62
-
eax #62 ugyanis a zsenik miatt fejlődött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet...
Ime, az SG.hu antiphishing vedelme, a biob.zi neohippik. Utanozhatatlanok es hamisithatatlanok, jobb, mint egy DSA key. Nem akarjuk eladni oket a Verisign-nak? Egy rakas penzt kereshetnenk veluk. -
Ronny #61 aha, nemtudod láttad-e azt a South Park részt amiben a srácoknak fejtetűje volt. Néha azok a leghangosabb tiltakozók, akik a legnagyobb buzik, jelen esetben. -
szombi #60 úmmeg!!!!!!! -
RealPhoenixx #59 DawinD: :)
Inkabb a kakis pelusert :) -
dawinD #58 had vesszek össze énis valakivel a homokozólapátéééér :) -
RealPhoenixx #57 Upsz, elnezest ha Lindemann es tarsa veletlenul egy egy olyan szemely, aki semmit sem tud, mint a korabbi peldamban egy srac, akinek az egyik tanarom azert, hogy penzhez juthasson a korosztalyos kiiras miatt, atpasszolta a talalmanyat.
Nem tudtam, hogy ezen leirassal nehany szerencsetlen ertelmi kepessegu szemely lelkebe taposok, mint Lindemann es Immovable.
Bocsi sracok, ha ilyenek vagytok, nem konkretan rollatok irtam, de mint koztudott, akinek nem inge ...... -
RealPhoenixx #56 Lindemann: hat igen, amit irtal teljes mertekben teged jellemez.
S ahogy elneztem az irasod meg olvasni sem tudsz, sajnallak.
Immovable: ugyanaz a szemely mint Lindemann, vagy egyszerre 2 hulyevel is gazdagodott a forum??
LOL -olvassatok el mit talalt fel illetve, hogy mirol szol a cikk.
Itt az 55 hozzaszolasbol alig paran tanultak csak meg olvasni, es minden egyebb szemely szerint a csaj egy feltalalo aki egy olyan dolgot talalt fel amit mar reges regen mas, de akkor itt mi is a talalmany?? LOL
Avagy ezekszerint ha valaki valamit megcsinal maskeppen, az mar feltalalo??
Lindemann es Immovable szerint akkor ha valaki agyagbol csinal kereket, az mar feltalalo, igaz hogy par ezer eve mar mas feltalalta, de hat az illeto feltalalo.
UUUUUU, tenyleg igazi magyar lennek ha olyan lennek mint ok, akik mas eszet es olvasokepesseget irigylik, es ezert csak ontik a suletlenseguket masra. THX
Keres: akkor szolj hozza a dolgokhoz, ha olvasni is megtanultal es ertelmezni is.
Csak mert nezni nem ugyanaz mint latni.
S olykor lehet olyan dolgot latni, amit nem is nezunk.
Megegy keres: azert nem kellene mast leszolni, mert jofeju de szegeny csaladbol valo gyermekeket segitene inkabb, mintsem atlagos intelligenciaju, de jomodu csaladbol valo kolkot (avagy olykor atlag alatti intelligenciaju pl: Lindemann es Immovable)
THX -
Piel #55 Nem igazán hiszem, hogy a lány szépségét emelték ki a cikkben, hanem inkább a tudományos munkásságát. Az hogy egy már meglévő szerkezetet egyszerűbb, hétköznapibb formában dolgozott ki már egészen más dolog. Nem újat talált fel. Mivel a tudományos (családi) háttere megvolt, ezért gondolom nem esett nehezére. Valószínűnek tartom, hogy a magyar fiatalok körében, ha meglenne a megfelelő támogatás, sokkal többre vihetnék! Nekünk is lehetnének újításaink, fejlesztéseink amik a világ előrehaladását szolgálják. Sajnos a fiatalok menedzselése is olyan mint Magyarország gazdasági helyzete. Mélyen a béka feneke alatt van. Jelenleg ott tartunk, hogy a gazdag vállalkozó csemetéje be tud jutni bárhová (még ha hülye is), a nem vagyonos családból származó meg mehet kondásnak. Nézzük csak meg Zsoltikánkat. Öt nyelvet beszélt, mert ő inteligens! Megdobtuk egy kis lével, hogy a nemzeti büszkeségünket legyezzük! A következményeket ismeritek. Pedig ha valakit érdekelne, hogy hány fiatal tehetség nem tud nálunk kibontakozni, nem itt tartanánk!
Magyarország! ÉBRESZTŐ!!!
