Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
nemlehetsz ennyire hulye bammeg,hogy elkuldjon filet alapbol keri hogy adja meg az antivirust ami persze meg nem mukodik tokeltesen mert akarmit megadsz o csak kinyitja,tudniilik mickroszoft ujabb hulyesege ami nincs megcsinalva jo.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gergely1991
#27872: Hát nem volt még KIS-el,de a beérkezett fájlokat esetleg betudod ellenõrizni ha meg keresed a Profilnév\Dokumentumok\beérkezett mappák útvonalát(ha nem állítottál be neki semmit)

Más: Na-na nem személyeskedünk ha csak ezt tudjátok akkor kérem szépen qssba maradni...Köszönöm -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RETROB0Y
HELP!

Kaspeersky IS 2010-et mit kell belinkelnem az MSN-be hogy keresse a virusokat mikor fáljokat küldök kapok MSnben?

Melyik exe filet kell ? Vagy mit?

Narxis
simonka neked nem pörgeti a procit G Data ha torrentezel?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ejnye, ne durvuljunk.

Narxis
Website blocked by Trend Micro Internet Security Pro

RBJ
Szívesen elküldöm neked de nem is tudom.
hmmmmm. ismerkedjek veled ? kérjek képet ? puszit ? szerinted ?<#eplus2><#love11>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Figyelj. apocalip majomka.
ha neked valami nem vált be és nekünk megfelel attól még minket nem kell le szólni / buták vagytok mind / . mi nem személyeskedtünk veled.
Nem hinném , hogy valamivel megsértettünk volna.
Ha jól emlékszem más fórumokon is ezt csinálod már veszekedtél velem is.
Ebbõl csak annyit tudod levonni , hogy nagy faszkalap lehetsz apocalipmajomo.
Megérdemelnéd , hogy valaki jól megtaposson , hogy megjöjjön az eszed.
Sajna ilyeneket kell hogy írjak más nem hat rád úgy látom.
Nem szokásom személyeskedni de ha neked az kell hát akkor rajta faszkalap.<#vigyor2><#mf1>

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Hát igen megijedtem h a végén még én is sexoldalakon végzem XD Aztán belegondoltam, miért ne XD lehet h ez vezet a hírességhez való úthoz XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
szia én Bitdefender IS 2010-et használok a fõ gépemen...vannak bugjai , de én bízom a felismeréseiben (még).
olvastam ,hogy te nem vagy vele elégedett...
légyszike ha valóban nem akarod már használni,és nincs rá szükséged, akkor küld el nekem a kulcsocskát !<#miaz>
még van pár hónapom ,de nem jó érzés látni, ahogy fogynak a napok 😊

<#kacsint>

A tudással nő a kételkedés is...

Ugyanaz mint a 4.

Doom, RBJ, Narxis: buták vagytok mind.
RBJ
ha már a bitefendernél tartunk egy nagy kaki az egész.
ma próbáltam úgy fogja a böngészést mint légypapír.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Látom kivetted a weblapodat az adatlapodról...hála nekem, mi ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
"ettõl még a kezdetleges weblapom is jobb XD"
Ami valószínûleg nem fog sokáig üzemelni XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
ettõl még a kezdetleges weblapom is jobb XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Szépek a képek...
Jó a zár...
L7wy
Szerintem semmi szép nincs benne 😄

Narxis
Adok én neked bekapást mindjárt!

RBJ
nekem bõven jó az avira vagy kav és esetleg ha minden kötél szakad az avast.
azon se lepõdnék meg ha az említett szoftver fake lennne.
a többi meg bekaphatja.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Bár értenék belõle valamit 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jól néz ki az oldal, mindent megtesznek a jó reklámért:
http://antivirus-pc.com/ (BitDefender-rõl van szó)
Doomista
Jobb lesz átnézned, hogy melyik antivírusok eredetiek, és hogy melyek folytatnak rogue tevékenységet,azaz a fake antivírusok, hogy képben legyél 😊

RBJ
azt hittem valami false szoftver.
de utána néztem és nem kamu.
<#vigyor2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Alkoholhiány 11. tünete.

Miért rázott ki a hideg?

Valamikor az ingyenes verziójukat teszteltem, de semmi sem tette tõnkre a rendszert.
RBJ
ajaj még a megnézésétõl is kirázott a hideg.
most ez kamu vagy komoly ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Igazatok van, maradok az APSS, de ha mégis lecserélem az Avira-t, akkor ideiglenesen erre cserélem le.
RBJ
csak nehogy megbánd azt a pandát és lelõd még az utolsó vadon élõt is kínodban a végén.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
És ha azt mondom, hogy maradj szépen, csendben, nyugodtan az Aviránál ?

Még lehet felteszem a Panda Internet Security egy tesztre, lássam kibírja a 30 napos ingyenes teszt idõszakot...
Doomista
Nálam is! Méghozzá lassítja a rendszert 😄

Nálam csinál <#pias>
gergely1991
Hiába kattintok rá semmit se csinál <#idiota> <#idiota> <#idiota>

L7wy
Én a 2010est nem próbáltam de állítólag tényleg gyors 😄

Ezt nehezen hiszem (minimális erõforrás...), már elég régtõl ezt reklámozzák.
gergely1991
Háát igen a de a emberi figyelmetlenség ellen nem tud védeni😊

gergely1991
Ahaaa a FF ben lehet be/kikapcsolni a bõvítményeket a chromenál pedig nem(lásd:flash,acrobat,WMP plugin)......

Doomista
Könnyû a válasz erre!

Arra, hogy védelmet adjon a rendszert használó felhasználó számára a fenyegetettségekkel szemben!!

biztonsági kockázat...
Hát akkor az antivírus (vagy Internet Security) mire van?
Doomista
Alkoholistákon kívül mindenkinek arra kell, ez logikus!

RBJ
nem akarok én lefeküdni a pálesztól hogy szívószálazzak.
nekem hangulat javítónak kell.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Az nem rossz az, jó féle, de úgy csináld hogy szívószállal iszod a pálinkát. Én ma kocsmába megyek mert csocsó party lesz. Sok sör kell, mert az nekem célzóvíz.

RBJ
hát holnapra van ütemezve elvileg mert megyünk úgymond gyereknézõbe a haverhoz ami csak jófajta pálesszal és sörrel jár.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Egyértelmû, igyál. Ez sosem kérdés. Reflex befigyel.

RBJ
ilyet se hallottam , hogy zabálja a ramot meg procit.
nekem soha nem volt vele semmi bajom.
doomista leirtál mindent amit gondoltam.
már csak azon gondolkodok , hogy igyak e meg egy sort vagy ne ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista

Doomista
Ha már nem Firefox, akkor inkább Opera, mint Chrome. Nálam így menne. De mivel nálam az FF minden egyes verziója mindig tökéletes adta a gyors, stabil, optimizált formáját, és mert rengeteg jó kiterjesztés van hozzá, megszoktam, számomra az a tökéj böngészõ, mert valamennyire biztonságos is, ezért A Firefox az én böngészõm! FF forever <#pias><#eljen><#nezze><#worship>

nandorb
hol lattad az 4-est?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
Nekem nem tetszik, hogy a Google már mindenhol ott van. Mondjuk nekem nincs titkolni valóm, egyszerûen csak nem tetszik.

Opera 10.5-öt várd meg ha mindenképp a gyorsaság számít. Nálam a Firefox az elsõ mindenképp.

Andr0
chrome 5öt próbáltad már? az milyen?

Armin & Ayu fan