290
Sony Ericsson W580i leírása
-
#130 hali!:D említettem mé régebben h elváltódik a LED színem a Walkman használatakor.Szeretném frissíteni a szoftom, de az nem jár gari vesztéssel? -
#129 A seria.hu fórumára beregisztrálsz és ott minden szépen le van írva, mit hogyan kell. Le tudod tölteni hozzá a megfelelő programokat is.
És még annyi, hogy ezt bizony magadnak kell csinálni (hacsak nincs olyan ismerősöd aki tudna segíteni), mert az ilyesmi drága pénzekbe kerül ám! ;) -
#128 fülessel ba??:O nekem azzal még sose volt bajom az elmúlt 4 évben. A korbábbi se w550i-mnél se volt gond, és remélem az w580assal se lesz :P
a w580asnál azt ugye tudod, hogy úgy kell kihúzni a csatlakozókat, hogy kicsit felfelé húzod(de sztem tuti tudod) ha nem úgy csinálnád, sztem csak akkor lenne baj.
De van egy megoldás, ha tényleg mindig bajod van a fülesekkl:D vegyél egy sztereó bluetoothfülest és azzal nem leszek csatlakozási gondjaid xD -
#127 sziasztok! fájlrendszer... nah én ehhez kuka vagyok:D vki tudna nekem segíteni?:D (am most vettem észre a telómon hogy a bal oldali billemen a (navi mellett) elvan törve a kis pöcök ami tartsa... -
#126 Nekem csak a fülessel van bajom.. mindegyik Sony Ericsson fülesem kb fél év alatt beszarik.. nem tudom mitől.. pedig vigyázok rájuk.. de mindig érintkezéses bajuk lesz.. -.- -
#125 fél évet asszem kibírok flash menük nélkül:P hogy "neadjIsten" addig lenne valami probléma a telóval akkor megcsináljják xD
Csáó Kemm001
Hát nekem tegnap múlt 1 hete, hogy megvan a w580i-m:) nekem nagyon bejön, én személy szerint semmi hátrányt nem tudok róla mondani. A telefon előnye az ára, szerintem az nagyon jó...meg amiket a teló önmagába tud az mind jó(bocsi de ezeket külön nem írom le olvashastz a telórol ismertetőket a neten, de itt egy link, ha gondolod nézd meg?:http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_w580i_mozgasban_a_zene/bevezeto.html) -
#124 Hali
Most szeretnék egy ilyen telefont vásárolni, ti mint leendő tulajok milyen előnyöket és milyen hátrányokat mondanátok a telefonról? Érdemes megvennem? -
#123 nalátod:) fél évet:D de ha nagyon akarod, akkor ott van az oldal ott a fórum részletesen le van írva:) -
#122 na megint én vagyok xD
akkor mindenki azt mondja, hogy várjak még a flash menükkel egy darabig?
és ha igen kb mennyi idő után érdemes feltörni a telót? egy kis időt még lehet kibírok vele, hátha akad valami gond a telóval az elején... -
#121 eléggé mókás dolog.
Seria.hu itt minden van:) -
#120 Természetesen le kell tölteni, nem kell neked ezt csinálni! :D
Ezt általában flash programozó grafikus emberkék csinálják! :D
De azzal, hogy letöltöd, még nem tudod használni. Ahhoz, hogy használni is tudd, fel kell törni a telefont, és bele kell nyúlni a fájlrendszerébe! -
#119 Sziasztok! nekem lassan már 3 hónapos a w580im és még semmi baja!csak a joy kopott meg egy kicsit...a flash menükkel kapcsolatban én se vagyok tisztában a dolgokkal:) olyat nem lehet h letöltöm a kész flash menüt? mert én úgy érzem képtelen vagyok csinálni!XD -
#118 Tisztába vagyok vele, hogy ugrana vele a gari...csak hát hozzá vagyok szokva a flash menükhöz ugyebár...régi telóm w550(most jön a hencegős résZ: amit nyertem a pepsivel)és azon alapból lehtett használni a flash menüket, ami eleinte nagyon furi volt, de mára már megszerettem:)szóval este meg kéne majd csinálni, hogy lehessen flah menüket is használni -
#117 Pontosan, ez így van... nekem mondjuk már 1 éves a telo szóval megcsináltam:) Nekem nagyon faja lett a téma:) De szerintem is túl korai még neked. A másik, visszatérve a gombokra:
A mostani szériánál már nincs ilyen probléma hogy törnek a gombok. A tapintása kicsit puha, az a jó gombsor -
#116 Tudok benne segíteni, de biztos hogy ezt akarod? Kedden kaptad! Olyan programot kell hozzá használni, amihez ha csatlakoztatod a telefont (még ha semmit se csinálsz vele, csak rádugod a gépre) akkor rögtön ugrott a gari!!! Szóval ha tényleg ezt akarod, akkor írj privátba! -
#115 ohh köszi szépen na megnyugodtam =)
és te meg tudtad oldani, hogy tudd használni a flash menüket?
és tudnál is benne segíteni nekem? -
#114 De megváltozik! Ha flash menüt raksz be, tök mind1, hogy milyen szolgáltatónál vagy, a menü megváltozik!
Nekem egy K550i van, ill. csak volt mert mostmár w610i firmware van rajta, így tudom kezelni a flash menüket, pedig t-mobilos!!! -
#113 Üdv mindenkinek!
Én most kaptam kedden 1 ilyen telót, de nem úgy néz ki, mintha törni készülnének a gombok, szóval szerintem már a mostaniaknál nincs ilyen gond.
