436
Informatikai állások keresése, bemutatása stb.
-
MeTaL #236 Én nem seggelek semmit, mégis megy a magyar 3-as 4-esre... de ezt az egészet most hagyjuk. :) -
#235 Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen beállítottságú egy tárgy. Ha valakit érdekel, akkor meg tudja tanulni, ha nem, akkor nem. :) -
#234 Matekból meg jönnek sírni szünetbe... -
#233 Tom, mondtam is hogy nem teljesen ide szántam ezt a magyar dolgot, de olyan sokan hiszik azt manapság, hogy ha be tudják azt a sok agyzsibbasztó hülyeséget magolni magyarból, akkor már okosak. -
#232 De itt ha jól tévedek nem is írta senki, hogy magyart tanul.
De javítsatok ki. :) -
#231 Egybkt meg lehet szidni, hogy már megint okoskodok pedig még egyetemre se járok xP. Ja meg chatbe írok. sryy :S -
#230 Nem járok még egyetemre, de sokan mondják, hogy kell nagoyn a matek, mert ugye elvileg az mutatja hogy egy embernek mennyi esze van. Aki meg nem akarja meg tanulni, de tudná, az meg csak azt bizonyítja hogy lusta. Persze, te nem vagy lusta, te seggeled a magyart amivel kitörölheted a segged mert manapság semmit sem ér a művészet. Nem is tudom minek van ilyen tárgy középiskolában hogy irodalom. Ezt légyszi ne vegye senki se flamenek meg nem is ideszántam senkinek sem, ezt csak úgy jött :P. Egybkt meg a matek minden nem bölcsész karon szórótárgy. -
MeTaL #229 Na majd nyáron megpróbálok nekiesni :) Hátha menni fog. -
#228 "a programbeli megoldások jó része matekra és logikára épül sajnos" Sajnos? Én is utálok magolni, jobban szeretem a logikus, összefüggő dolgokat, mint ami a memóriámon alapul, ami elég alacsony minőségű. -
#227 webfejlesztés:
- egyetem, több félév, ingyen
- vagy autodidakta, ingyen -
MeTaL #226 Nekem meg mondjatok iskolákat, árakkal együtt ahol webfejlesztést, és flasht lehet tanulni.Köszi. -
#225 nekem is ilyesmi a hobbim, milyen flash tanfolyamot végeztél? tudsz mutatni honlapot amit te csináltál? érdekelne -
MeTaL #224 Ezekre igen. Dolgozol, vagy tanulsz még? -
#223 Webfejlesztői hol, hogyan, okj-s? -
#222 :D -
#221 szabad...
van 1 webfejlesztői,(meg még pár szakmunkásnak megfelelő bizim is - vegyesen pár okj-s vackom) és most végeztem flash tanfival, és szept.ben kezdem a felsőfoku multimédiás szakképzést.
jelenleg arra várok,h megkapjam a "nagy adatbázisba" az azonositom bejegyzését,h bárki,bármikor utánam nézhessen,h tényleg van efféle végzettségem...
asszem ezekre vtál kivi... -
MeTaL #220 Hú de vágod ezeket a dolgokat :P -
#219 DE azért vannak még különböző megoldások, amivel egy cég által szabadalmaztatott, majd levédett cuccot hasznosítsál, saját haszonnal.. Lehet szerődést kötni a szabadalmaztatottal, vagy akár, ha átalakítod kicsit technikailag, akkor akár formatervezési mintaoltalmat is lehet kérni, amit szintén eladhatsz, bérbe adhatsz. -
MeTaL #218 Hello, éppen ez jött témában, de ha kérdezel egy két kérdést az álláskeresésekről stb. akkor az fog témába jönni, és kapsz arra információt amire szeretnél. :) Egyébként milyen végzettséged van? ( ha szabad megkérdezni). -
MeTaL #217 Sziasztok! :) -
#216 nyilvánvaló, amilyen ötletet levédettek már az nem a tied. az számit hogy ki találta ki elsőként, pontosabban hogy utána ki védette le.
Lásd a dinamót Jedlik Ányos találta ki, de mégis Siemens védette le, igy senki nem emlékszik (magyarokon kivül) arra hogy ki is volt az igazi koponya. Ugyanigy rengeteg magyar találmány van (helikopter, müszaki dolgok, orvostudományban is), amiről a világ másik (és általában amerikai) ember nevét kapcsolja. -
#215 Igen. Én is valami ilyemsit csinálnék.. -
#214 önállo 5let:
nekme is lett vna 1...
