345
  • savior
    turin varosban hever az egyik kerites mellett. a terkepen van meg par kuldis npc, akik szurke ponttal vannak jelolve, de attol kuldetest adnak vagy a megoldasaban segedkeznek.
  • pera
    Hali!
    Már egy ideje nyúzom a játékot, most 18-as szintű vagyok. Viszont van egy küldetés amit még az elejétől hozok magammal, de nem sikerült még a végére járnom. Mégpedig amikor a nő férjét kell meglelni? A gyerekét megtaláltam, de a férjét sehol. Nem tudja valaki, merre található?
    köszi
  • savior
    kozelharcossal a sarkany nem egyszeru feladat. kellett 30-35 potion, mire megpusztult
  • csgj
    Ja, kösz, megtaláltam már :)
  • csgj
    A főküldi során a falu öregjétől (nemtom már mi a neve, Turint elején van) elkérheted a kulcsot.
  • dunga
    Turintból jövet a temetőkaput hogyan lehet kinyitni? (Inner Cemetary) Sehogy nem tudok bejutni
  • balee4
    Én Vista-n tolom és semmi gond, nincs a map-al/minimap-al, sőt eddig még nem ütköztem egyéb hibába sem.
  • peter01
    Asszem délkelet de más a sírkű is és ha rámész kiír vmit rá kell álni a földkupcra különben nem rakja le a virágot.
  • csgj
    Hm... hol van a kisfiú anyjának a sírja, ahová le kell raknom a virágait? Van rengeteg sír... Észak, dél, kelet, nyugat? :P
  • peter01
    Valaki tudja hol lehet megtalálni az 5 TOADSTOOL-t?
  • Sheol
    Mert mondjuk a jobb egérgombhoz hozzárendelhetsz egy csomó skillt, azokat a számbillentyűkhöz rendeled, és a számokkal választod ki, hogy éppen mit akarsz használni a jobb gombon.
    Nem egy jó megoldás, legalábbis nekem nem tetszik, de ez van.
  • Shep
    Na várjál, ezt az egeres dolgot tudtam, de akkor miért van a gombkiosztásban, hogy 1-skill1, 2-skill2 ? (vagy ez mi?)
  • Sheol
    A nagy fát nem tudod eltávolítani, meg tudod majd kerülni ahogy haladsz a játékban.
    Minimap ki/bekapcsolása "Tab" gomb.
    Gombok: rákattintasz egérrel a bal alul lévő ikonokra, majd az előtűnő képességek fölött tartva az egeret, megynyomod a hozzárendelni kívánt számot.
    Tehát csak a 3 egérgomb használható, azokkal tudod használni a hozzájuk rendelt képességeket.
  • ricsa008
    köszi szépen
    mostmár faca
    a Sacred 2-ig el szórakozok vele
  • Haversrác
    Ez a játék csak valami vicc ugye??? Nálam a Crysis magasabb FPS-en fut mint ez a szar.
  • Shep
    Hogyan tudom az 1-9 gombokra rárakni a képességeket? A nagy fát ami eltorlaszolja az utat, hogy tudom eltüntetni (A minotauruszt már megöltem)? Eltűnt jobb oldalról a minimap, pedig eddig jó volt, van valakinek ötlete, hogy hogy hozhatnám vissza?
  • Gubberx
    nekem is jóvolt, de csak egy ideig
  • csgj
    Pedig nekem low-on van, és jó xD
  • peter01
    A map és minimap problémára megtaláltam a megoldást a hivatalos fórumba! SHADOW QUALITY NORMAL!!! Shadow quality low-ba nem jó a map és minimap!
  • Csibusz
    Szerintem is bugos...Xp-m van és pl mikor rákattintasz egy ládára vagy akármi és kiugrik belőle a pénz akkor aztán eléggé bugos.. a pénzérme félig a földbe van...mana ital van mikor teljesen eltűnikXD meg ilyenek.. és nem:) nem a gépem miatt van mert jó kis vas
  • wedge31
    Az ilyen tipusu játékoknál ez bevett szokás.