-
lindemann #54 Realphoneixx, nem akarlak megbántani, de amiket leírtál az valami hihetetlenül jellemzi az egyéniségedet. (Bár nem használnám rád az egyéniség szót, ahhoz sajnos túl kevés vagy.) Szóval, hogy itt ebben az országban tényleg ennyire irigy emberek vannak, és egyszerűen segítőkészség, tolerancia, semmi! Ezekről a fogalmakról nem is hallott még a magyar nép, ahogy te sem. Ha valaki valamiben jobb mint én? Dögöljön meg! Több pénze van? Jobban él? Dögöljön meg! Mindenki dögöljön meg aki kicsit is jobb helyzetben van mint én. Akár megdolgozott érte akár nem...
És sokszor itt az SG-n is ez jön le. Lefikázod öcsém ezt a csajt, pedig kurva nagyot alkotott. Ja bocs! elfelejtettem, hogy te valószinüleg a pályázat kiíróinál is jobban tudod, mit csinált a csaj és mit nem.
Gondolom ha magyar lett volna a felfedező akkor istenítenéd. Az a jó, hogy az ilyen soviniszta emberek, mint te, nem viszik sokra az életben. A rossz oldala viszont az, hogy egész hátralévő életedben mocskolódni fogsz. De nem baj, csináld csak, legalább a csajszinak sikere van, és én ügyesnek tartom, attól függetlenül, hogy magyar-e vagy sem.
na szevasz -
Brainpumper #53 Az a baj hogy kikiáltották jó csajnak. Nem elemeznénk ki a csajt ha egy mezei csajról szólna a cikk de itt azzal csinálják a szenzációt hogy mennyire csinos pedig ezt lehet vitatni simán. -
Szeszmester #52 Nem tudom, én férfiakon csak azt nézem, h ápolt-e vagy nem.
Te is meleg vagy?
Csaba: kérdezni sem szabad? ha kellemetlen neki, úgyis támadással reagál. -
aDannyBoy #51 Az unokatesója magyar azt mondta, szóval olvasni fogja a cikket így vagy úgy :) -
BRobee #50 Ez hihetetlen. Megjelent egy hír, miszerint egy lány felfedezett valamit, amiért díjat kapott nagy elismeréssel. Erre pedig Ti arra hegyezitek ki az egészet, hogy jó csaj-e vagy sem. Szánalmasak vagytok, menjetek vissza kapálni, túrni a földet... -
jeec #49 (She's just a )
Cosmic Ray Girl. :)
-
Te igazi magyar vagy, írigy és tudatlan! Gratula! -
Nuki #47 Tapasztalataim szerint ő még a szebbek közül való az angol lányok közül. :)
Bárcsak az összes magyar ilyen okos lenne :D -
Alec #46 ha a csaj ugyanúgy melózott napi nyolc órát akkor a haverod is elgondolkodhatna azon ki is a lusta -
Brainpumper #45 Hát nekem nem tetszik. Eléggé orosz feje van meg a teste is több ponton hibás van az a video ahol átmegy valami kapun hááát. X-lába van meg úgy össze van esve az egész. Lehet hogy UK-ban ez jó csajnak számít de nálam a léc alsó részét se koccolja le. Viszont akik nekem bejönnek egészen biztosan nem lennének képesek kitalálni ilyesmit szóval tényleg ügyes a csaj, le a kalappal!!! Sok akadállyal fog találkozni az életben ha a legtöbb tudós férfinél okosabb lesz! -
assdf #44 Nyilván a külső önmagában nem elég.
Tetszenek egymásnak, legyen jó az ágyban (sokan röhögnek ezen, de a válások 50% a szexen bukik el), és lehetőleg a belső tulajdonságai is legyenek meg. Utánna már minden csak együtmüküdés kérdése -
fawcet #43 Szerintem ez a lány korán letett az asztalára egy találmányt. Gratula!
Nekem tetszene, ha megismerkednék vele.
Egy jó kapcsolathoz nem elég a szépség önmagában a nőnek. Erre egy példa arra, hogy egyik haverom olyan lánnyal járt egy ideig ami után minden férfi nyálazni és irigykedni a haverra. Viszont pár hónap után szakított a lánnyal, mert lusta volt, nem tudott főzni vacsorát, mosni, ami havernak nem tetszett.
Most egy nála idősebb nővel van aki mindent megtesz a háztartásban ami kell neki. :) -
RealPhoenixx #42 Nah erre is csak LOL
A csaj nem talalt fel semmit, pont errol szol a cikk is, de mind1 -olvasd vegig
"csak applikalt"
A cikk meg sokkal inkabb azt mutatja, hogy a keleti-kozepkeleti regioban mennyire maskent mennek a dolgok, mint naluk.
