Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A KIS szerintem mindig jó helyen fog állni.
U.I akik beta verziókat használnak (függetlenül milyen antivírus):
Nem jó foglalkozni beta verziókkal. Mikor kijön a végleges verzió, akkor ajánlott feltenni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
elsõ ránézésre nem jött be de már megszoktam.
nem a kinézet a fontos hanem a teljesítménye, mûködése.<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
végülis mind1, lényeg, hogy jól mûködjön, és gyorsan megtaláljam a dolgokat a menüben, ha kell vmi😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az egyszerûséggel még messze nem lenne gond, na de ez... nem tudom 😄 Szerintem az eddigi legrondább Kaspersky kezelõfelület.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Reggel még csak angolul volt elérhetõ, azóta bõvült a választék.
Alább egyszer már betettem.
De a CIS-nél már nem. <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Lásd: #32359
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
A KIS a múlt megkopott fénye,
A CIS a jövõ feltörekvõ nemzedéke.
eddig lapítás volt. biztos mindenki stranda készült, hogy szép és izmos legyen. <#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Katt ide.