Csak azt nem tudom, hogy a szolgáltatók miért hülyítik meg a telefont ennyire...flash menüket pl. nem lehet használni, csak ha feltörjük a telót, amivel persze bukik a garancia...azt halottam hogy a t-mobilos telóknál nem változik meg a menü ha flash témát állítunk be ez igaz?:O
Ha igen meglehetne oldani, hogy mégis megváltozzon?:D
És valaki tudna ezel kapcsoltba segíteni nekem(mármint a flash menük telepítésében, meg a teló feltörésében)? Ha valaki tudna segíteni vegyen fel msn-re.
msn: [email protected]
Előre is thx =) -
Maffia91 #112 Igen, törnek a bill.-ek! Nekem már másdoszor! -
#111 Igen igaz, de szép jó telefon és garival kicserélik.. de lehet neked már a "puhább gomb" van rajta.. -
Evucka #110 sziasztok.Én karácsonyra kaptam a W580i-t.Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.Hallottam már jót és rosszat is.Az igaz hogy a gombok törnek?
Sziasztok -
#109 mert függetlenül 37, így meg csak 24 :D -
#108 ez kb biztos... fél év után.. mert Tmobilnál.. szerintem nem törődnek vele... meg kell nézni a gombot, hogy milyen ha tapintásra olyan puha, akkor már az új széria, de ha kemény és olyan h kicsit fénylik is.. akkor az a régi.. Miért nem veszed kártyfüggetlenbe? -
#107 holla
barátnőmnek szeretnék karácsonyra venni egy ilyen telót, a tmobilnál most 24 körül van, csak kérdés, hogy azoknak már nem törnek a gombjai?
mert haversrác s500i-je vagy négyszer volt eltörve, mert a gombok fele mindig el volt törve... aztán később két ilyen w580-assal is találkoztam és a számgombok mind a kettőn töröttek voltak, az egyiken még a kijelző alatti baloldali gomb is kiesett :S
szóval fosok, hogy ha megveszem neki, vihetjük vissza szervízbe :SSS -
#106 akkor leveszem!:D köszy^^ -
#105 Nem:) Nekem már egy éve van és egy deka karc nincs:) -
#104 Sziasztok! Boldog Mikulást mindenkinek!
Am annyit szeretnék kérdezni hogy könnyen karcolódik a teló kijelzője? mert karcos a fóliám csak nem merem levenni róla... -
#103 sajnos ez ilyen... de próbáld szoftverfrissítéssel, a honlapjukon az nem veszít garanciát.. -
#102 hát minden esetre én nem csináltam meg az xs++.-t szal még van garim, nameg kibírom most azt h a LED nem marad úgy, bár jó lenne ha megtudnám csinálni...de oan rossz h letiltják ezeket a telefonba.hát nem azért van benne h használjuk??? -
#101 Igen, de ha új Sony Ericsson-ja van akkor olyan mint az enyém vagyis CID53-as és azt már eléggé nehezen kezeli az XS++. A másik meg, hogy (mert ezt én se tudom pontosan) nekem már nincs rajta gari, mert már csináltam témát meg flash menüt rá, de ez a kézi frissítés XS++ progival nem ugyanúgy beletúrkászás a telefonba? Vagyis nem gari vesztés? -
#100 oké, köszi!!! -
#99 ha telefonon csinálod, akkor a netről szedi le a szoftvert. olyan 40-50 mega körül lesz.
viszont onnan elég problémás, erre a problémára inkább a kézi szoftverfrissítést ajánlanám... (XS++)
a lent linkelt fórumon van hozzá leírás is. -
#98 na frissíteni akartam a telóról a beállítások menüben és ezt írta: your phone already has the lastest software. akkor most mivan? mert a LED színét ugyan úgy magától elváltogatja:( -
#97 a frissítés ha telefonon csinálom az sok pénzbe kerül?mert ott szerintem egyszerűbb,vagy nem?:) -
#96 Ez a szoftver miatt van, vagy frissíts, vagy menj ide:
http://www.seria.hu/forum/index.php
Itt kérdezd meg melyik az a szoftververzió ahol ezt nem csinálja:)
Mert nekem is ez volt a gondom:)még mikor megvettem -
#95 értem, köszi szépen!még annyit szeretnék kérdezni hogy mikor bekapcsolom a walkmant akkor elváltja a LED színét és ha sokáig hallgatom úgy is marad. nem lehet ezen változtatni, vagy ez a gyári beállítás? -
#94 magától..egy idő múlva, a használattól, de ebben közrejátszik az is hogy melyik szériát vetted meg, mert ez a régi szériára volt jellemző. Ha olyan kicsit simi gombjai vannak a numerikus résznél akkor nincs gáz, bár a két oldalsó gombja ugyanúgy törékeny így is.. -
#93 Sziasztok!Én tegnap vettem meg a w580i-met!Nagyon megvagyok vele elégedve,nagyon jó kis telefon!Viszont ahogyan itt sokan is írtátok hogy eltörik a billje azért az elég félelmetes!Am magától eltörik? Mert ha vigyázok rá akkor csak nemfog. -
#92 naja bár ha te vágod hogy hogy leehet a menut felrakni rá felvehetnél msnre:D mert én a sony oldalon nem tudok tölteni lefele pedig regiztem a fórumba is. -
zsmester #91 Nagyon jó telefon, én még a nyáron vettem...semmi probléma nincs vele..Én csak ajánlani tudom...bár sajnálom, hogy a gari elveszik a flash menü felrakásakor, ezért azzal még várok egy kicsit..De nagyon jó, ami még a W 580i mellet szól, hogy nem karcolódik az anyaga, nem tudom miért...de nagyon jó.