Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Az az "f" betû ez esetben nem kell oda, eltöröm a rendszered. Ott helyben teeeee Házigazda.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Pano
Sok szerencsét a hardveres tûzfalam áttöréséhez :))))

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
De törlöd, vagy feltöröm a rendszered! <#boxer><#violent><#gun><#gonosz2>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Pano
Nem törlöm, amúgy is kész sivatag a topic már napok óta.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Helló kolléga, jóbarátom. <#eljen><#pias><#integet2>

Doomista
Helló kolléga, jóbarátom <#integet2><#pias><#eljen>

Ha Pano már tegnap este törölte volna akkor is késõ lenne. <#eplus2><#hehe>

Narxis
Aha.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Ugye tudod hogy Pano törölni fogja ezeket a hsz-at?

Narxis
Nem biztos.

Doomista
Biztos hogy kaptál?

Narxis
Neeeeeeeeeeeem, én nem kaptam ilyet.<#bee1><#eplus2>

Doomista
Lehetséges <#gonosz2><#vigyor1><#eplus2>, csak a szép benne az, hogy te is megkaptad ezt az e-mailt, csak nem árulod el.<#hehe><#hehe>

Narxis
Igazat szólt.<#eplus2>

Látom bolond nagy pörgés van mostanában itt a totyikban erre felé. <#eplus2><#hehe><#vigyor> Jó is ez így.

Doomista
Überfasza e-mailt kaptam e híres data oldaltól.
+18

Narxis
Igen.

gergely1991
A reklámozással kicsit drágábbak lehetnek majd a termékek..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Symantec minimum ugyan ilyen durván csinálja külföldön ha nem jobban és ha egy cég elkezdi akkor többieknek reagálniuk kell, szóval az egész antivírus ipar ilyen hazudozó, riogató marketinget folytat. Egymást fogják túllicitálni a nagyot mondásban, majd figyeld meg.<#smile>

Reklámozni manapság meg muszáj, anélkül a jó termékeket se tudod eladni.

Doomista
Csak jelezni szeretném, hogy Aviránál nincsenek ilyen gondok.

no advertisement
no advertisement
no advertisement
no advertisement

Pano
Ezt írtam is, hogy nem csak a eset csinálja. Itt nem is a reklámot kifogásolom, meg írtam, hogy mások is hazudoznak. Csak a mértéke és a szinte már pofátlanságba menõ fokozata, ami zavar :)

Nálam a í=` vagy Í=~, ha a billentyûzet a Hungarian 101 key-re van allítva. Én azért allítottam 101-re, hogy ne cserélje fel a Z az Y-nal.
Mindenik crack-et blokkólja? Érdekes...

A Norton Internet Security nem csinál ilyent, ritka, amelyik crack-et blokkólja. Az is igaz, hogy én nem sok crack-kel dolgoztam.
nandorb
vipre is az AVG is pl. a Windows 7 az AVG-t ajanlja felrakni kozben 1 kalap szart se er.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
Az a gond, hogy ezt nem csak a Nod csinálja.

Pano
Most nem ezen van a hangsúly, hogy ki tojik rá meg ki nem, csak kifejtjük ez ügyben az álláspontunkat.
Rengeteg embert nagyon megvezetnek és ez az ami nekem nem tetszik az ESET-ben. Nem azt mondom, hogy szar program, hanem a piaci igényeknek megfelelõ, de NEM kiemelkedõ, mint ahogy próbálják beletömni a fejekbe miért jobbak, mint mindenki más, holott nem. A HOGYAN-on van a lényeg. Marketing kell, hogy eladd a cuccod, csak szerintem vannak bizonyos határok.

RBJ
én meg tojok a marketingbe. azt használok amit pillanatnyilag jónak látok vagy tapasztalok ,hogy beválik.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Pano
Csak egy példa, hogy jobban megértsd a nézõpontomat, ha már bele merültünk.
Nem tudom mennyire ismeritek az ilyen Zepter edényeket. Ott is megy a gerilla meg direkt marketing, amikor próbálják nekem bizonygatni, hogy miért költsek egy kurva edénykészletre közel 300 ezer forintot. Vannak elõnyei az edénynek, amikkel egyet értesz, csak a mellé rakott parasztvakítás nem tetszõ, amivel rá akarnak venni arra, hogy egy vagyont költsél ilyen szarokra.
Most nem az árát hasonlítottam össze, szal ne azt vegyétek ki a mondandómból, csak a dolog természete.

Pano
Én nem az agresszív marketing miatt szidom, hanem az egekbe kiáltó hazugságaik miatt.
Minden terméknél azért hazudnak, ezt nem tagadom. De a NOD32 már túlzottan is, a sok fizetett tesztrõl meg nem is beszélve.

Narxis
Hányinger... ha Nod-ot szidjátok az agresszív marketing miatt akkor ez a srác is megérdemli amit most kapott youtube-on a hozzászólásoknál.... szinte minden terméket a Comodohoz mérnek, Comodo Leak Testet futtatnak majd pedig elmondják, hogy ez nem Comodo tehát szar. Vicc.

nandorb
bazze nemtom hogy megy a hosszu i betu. regeben vhogy ment most meg ugyse adja.

De ha meg már ékezetet használsz a magyar nyelvben, akkor azt tedd helyesen!

igy - helyesen - így
ir - helyesen - ír
ékkezetekkel - helyesen - ékezetekkel

nandorb
Mé igy szebb ha vki. ékkezetekkel ir?

nandorb
birsz foldert siman berakni.

gergely1991
Nem írástudatlan mert valószínüleg angol billentyûzete van..:)

Amúgy nem szép dolog átterelni másik vírusirtóra had döntsön (ahogy Norb3rt kollégánk is írta)ugye nandorb? <#ejnye1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RETROB0Y
De Dll fileokat is be lehet rakni?

Mert azokat blokkolja a Dll fileokat midig szinte exet is szokott mondjuk...

Ezt amugy hol kell? A kép nem egyértelmü

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

nandorb
hat berakod neki hogy ne csinalja ennyire nehez beallitani?
Kep:

U.I.
Minden antivirus-nak az a dolga hogy blockolja a torest...

<#wave><#pias><#integet2>

RETROB0Y
De a KIS BLOKKOLJA A CRACKEKET !!!

Nem szar a nod32, szerintem próbáld ki mindkettõt és te magad döts hogy neked melyik a jó, mi a kényelmesebb, hatékonyabb. Ne ócsárold a programot azért mert egy írástudatlan fórumozó ugyanezt teszi.

nandorb

RETROB0Y
AVG Free milyen?

nandorb
Minek annyi jatekkal jatszani ha 1 tetszik.

RETROB0Y
Persze majd mindent megveszek jah....

nandorb
ne tort jattekkal jatsz hanem vegyel orginalt:)

Nemtom miota nemjatszottam tort gamel.

RETROB0Y
Egyszerüen nmtudom mit használjak

Nod32 ezek szerint szar a Vipre sem túl bíztató az ingyenesek meg mind naggyon le vannak butitva gondolom a fizetõsekhez meg nincs liszenszem csak a KIShez de az meg az összes tört gémememet szinte blokkolja

Passz

nandorb
Vipre antivirus premiumhoz nekem is van... de a vipre jobb a detektalas/virus torles miegyebb...

Doomista
<#wilting><#wilting><#bdead><#lama>