  • ceas
    Egy dolog nagyon nem tetszik, visszatöltés után minden ellenfél, loot visszakerül a helyére:P, ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
  • csgj
    Én eddig nem vettem észre bugokat, tök normálisan megy (XP-n, az a jó :P)
  • Shep
    Közben rájöttem :)
  • Shep
    Kiválasztottam egyszer a harcos képességet, meg a varázslósdit, igen ám, de merre vannak a varázslatok, hogy tudom őket használni?
  • peter01
    Nekem is xp-m van de nem jó.
  • wedge31
    Nekem xp-én jó a map meg a minimap is ,maga a játék meg már több mint egy éve kint van ugyhogy ennél készebb már sajnos nem lesz.
  • peter01
    Igen alapjába véve jó a játék de hihetetlenül bugos angol forumokat is olvasgattam és ott is rossz a map a minimap nekik se indul vistán főleg nem, ezek olyan alapvető hibák amiknek ki kellet volna bukniuk tesztelés során. Ez a játék még nincs olyan állapotba hogy ki szabadott volna adni. Majd ha eselge lesz 2.0 patch
  • Prince23
    Én látok benne jövőt ebbe a játékba. Csak ez a fránya hangot nem bírja a hangdrivere,, eltorzitja, akármit csinálok:(

Sztetek népszerű lesz ez a játék? Fel fog e jönni legalább a TQ szintjére? Bár TQ klasszikus környezetben játszódik... A lényeg, h a Lokit sztem überelte ez a gém:)
    Már egy jópont, h mikor beszélünk VAN SZINKRONHANG, nem úgy mint a TQ-nál.
  • peter01
    Aha akkor már menni fog, kössz. Megpróbálok 1 újratelepítést hátha jó lesz a map.
  • wedge31
    Jobb-középsö-bal egérgombra lehet pakolni.
    Minden skillnek adhatsz számot.
  • peter01
    Nekem az a problémám hogy a térkép fekete marad + a menübe ott van hogy a számok a hotkey-k de azok hol vannak a képernyőn? hova kell raknom a skilleket hogy tudjam használni számokkal? Csak az egérre tok skill-t álítani az meg nem az igazi hogy összesen 2 skill van amit elérhető.
  • xido
    AC-nál a dxdiagban le kellett venni a hangkártya hardveres gyorsítását...ha azt nem húzod vissza utána,zajos lesz minden más...hátha ez...
  • Prince23
    A Doksikba (C:\) 254 mega adatot vesz el...kicsit sok ez, nem?
  • csgj
    Hát, én nemrég összefutottam egy-két nagy óriással, és sima kardozással csináltam meg ezt az extra kivégzést. A végén, amikor már kevés élete van a dögnek, akkor a hősünk vmi marha frankó mozdulattal mettszi el a torkát :)
  • csgj
    Kapcsold ki a hang opciókban a másodikat. Nemtom már mi a neve... az, ami a 3D hangok alatt van. Sztem úgy lesz jó...
  • Shep
    A trailerben voltak ilyen jópofa kivégzések, olyanokat hogyan lehet csinálni?
  • Gubberx
    passz nekem jó
  • ricsa008
    kössz
    de valamit elnéztél
    szóval a kérdés:
    mért marad nekem fekete a térkép meg a minimap a sarok ba?
    a játék amúgy szépen megy de ez egy kicsit idegesít
  • Prince23
    Nekem nem tiszta minőségű a hang, de csak ennél a játéknál...
    de pl ha elindítom az AC-t, ott tökéletes a hang, de ha kilépek, akkor meg eltorzul, eltompul, és mindig a vezérlőpultban lévő hang driver beállításnál vissza kell állítsam a normál, tiszta minőségű hangra. És az új driver sem segít. Mit tegyek? Vegyem le a hangdrivert és maradjon PnP audio módban a hang?