41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• nandorb
    Akkor mar vedd meg a BF2-est es probald ki ott a Sandbox modot vmi. 200MB:)
  • Doomista
    Borral ünnepelünk :D
  • Narxis
    AVG a súlyosabb AV-k közé tartozik már régóta, mindegy milyen vas van alatta, szerintem ne keresd az okát mert nem nálad van a hiba.

ESS jó választás! Bár KIS-t elhagyni...hmmm...egyre többen cserélik le... :S
  • Doomista
  • Arkon
    Vazzeg!! Visszamásoltad az én képemet?
  • Doomista
    hellószia
  • Arkon
    Nem használom már a KIS-t. Még nem telt le a két éve, de már előbb leszedtem mert több gondom is volt vele. A 2011-es meg nálam még annyira sem jött be mint a 2010-es KIS.
    Megvettem az ESS-t egy évre, de most kipróbálom az AVG IS-t. Addig tettem fel amíg nem jön meg az ESS liszensze. Közben megjött de hagyom még pár napig fent. Ez az AVG is tetszik de sokszor nagyon belassítja a gépet és nem tudom az okát, hogy miért.
  • Narxis
    A Microsoft felvásárolja Symantec-et?
  • Narxis
    Mutattál egy képet sandboxie-ról, gondolom fel van telepítve a gépedre. De úgy tudom Kaspersky-t használsz, ezért kérdeztem, hogy miért használsz sandboxie-t?

Vagy googléztad a képet vagy több géped vagy mi?
  • Doomista
    AAAAAAHHHHHH MMMMYYY EEEYYYEEEESSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Arkon
    Tévedés. Kép.
  • Arkon
    Hol van?
    Nem látom ...

De most hogy jön ide a Kaspersky?
  • Narxis
  • Doomista
    Mert nem Kasperskyt használ, hanem Avirát.
  • Narxis
    Akkor már módosíthatod is az aláírásod.
  • Narxis
    Te miért használsz ilyet mikor ott van a Kaspersky homokozója?
  • Doomista
    Csak mert jó pár napja gondolkodom azon, hogy lehet én is ráállok a sandboxie alól futtatott FF-re, noscriptnek meg viszlát.
  • Arkon
    Igen.
    Bár azt nem tudom, hogy miért ide a kérdés, ennek a topiknak a témájához.
  • Doomista
    Valaki itt használ Sandboxiet FF alá ?
  • gergely1991
    Elfelejtettél karbantartást csinálni rajtuk:D
    Időnként újraindíthatnád a rendszer-visszaállítást törli a sok felesleges pontokat amiket nem is használsz fel.A temp mappákat is megnézhetnéd(nem csak a profileban):D
  • gergely1991
    Valószínűleg egy kis időre leállhatott a oldal(biztos karbantartottak)
    Ezt onnan veszem hogy mikor behoztam a topik szabályzatot akkor a hagyományos nem elérhető az oldal féle lapot hozott be a böngészőm.
  • L7wy
    Hát így értelmezve igen, nem valós hatékonyság... Azt hittem, meg szerintem mások is, hogy a virtualizált rendszerre gondolsz.
  • bmate0007
    mosmá' van
  • Pano
    miről beszélsz?
  • Apocalipto
    He, hol a banner?
  • Narxis
    jaja, K IS THE KEY, KASPERSKY! :D
  • gergely1991
    Figyelem!!!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    +18 azoknak akik értik az angolt XD
    http://www.youtube.com/watch?v=0D-Ygt-uSzM
  • bmate0007
    ajj istenem
  • Doomista
    Véletlen nézhetnek :D Nem kell ahhoz direkt megnézni :D
  • nandorb
    :D

Kaspersky van fent?
  • nandorb
    Atlag usernek az a lenyeg hogy virus ne legyen,es ne is riasztgassa ot 1antivirus szoftware.Haver 4honapig hasznalta az XP-t semmien lassulas nelkul film letoltesre es jatszasra. Utana cserel winfost. Vannak olyan emberek akiket nem erdeklik az ilyesmik es akar 4-5evet is 1 XP-vel kibirnak. Csak en nem ertem meg KIS fel friss XP-re v 7-re es lelassul az egesz OS 1-3honap alatt fullosan hogy a jatek szagat a vegen. A registry cleaner meg faszt se segit.
  • Narxis
    Szerintem ők nem néznek ilyen videókat, felrakják az első eléjük kerülő free antivirnyákot és kész. download.com-on avg, avast és avira ingyenes verziói vezetnek letöltés toplistán.
  • Doomista
    Igen, de ezeket az érdekességeket egy átlag user nem veszi észre.
  • Narxis
    Nyilván 10 link nem reprezentatív, itt inkább az az érdekes, hogy mit csinál az antivírus az olyan kártevőkkel amire nincs szignatúra, pl. az AVG egy csomót beengedett, aztán később az Identity Protection riasztott rájuk és a teszt végén és egy reboot után már semmilyen kártevő nem volt a gépen. Nem gondoltam volna, hogy az AVG-nek ilyen jó ez a viselkedéselemzője.
  • gergely1991
    linkeket feltölteni a VT-re
  • Doomista
    Az a "teszt" arra épül szintén, mint a legtöbb youtubes azthiszihogynagyszakemberpedignem user "tesztje", hogy pár linket megnyit majd megpróbálja letölteni és futtatni a kártékony kódot tartalmazó fájlt egy kiválasztott antivírussal/okkal... mivel ebben a tesztben a BitDefender több vírust tartalmazó linket blokkol, azaz 1 db-bal többet blokkol, attól még nem fogja azt jelenti, hogy hatékonyabb antivírus mint a Nod, mivel pár linkel ezt nem lehet eldönteni, ezért NEM a valós hatékonyságát sugallja az antivírusoknak az ilyesféle "tesztszemetek"...lehet hogy nekünk ez egy egyszerűen már teljesen normális és felfogású dolog, mert mi beleástuk magunkat ebbe az egészbe, de ha egy egyszerű hozzá nem értű user fejével nézzük és szemléljük ezeket a dolgokat, akkor könnyebb agymosást kapnak, nem hiába töltik le ezer számmal a rogue-fake antivírusokat, hisz az oldalon csodálatosan kiírják/megmutatják még csillogó villogó képekkel is, hogy milyen díjakat "nyert", hogy miért ilyen jó, szép dizájn, és már is be van etetve teljesen az ember...amúgy meg ez a linkelős antivírusos tesztelős youtubes dolog kezd elterjedni, már nem 1 vagy 2 vagy 3 ember csinál ilyen tesztszemeteket...persze jönnek a -great-awesome-wow- commentek a tudatlan userektől, ezek éltetik a "tesztszemét" készítőit akiknek túl sok a szabadidejük :D
  • L7wy
    Miaz hogy nem valós hatékonyság?
  • Arkon
  • Doomista
    Nem írtam olyat.
  • Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Betartom, de az aláírásomban szereplő mondatot akár 1 évvel ezelőtt is kiírhattam volna, mivel azóta nem használok mellé más kiegészítő védelmet.