Mozgó robothangszóró MP3 lejátszókhoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Griphons
Pénzt azt nem adnék érte, de jópofa 😊

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Tetsuo
csindogu

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

a robotkutya meg a robotmacska biztos eljátszana vele 😉

Ez vmi macska/madar ijeszto cucc? 😄 Mert, ha ez vmi veletlen folytan elterjedne, akkor eleg sok haziallat remulne jobbletre.

Jópofa, de semmi értelme 😊

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

zzebi
Oruletesen tetszik! :-)

Imádom, nekem kell egy ilyen <#taps>

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

nagyon hasznos találmány... lakásból is kigurul és jön utánam? 😄 szvsz egy mezei mp3 lejátszó pont erre van... hú abban nincs mélynyomó... de valahogy a szobában meg a nappaliban van. Amíg a wc-n vok addig meg kibírom ha nem hallom a zenét, esetleg nyitvahagyom az ajtót 😄

ezta mozgó robotot egy kanos kutya simán megtoszná 😄
ócska doog amire a újgazdagog tudnak költeni ... <#kocsog>

"A YouTube oldalán már meg is jelent az elsõ videó, amely a mozgó hangszórót mûködés közben mutatja be."

Elég lassúak, hónapokkal ezelött töltöttem le a Watcimpress.jp.co oldal Robotos részlegébõl, képek meg infók meg vagy 1 éve vannak róla. Nekem sokkal haszontalanabbnak tûnik, mint az egyébb robotok. 😊