218
  • Hedgehunter #18
    csak az araval van a gond......
  • Yv@n
    Vagy csak meglehet hogy potenciális vásárló, aki tudja miért nem veszi meg?
  • Tinman #16
    Pusztán azért mert valaki egy már magától is működő cég élén szambázik, még mondhat baromságokat.
    De az idő úgyis engem igazol... megjelennek a nagyobb nevek, a nép meg tódul PS3-at venni.
  • Tinman #15
    Ott a pont.
  • Tinman #14
    Mennyi is volt anno a PS2 INDULÓ ára?
    130-140k körül?

Mennyi most a PS3 ára? 150-160k körül.
    Ne mondja már nekem senki, hogy 10-20 k ennyire visszatartó erő lenne... és akkor arról még nem is tettünk említést, hogy Japánoknál, USA-ban azért mérsékeltebb az ára.

Az az ember aki jelenleg azt mondja, hogy azért nem veszik a PS3-at mert qrva drága, eddig a Holdon élt.
    Vajon miért megy el DS-ből még mindig olyan cefet sok? Mert olcsó? Csupán az olcsósága elég ok lenne? A francokat, heti 10 játék kijön rá, ebből 2 hetente 1 eszméletlen jó gáma.
  • tproli
    Bajban vagyok, nem tudom, hogy ezt a cikket a nintendo vagy a sony szponzorálta :)
  • NeoMaN
  • gneoka
    Sajnálom hogy az emberek még mindig nem jöttek rá, hogy a wii nem azért sikeres mert olcsó (olcson nem venne **art senki) hanem mert iszonyatosan élmény vele játszani. Barátnőmmel órákat hülyülünk meg haveri társaságban is félelmetes ,ezért vettem meg és még sokan mások is az ismerőseim közül ,a PS3-at is megvenném akár dupla ennyiért is mint amenyibe most kerül ha ugyanolyan KREATÍV ÉS ÖTLETES lenne mint a Wii. A sok TVfejű meg jöhet a hű de csicsa grafikával :) tehetnek egy szivességet.... :)
  • Sadist
    Nem tudtad, hogy az SG-n minden átlag fórumozó ért a gazdasághoz, informatikához, fizikához, kémiához, matematikához és okosabb bármely világszinten elismert szakembernél?
  • xen
    A Sony konzolok tulajainak kb. a fele eddig írott játékokkal játszott, de ha Blue-ray lemezeket nem lehet írni akkor bizony meg kell venni a játékot eredetiben, ami az amúgy sem elhanyagolható konzol vételárat még nőveli ha valaki játszani is akar. És akkor még meg sem említettem, hogy ha esetleg valaki meg is veszi a gépet és még eredeti játékra is áldoz akkor sem talál igazán húzós címet. Hát így tényleg nehéz. nade várjuk meg Dzsoni barátunk ő biztos kitalál valami jó kifogást...
  • L3zl13
    Pedig jelentős részben igaza van. Sokan hiányolják a húzó játékokat Sonyra.
    Persze emellett még drága is. Főleg úgy, hogy az extra szolgáltatásait nem lehet igazán kihasználni. (BluRay lejátszó)
  • Redfox
    Nem vagyok konzol párti (bár egy PSP-m van, és ugye az is Sony), de ha az lennék ár/telj. arányban még mindig elgondolkoznék a Sony terméken. Főleg ha a Microsofttal kell összehasonlítani. A Sony szerintem a mai napig az egyik legmegbízhatóbb elektronikus termékeket gyártó cég. Példának okáért a TV-nk is Sony, kb. annyi idős mint én, de még mindig megállja a helyét képminőségben. És mellesleg a PSP megvételét sem bántam meg, ott van minőségileg, és megéri az árát. De ez csak az én véleményem, "ízlések és pofonok" dolog is bejátszik az ember döntésénél, ki melyik névben bízik meg jobban.
  • Super DANTE
    Tudod, Sir Howard Stringer az egyik legjobb üzletember, nem ártana néha szétnézni egy-két gazdasági weblapon, újságban, mielőtt hülyeségeket írunk!
  • mikloss
    JAh kenyeret meg cirkuszt a népnek! ne ps3-mat :)
  • Frosty01
    nép*
  • Frosty01
    a ném azért nem veszi a PS3at mert nem tudna mit enni, ha megvenné! :D
  • Tinman #2
    "jelentette ki a Sony vezére. Hozzáfűzte, hogy most már a napnál is világosabb: a vásárlók alacsonyabb árat akartak és akarnak, így ez az egyetlen út a sikerhez."

És ez a Sony vezére? Irodába nem engedném az ilyet...pfff.

Ugyanis a nép azért NEM veszi a PS3-at, mert SEMMILYEN húzócím nincs rá!
    Majd, ha lesz veszik.

Teszem azt jövő héten kijönne rá egy ICO 2 vagy God of War 3, mely játékok mondjuk jól ki is használnák a hardverben rejlő lehetőségeket, azonnal sok ezer PS3 gazdára lelne... de így?
    Motorstrom, Genji, COD3, stb... elmennek, de kis nevek.

Ezekért senki nem dobna ki az ablakon 1-2 havi fizetést.
    De árulhatják, akár a feléért is, akkor sem kellene sokkal több embernek, mert a mondás még mindig igaz, hogy a hardver szoftver nélkül xart sem ér.
  • Rolesz
    Király de akkor sem kell ilyen.