62
  • pex
    A kozmikust is mutatja. De ha egy testesebb ember melleall, mar attol is megkergul, annyi mindent mutat.
  • Szeszmester
    Blokkolnám, szódával elmegy
  • Cnut
    Ömmm, én már láttam ilyet a csodák palotájában... Arra is az volt írva h a közmikus részecskéket mutatja és pont ilyen csíkokban látszottak. Valami kamra volt túltelítve gőzzel asszem... Becsaptak?
  • pex
    Ez egy tok jo dolog, en is ismerek olyat aki hazilag csinalt hasonlot. Bar amit latni rajta, az nem feltetlenul kozmikus sugarzas, hanem altalaban a kornyezetbol ered. Bar magyarban a cloud chambert nem 'felhokamranak' hanem ködkamrának szoktak hivni.
  • Sadist
    Akkor ugye önként bevonulsz egy barlangba, és mostantól csak kőbaltát és szakócát fogsz használni, nehogy tönkretedd a Földet.
  • kvp
    Aranyos a lany es aranyosak a szerkezetei is. Hasonlokkal indult annak idejen a kutatas es ma mar akar otthon is el lehet kesziteni oket... A szerkezetek mukodeset a legtobb a temaval foglalkozo konyv leirja, de hazilagos ezkozokkel elkeszitve sokkal mulatsagosabbak. A kapu pedig tokeletes demonstracios ezkoz, meg ha nem is teljesen realista (tul lassan mozog a fenycsik). Viszont sokkal egyszerubbek ezek a megoldasok, mint mondjuk egy fold ala temetett hatalmas nehezvizzel teli tartaly, ahol ugyanugy a kis felvillanasokat keresik, csak sokkal gyengebb ereju reszecskekhez. Hasonlo elvet kovet a magyar pille is. A urallomasokon regebben hasznalt sugarzasmero zsele pedig hasonlo a kodkamras megoldashoz, abban tokeletesen meg is maradnak a reszecske nyomok.
  • atomkrumpli
    elég látványos az a "porcukorszóró" szerkezet (de hol kell betenni a fánkot ? )
    a villogó ajtófélfa meg az a hétszegmenses kijelzővel felszerelt cucc már annyira nem
  • senoy
    Ha zsenik nem lennenek,akkor most nem fikazhatnad itt a zseniket. :)
    Es az,h mire hasznaljak masok az talalmanyokat,az nem a feltalalojan mulik.
    Az atombombat sem a keszitoik akartak hasznalni,hanem a kormany.

Egyebkent meg telleg csinos a csaj.:)
  • oasis UK
    Helyes lany es a lenyeg h vidam es mosolyog!!!:)
    Van angliaban is sok nagyon szep lany,csak foglaltak v vmi baj van veluk lusta nyalas kenyes siros kurvak stb stb..
    De nagy resze tenyleg ronda diszno allat ... buuu
  • Sadist
    Ehehe, nem voltál te még Angliában, ott a legtöbb nő ronda, mint a lőtt seb. Onnan is tudtuk, hogy visszaértünk Magyarországra, hogy hirtelen mindenfelé csak jó csajokat lehetett látni.
  • kanyecs
    jellemzően irigy magyar kommentelők szevasztok :)
  • heyman8909
    hát ilyen képekből nem lehet megmondani h csinos e, viszont ha lenne egy fürdőrucis kép...
  • immovable
    Szetm is!
    Ja és riszpekt meg minden, télleg okos kiscsajszi, hajrá csak így tovább!!!!
  • Frosty01
    szerintem aranyos :) és igen, csinos is :D
  • hiftu
    1. Nem a találmányok teszik tönkre a Földet, hanem az anyagi érdekeiket védő emberek/társaságok. De ez egy másik történet.
    2. Szerintem baromi jó szerkezett hozott össze a kiscsaj. Olcsó(!), szemléletes és érdekes.
    3. Azt hallottam, hogy az angol nők (nem mindegyik) nagyon igénytelen is tud lenni. Ahhoz képest (Nekik!) az a csaj főnyeremény! (Persze itt keleten magasabban van a léc.)
  • gabeone
    Az atombomba feltalálója is zseni volt.

Erkölcs és értékrend szempontjából lehet valaki zseni és őrült. Intelligens lány, nem értékeli túl a találmányát. Szerintem az általa elképzelt űrt be fogja tölteni.

Adjunk neki időt, később még lehet nagy dolgokat is fel fog találni.
  • Morden23
    "ugyanis a zsenik miatt fejlődött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet..."

Azért ne a sportot hibáztassuk, ha valakit szétvernek egy bézbólütővel.
  • Nenrandil
    Szerintem nem a zsenik találmányai teszi tönkre a földet hanem mag az ember... Tehát van egy új találmány és biztos meg találja a módjot arra, hogy ártson vele. A számítógép is megkönnyíti az életünket, igazából mi tehetünk arról, hogy a régi gépeket ksi mértékben hasznosítják és a szemét lassan ellep minden várost.
  • gyuri12
    mert ez angol?:O nem olvastam a cikket...:)
  • Sanyix
    Hát egy átlagos angol nőhöz képest eléggé az. Átlagos angol nőtől, sztem a legtöbb magyar férfi sírva menekülne, mert néha olyan randák :)
  • csgj
    én sosem akartam zseni lenni, és nem tudom irigyelni a zseniket... de sajnos teljes mértékben tisztelni sem tudom őket... ugyanis a zsenik miatt fejlődött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet... De azért gratulálok a csaj ösztöndíjának meg stb...
  • gyuri12
    ööö ez sztem nagyon nem csinos... mind1, lehet,hogy Daninak bejön:)