Informatikai állások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért nem mondanám õket szarnak 😊 ne irigyekedj azokra akik ezeket kitalálták... megvan mindennek a maga hátránya és elõnye...és ez esetekben végülis csak az elõnyöket kell nézni.. 😊
Szerinted melyik volt az elsõ flashlejátszós videofeltöltõ oldal?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az iwiwnél már komolyabb technikáról van szó, de azt is a baromi nagy népszerüsége miatt vették meg a rózsaszínek olyan K sok pénzért
Vagy esetleg mehetsz külföldre valami multihoz programozónak potom fél millás fizetésért.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ez így igaz. 😊)
"mert amit idéztél "a szaktudás nem kell, csak az angol nyelv" abbol az következik, hogy a szaktudás az komolyabb a társalgási "normál" angolnál.😊"
De azért mert valaki társalog angol nyelven az még nem azt jelenti, hogy tud programozni.
[/spam]™
[/spam]™
mert amit idéztél "a szaktudás nem kell, csak az angol nyelv" abbol az következik, hogy a szaktudás az komolyabb a társalgási "normál" angolnál.😊
B/K rövidítéstõl meg tényleg a szõráll fel a hátamon -.-
.: mobilize.hu :.
(ami az I/O nak a magyarosítása. rühellem )
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én nagyon jól elboldogulok minden angol szoftverrel, de még is azt mondanom, hogy nem tudok angolul. Sõt, azt is hozzá veszem, hogy minden nap beszélek (írok) a Tibia nevû játékban angolul, de naés? Ez nem az a társalgási angol, mint amit egy cég elvár.
Amúgy a fájl, a hardver és a szoftver szavak elfogadott magyar (magyarosított) szavak. 😊
[/spam]™
(Persze itt megint fontos lehet, hogy milyen cég, és milyen pozíció. De én alapból magyar cégrõk beszélek. 😛)
[/spam]™
[/spam]™
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Elvileg teljesen mindegy, hogy diplomád (fõiskola / egyetem) vagy csak OKJ-s papírod van. Viszont gyakorlatilag nem.
Ha viszont leginkább programozó, fejlesztõ pozíciót szeretnél betölteni, akkor:
Vannak olyan cégek, ahol elsõ körben az szerint szortírozzák a beérkezett pályázatokat, hogy van-e felsõfokú végzettséged (akár folyamatban), avagy sem.
Biztos vagyok benne, hogy mindenhol számít az eddigi tapasztalatok része az önéletrajzodnak.
Tapasztalatnak elsõsorban nem az otthon pötyögött program számít, hanem inkább például egy komoly projektben való részvétel.
Ha a CV-d alapján elnyered a tetszését a cégnek, akkor behívnak interjúra. Ha ekkor is szimpatikus vagy, jön a következõ kör, ahol megnézik, hogy gyakorlatilag mire vagy képes és mennyi igaz abból, amit õk elképzeltek rólad az önéletrajzod alapján. Megnézik, hogy valóban otthon mozogsz-e az adott programkörnyezetben, tudod-e használni a programnyelvet. Meg vannak-e a szükséges ismereteid.
Szerintem inkább kisebb cégekre lehet az jellemzõ, hogy nem nézik a papírokat és inkább csak tudást kérnek. Viszont amennyiben nagy cégnél szeretnél dolgozni, akkor inkább irány az egyetem és a felsõfokú papír szerzés.
Nyelvizsga meg csak olyan pozíciókba kell, ahol kell emberekkel beszélgetni. Például egy kódoló progrmaozónak nem kell tárgyalóképes angol nyelvismeret. De ha már például helpdeskenek mész, akkor az természetesen elõny, sõt feltétel lehet.
[/spam]™