2 dolog szolt közbe:
2.a : nincs pénzem a háttérre,se emberem, se gépparkom... pedig lové lenne dögivel,ha el lehetne inditani :)
2.b : mult7en kiderült,h amerikában már kb 2 honapja divat az 5let... a gáz az,h mig ezen a kontinensen nem terjed el,addig uj 5letként lehet előadni :D - csak utána perek sora várna arra,aki a maga 5leteként előadja... :D
2.c : önmagamtol jutott eszembe az 5let, de tényleg mi van akkor,ha másnak, más kontinensen már eszébe jutott ugyanaz, csak nem mászkál az ember már kontinensek oldalaira,h lássa,h van-e ott olyan??? -
#213 Pontosan ezt mondtam hogy sok önálló ötlet kell. Egy konkrét problémára nincs képlet vagy recept. Na megyek bevmatot tanulni :/ -
#212 a helyes válasz:
1 - akinek van esze ahhoz,h rájöjjön,h 1 kiégett körtét ki kell cserélni,és "lőőőőn világosság" :D
az összes többi csak fikázni, anyázni,és kötekedni megy oda,h:
- miért cseréli ki egyáltalán azt a villanykörtét
- miért jobbra csavarja,és miért nem nyomja fel (akár magának)
- miért kell a körtével foglalkozni
- etc etc... :D -
#211 erről nekem az jutott eszembe hogy hány fórumozó szükséges egy villanykörte kicseréléséhez:D:D:D -
#210 a jobline.hu -az jooo egy allasra minimum 200 emberke jelentkezik...
ebbol szoktak kinos jelenetek elojonni :(
amugy meg szerintem erdemesebb a szamodra erdekes cegek lapjait nezegetni vagy elkuldeni nekik az oneltrajzod...
-
#209 Huhu!
Hát kérdezel és az lesz a téma! :))
Az hogy egy hirdetés kamu azt meghatározza azt, hogy hol találtál rá.
Teljesen biztos vagyok abban, hogy például a jobline.hu álláshirdetései mind valósak.
Te merre szoktál állásokat kergetni? -
#208 yahh, bocs,de modortalan vok :D
szia ifju hölgyemény :D
namost azé mertem kérdésbombákkal kezdeni,mer aszittem,h itt vmi olyan irások lesznek,h milyen hirdetéseknek érdemes nekilátni,és milyenekről büzlik messziről,h kamu...
vh pl. pályakezdő webfejlesztők, rendszergazdák, programozok, etc etc milyen hirdetéseket keressenek, amikről kapásbol kiderül,h nem kamu,és még jol is fizet...
meg ilyenek...
az alcim is erről szolna, csak nem vágom, h kb 120 hsz-en keresztül miért megy a matek, egyetem, érettségi, és stb stb téma...
eddig kb 6 hsz volt olyan,ami infos dolog, abbol 1 értelmes hsz, a többi 5 meg csak kötekedés...
hát ezért volt ez a modortalan köszönésmentes kérdéshalmaz az előző hsz-emben :D -
#207 igen :)
szia neked is -
#206 most ez a topic miről is szol?
matek? egyetemek? IT? IT-állásbörze? v mi a fene??? -
#205 Én utálom a matekot. :)
Bővebben: szeretem, szeretném, ha lenne hozzá türelmem. De nincs, mert annyira viszont nem érdekel, hogy nekifeküdjek. Pedig vannak benne számomra aranyos dolgok.
Le fogom adni vagy csak köv félévtől nem fogok felvenni matekos tárgyakat, mert már elég öreg vagyok ahhoz, hogy csak olyan dolgot tanuljak, meg ami tényleg érdekel, ami leköt, amelyik órára nem úgy járok be, hogy blee.
Most vagyok kis másodéves az ELTEn.
És természetesen már vannak ismétlések a matek részen. :))) -
#204 Az vitéz, aki elvégez egy tanárszakot csúszás nélkül, az előtt le a kalappal. Egyik ismerős info-tesi szakon van, neki kb. minden napja abból áll, hogy reggel ki a sportpályára, izzasztás, aztán be a tanterembe, és agyzsibbasztás. -
#203 Jaaaaaa, már azt hittem a progmatosokat így szopatják. -
#202 ÚRSITEN, óriás respect -
#201 tényleg? és hanyadéves és hol ? / ha nem tul indiszkrét
egyébként akkor szerintem azért látod Te is hogy a két dolog között azért van kapcsolat, bár hozzáteszem hogy néhány tanár tulértékeli ezt -
#200 matek infó tanár szak -
#199 az meg hogy jön ide, nem infót tanulsz?:) -
#198 Jó az a valszám, szeressük :P -
#197 Ez csak matek tanári szak. :)