Informatikai állások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszámot csak a kövi évben veszem fel...
De az informatika érdekel.. 😊
[/spam]™
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Majd a nyáron a következõ nyáron. 😊
De addig sem lazsálni otthon! 😊
[/spam]™
Gépek, összeszerel, hálózatfelépít, szoftveresen beállítgat, jogok adása. Linux telepítés, ugyanezek eljátszása... stb stb. 😊
[/spam]™
Amit írtam korábban, elsõsorban egyetem.
Ha ez nincs és nem is lesz, akkor én a helyedben iszonyatosan tanulnék, és ha tényleg érdekel nyáron valami gyakornoki állás, vagy valami ilyesmit keresnék. Kell a gyakorlat és a tapasztalat.
[/spam]™
Nem tudom pontosan milyen megnevezései vannak ezeknek az állásoknak, de mindjárt bemásolok egyet-kettõt.
Mert ugye ha bármelyik álláskeresõ oldalon regisztrálsz, akkor kapod az általad beállított (informatikai) álláshirdetéseket.
[/spam]™
a két dolognak pedig jol látod annyi a köze, hogy mindkettõhöz logika kell, akinek van logikája az jol meg tudja irni a középszintüt hidd el😊
De te biztos több évet lenyomtál már informatikai szakon és több éve dolgozol már informatikus pályán.
Igen, én a saját TAPASZTALATAIMRÓL beszélek. Arról, hogy gyakorlatilag mi kell.
Ezzel ellentétben az tény, hogy tényleg a legtöbb szakon (pl. biológia tanár, orvosin...) közelezõ a matek.
De! Neked nem kell szeretned ahhoz, hogy bekerülj, végig csinálj bármilyen egyetemi szakot, csak azért mert matekot kell ott tanulni.
[/spam]™
.: mobilize.hu :.
[/spam]™
Ja, és egyébként én is beismerem hogy nem tanultam semmit eddig sem, de ez nem azt jelenti hogy nem is tanulok majd a késõbbiekben. Bár a fene tudja. A lényeg hogy azért nem lett katasztrófa eddig az érettségim, és az ember annak tanul legtöbbször,ami szeretne lenni, ami érdekli. Engem a hálózatok érdekelnek elsõsorban, és azt is szeretném és fogom tanulni...
El tudok képzelni olyan embert, aki segg hülye a matekhoz, de jól programozik... na jó ez tényleg meredek 😄
Inkább legyen úgy, hogy lusta megtanulni a matekot, mert nem kedveli, de mégis van logikája.. az meg több mint elég a programozáshoz. 😊
[/spam]™
//gondolom az a vicces, hogy ugy gondolod a tavalyi osztálytársaim most érettségiztek matekból, hát nem, a mostanit arra irtam hogy a mostani (értsd 3 évvel ezelõttõl mostanáig) középszint nem tul nehéz
[/spam]™
ez hihetetlen, de ti komolyan ugy gondoljátok hogy informatikusi pályára kell mennie annak aki nem tud megirni egy mostani középszintû matekérettségit? a volt osztálytársaim, akik most bölcsészek is megirták 80% felettire...
Négy évig felvételiztem, mire felvettek. Küzdöttem. De meg is becsülöm. Matek érettségim 3-as volt (a többi tárgy is ugyanilyen vagy rosszabb, kivéve az infót, az 5-ös lett). És? Most mégis bent vagyok egyetemen.
[/spam]™
és azért az is sokat elárul, hogy alig találod meg hogy melyik hsz-re nyomod be a választ, na de mostmár tényleg abbahagytam, és mint mondtam nem sértegetés volt
[/spam]™