fan
Én nem tartom szarnak.
azt hittem mindenki nodot fog mondani.
Armin & Ayu fan
Milyen védelmi programot használsz? Az is lassíthatja. Nálam pl. a kaspersky lassította kegyetlenül.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Én Internet Explorer 8 használok (frisítve volt az IE6), az igaz, hogy sok memoriát eszik, fõleg ha több Tab van felnyítva.
Az még tetszik az IE8-ban, hogy pl. ha felnyítom az sg.hu-forum.php és belépek, akkor beálítom a billentyûzetet HU-ra, ha még felnyítok egy másik oldalt (TA😎, akkor azt már beálíthatom pl. EN-re a billentyûzetet. Mozilla Firefox-nál már nem lehet.
A Mozila Firefox-ot is feltelepítettem, de nem használom, csak mikor úgy jön kedvem.
Most a videókkal kapcsolatosan, az IE addig használja a processzortjobban, amig letölti a video fájlt, de azután már nem használja nagyobb mértékben.
A Firefox-nál nem figyeltem.
Mondjuk a mostani flashbõl kiindulva ez a 64 bites flash is biztos egy hulladék lesz. <#levele>#levele>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Csak akkor ha átnéz valamit....
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
virustotal
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Am. nálam IE-t bomlasztotta párszor.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kérdés. érdemes e a biztonsági szintet ajánlott ról magasra állítani ?
hol tudom beadni a kivételekbe a média player classic ot mert állandóan jelez rá a kav.<#wow3>#wow3>
Linux Mint 13 Cinnamon
Hekkeresre tervezd 😄
Win 7 alatt próbálod?
Linux Mint 13 Cinnamon
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)