290
Sony Ericsson W580i leírása
-
#170 Akkor ha van rá gari vidd el szervizbe... mert ha a szoftverfrissítés sem oldott meg semmit.. az gáz.. -
#169 Meg, és akkor sem jó :S -
#168 és a lejátszásnál megcsináltad amiket írtam? -
#167 De a zene lejátszást még mindig nem értem. Egy idő után kiírja, hogy lejátszás sikertelen :S És restart-olom a telefont utána meg jó egy ideig -
#166 Nem tettem rá flash témákat. Ahhoz tudtommal meg kéne a telefont buherálni, ezeket ízért megnézem mielőtt felteszem telefon kártyájára -
#165 Nem biztos, hogy a telefon a röhejes, lehet te nem csinálod jól, vagy buherált rossz flash témát raktál rá.. -
#164 szerencsére nekem még nincs vele semmi baj. De ha van rá garancia akkor vidd vissza. -
#163 EZ a telefon röhejes :( Ma témákat tettem rá, erre a menüben a web and walk ikon eltűnt, és a menü befagyott :S -
#162 Hmm, próbáld meg az összes zenét letörölni a M. kártyádról (mert gondolom ott vannak a zenéid) ÉS töltsd fel újra őket. Szerintem talán csak ennyi a probléma. Ha mégsem, akkor egy szoftverfrissítést ajánlanék. -
#161 Hellosztok
Van egy kb. 3 hónapos W580I-m és zenelejátszásnál egy idő után azt írja, hogy a lejátszás sikertelen. Ez valami memóriahiba? Újraindítás után jó lesz, de utána 1 idő után ismét vissza áll -
#160 hmm.. akkor menj fel a seria.hu-ra ott van segítség 100% :) -
Bence2006 #159 megcsináltam és és ugyan azt csinálja:( -
#158 Válaszd ki a teló fajtáját (W580) xD és már le is töltheted..
és nem.. nem jár garanciavesztéssel =) -
Bence2006 #157 és garancia vesztéssel jár??? -
Bence2006 #156 tudnál adni linket?? ha megkérhetnélek elöre is köszönöm -
#155 frissítsed a a szoftvert. Menjél fel az oldalra és le lehet tölteni.:) Mert általában ez miatt van.. -
Bence2006 #154 lenne egy próblémám h mikor belépek a walkmenba akkor "naracs sárga"lesz a led és mikor kilépek vissza áll kékre de mikor becsukom és kinyitom "narancs" marad és utána má csak akkor vált szint mikor témát váltok mit lehet ezzel csinálni h egy szinű maradjon?? -
#153 nincs mit de mondom h ha megnyomod oldalt a hangosító gombocskát akkor megmutatja az órát:) -
#152 Értem, azért köszi. Amúgy jó telefon tényleg a W580I, lépésszámláló tetszik benne, alig 1 hónap latt elértem a 100 km-ert, meg megtudtam, hogy naponta 4,4 km-ert sétálok átlagosan :D -
#151 hát nem nagyon, de mondom h nekem is olyan flash téma van beállítva h mutatja az órát másodperccel együtt, de mikor meg szeretnéd nézni az órát akkor nyomd meg a teló oldalán lévő (hangosító gombot) és akkor megmutatja... -
#150 Vagyis gyárilag nem mutatja az órát? Arra gondolok, hogy ha nem használom a telefont, akkor elsötétül a kijelző és nem jelez semmit -
#149 Képernyőkímélő? vagy tölts fel neki flash képernyőkímélőt;) -
#148 Sziasztok!
Mit kell írni az album képhez, hogy mutassa is?
Mert felettem képet de nem mutatja.
-
#147 Hellosztok
A W580I-n nem lehet beállítani azt, hogy folyton jelezze az időt, és ne kelljen mindig valamelyik gombot lenyomnom, hogy megtudjam hány óra van? -
#146 Gyerekek tudom bűn ezt írni:) de nekem új szerelmem lett:)
w595 -
#145 szia! ezeket is felraktam és így se működik:S, de majd rájövök :) nagyon szépen köszi a segítséget!!!:D -
#144 igazad van, a fogacskák tényleg máshogy vannak rajtuk:S de hátha nem rontottad el:) hát van áruk ezeknek a bluetooth füleseknek:D majd gyűjtögetek rá xD -
#143 Szia. Próbáld meg ezzel: flash.zip
Ha működik, akkor eddig valamit rosszul csináltál. Ha ez sem megy, akkor sajnos így látatlanban nem tudom mi a baja! -
#142 és próbáltam egy alap témával is hogy letöröltem a flash menüjét, felraktam a telefonra azt a flash menüt amit szeretnék és annak a nevét írtam be a thm-fájlba és így se jó. -
#141 szia4köszönöm szépen a részletes leírást! de sajnos mindig azt írja a telóm a téma beállításakor hogy a fájl sérült:/ pedig pontosan írom a fájlnevet! -
#140 A w300 maximális védelmi szintje cid49 (legalábbis így tudom). De a w580 alapból cid51, 52, 53.