Arrol nem beszelve, hogy latszik hogy fain anyagi korulmenyek kozt van a csajszi, legalabbis az itteni sokkal jobb feju tobbseghez kepest.
Vagy ha ugy gondoljatok hogy nem, akkor kerdem en: az itteni igencsak intelligens szemelyek es csaladjaik mikor tudnak ossze vissza a vilagban utazgatni mindenfele kiallitasra, etc??
Jah, a talalmanyokat illetoen pedig: volt mar nem egy olyan dolog, hogy egy szulo vagy tanar kitalalt valamit, megcsinalta, es mivel korosztalyos volt a nevezes, ezert felkaroltak valakit, aki esetleg csak ippenhogy megertette a dolgokat, de amugy onallo gondolata nem volt, s aki elvitte a versenyre az illeto "talalmanzat".
Az egyik volt sulimban egy tanar is ezt csinalta.
Majd osztozkodtak a penzen a diakkal "persze a diak az egyik kedvenc volt".
Feltalalok: tobbnyire csak szornyulkodni szoktam sokszor, hogy kiket neveznek feltalalonak *elnezest a nagyon keves kiveteltol, nem akarom oket bantani*.
Sajnos az ilyen un. igeretes szemelyek tobbnyire csak annyiban kulonboznek, hogy "mindamellett, hogy csak atlagos intelligenciajuak" jo anyagi korulmenyek kozott elnek (hangsulyozom, hogy tobbnyire, tehat tenyleg elnezest a nagyon de nagyon keves kiveteltol). -
turul16 #41 Mibol gondoljátok, hogy a lány nem olvassa az sg -t ? Ha már, róla írtak lehet előkapott egy szótárat.
Nem kéne bunkónak lenni.
(Az eszköz jelentőségét azért, ne túlozzuk el, oktatási célokat szolgál.)
További sok sikert kívánok Holly-nak.
-
kicsit plöttyedt, de az első képe alapján szájbaraknám. -
Csaba42 #39 És ha az, neked mi közöd hozzá? Amíg nem tágít, addig örülj!:) -
kukacos #38 Az a te homofóbiádról árulkodik, ha szerinted mindenki meleg, aki képes észrevenni a szép és a ronda férfi közötti különbséget. Angliában valóban jóképűbbnek tűnnek a férfiak, de szerintem inkább Hollywood idealizált férfiképe miatt, ami nyilván főleg az angolszász ideált mutatja be. Egyébként láttam én már szép angol nőt is, hajaj, bár négyzetméterre eső számuk talán tényleg kisebb, mint otthon. -
asas01 #37 "ugyanis a zsenik miatt fejlődött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet... "
Akkor te mi a f*szt keresel itt az interneten, a kőházadban, amiben van víz , elektromosság és fűtés? Húzzál 1 ámis családhoz ha nem tetszik a technika, nem gondolod hogy egy pöppet álszent vagy? -
Más, hogy mit jelent hagyományos értelemben, és hogy mit jelent a tudományos nyelvben. -
Szeszmester #35 Meg is adnád, mi?
Ronny, ezt már nem mosod le magadról..
-
csorfab #34 Igen, és angolul a szarvas az a shit iron... gondolkozz már -
fizik #33 ööö..lehet az én angol tudásom sekélyes de a nem a FOG jelenti a ködöt?
emlékeim szerint a CLOUD az felhő
sztaki szerint:
felhő cloud
felhős clouded, cloudy, overcast
etc.
és tényleg nem kötekedni akartam.
-
Emmegki #32 "A készüléket "felhő kamrának" hívják"
jjjjáááááájjjjjj gyerekek, ha fordítotok valamit legalább tudnátok hogy mit!
cloud chamber = KÖDKAMRA
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ködkamra
http://www.npp.hu/erdekesseg/kodkamra/kodkamra.htm -
Ronny #31 miért? kell a számom? -
Ronny #30 ezzel csak annyit akartam mondani, hogy azért velük se baszott ki annyira a természet. -
Visor #29 Nagyon úgy fest hogy az, szerencsétlen...No Comment!!! -
GVG #28 nem kicsit..nagyon -
Szeszmester #27 Meleg vagy? -
turul16 #26 Ne, rombold le a mítoszt. -
És az mitől ellensúlyoz? -
Ronny #24 viszont ezt a nyugatiak azzal tudják ellensúlyozni, hogy az ottani férfiállomány sokkal helyesebb(mondom ezt férfiként). -
Apuci szép munkát végzett
és hiába... a lányok vagy okosak és csúnyák vagy szépek, de buták