A flash menüt pedig úgy tudod használni, hogy a témába, ami alatt használni szeretnéd a menüt, kicsit átírod. Ez úgy történik, hogy a témának a .thm kiterjesztését átnevezed .zip-re és kicsomagolod. Lesz a fájlok között egy Theme.xml fájl. Ezt megnyitod jegyzettömbbel. Az elején találsz majd egy ilyen sort: <Sony_Ericsson_theme version="4.1"> (a verziószám nem biztos hogy 4.1).
Ez alá illeszd be ezt a sort: <Desktop_style Type="File" Source="menü neve.swf"/> A MENÜ NEVÉT PONTOSAN ÍRD BE!
Ha ezt megcsináltad, akkor elvileg, amikor ezt a témát használod, akkor a beállított flash menü lesz az aktív!
Sok sikert! ;) -
#139 sziasztok! am nem mindig frissíti a védelmi rendszert CID53-ra, mert van egy w300am is és csináltam azon is szoft frissítést és CID49 van rajta. amúgy egész jól haladok, csak egy dologra nemtok rájönni hogy ugye a XS++al megnyitom a teló mappáit és van a tpa/preset/system/desktop/flash/-ugye oda beteszem a flash menüt.az egy dolog mert kell még vmi témát is tenni föl a telefonra a theme könyvtárba.na de milyen témát kérdem én? am köszi mindenkinek a segítséget! -
#138 Azért nem a Sony Ericsson oldalán mutattam, mert itt még Ár is van:) -
#137 Vagy még ezt -
#136 Az a baj lehet elrontottam, csak tudod az USB-nek, a Töltőnek, és magának a fülesnek is más más kis lyukba érkezik a csatlakozó fogacskák vagy hogy mondjam:)
Amúgy
Ezt néztem ki, de szerintem olcsóbban is lehet:) -
#135 Én is simán kihúztam volna a fülest meg a töltőt, mert régi se-omnál fölfelé húzni 1 kicsit, csak muterom megmutatta a használati utasításba hogy kellene és gondoltam inkább úgy csinálom:) úgy hogy könnyen én is úgy járhattam volna, mint Te... szerintem, ha csak simán kihúztam tuti nem használt neki. De ha bluetooth fülest fogsz használni nem lesznek ilyen gondjaid;) Ja és a töltővel meg az USB-kábellel nincsenek érintkezési gondok?:O Ha nincsenek akkor a telefon érintkezőjét nem rontjattad el;):) amúgy mennyibe fáj egy ilyen bluetooth füles?:) ha elérhető az ára lehet beszerzek én is 1 ilyet:P -
#134 Ahogy Csibusz is írta, akkor nem ugrik a gari, ha a hivatalos oldalról (SEUS) frissíted.
!!!!DE ha onnan frissíted, akkor a telefonod védelmi szintjét is frissíti cid53-ra, amit sajnos még nem tudnak feltörni. Tehát ilyen védelmi szinten nincs flash menü és egyéb cifra funkciók! -
#133 Nem vagy hülye, tényleg elsőnek eléggé macerás:) Én is megcsináltam és azóta valahogy érzem, hogy már félig el is felejtettem:( -
#132 Nem, az nem jár garancia vesztéssel, persze csak akkor nem, ha a hivatalos SE oldalon teszed ezt meg... Mark.. úú ez lehet gáz de sajnos nemtudtam:( Pedig eléggé értek a mobilokhoz, de sajnos nem tudtam lehet ezzel elrontottam az érintkezést... De remélem nem. Amúgy igen, jól gondolod éppen egy Kékfogas(bluetooth) fülest szeretnék beszerezni:) -
#131 jah, és néztem a serial.hu-t, fel is reggeltem, csak egy kicsit (nagyon) magas nekem, de majd rájövök:D sajna ilyen hülye vagyok:D