A csinos zseni lány és a kozmikus sugarak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jellemzõen irigy magyar kommentelõk szevasztok 😊

hát ilyen képekbõl nem lehet megmondani h csinos e, viszont ha lenne egy fürdõrucis kép...

immovable
Szetm is! <#eplus2>
Ja és riszpekt meg minden, télleg okos kiscsajszi, hajrá csak így tovább!!!!
Frosty01
szerintem aranyos 😊 és igen, csinos is 😄

practitioner of the forbidden arts of death

hiftu
1. Nem a találmányok teszik tönkre a Földet, hanem az anyagi érdekeiket védõ emberek/társaságok. De ez egy másik történet.
2. Szerintem baromi jó szerkezett hozott össze a kiscsaj. Olcsó(!), szemléletes és érdekes.
3. Azt hallottam, hogy az angol nõk (nem mindegyik) nagyon igénytelen is tud lenni. Ahhoz képest (Nekik!) az a csaj fõnyeremény! (Persze itt keleten magasabban van a léc.)

Az atombomba feltalálója is zseni volt.<#ejnye1>

Erkölcs és értékrend szempontjából lehet valaki zseni és õrült. Intelligens lány, nem értékeli túl a találmányát. Szerintem az általa elképzelt ûrt be fogja tölteni.

Adjunk neki idõt, késõbb még lehet nagy dolgokat is fel fog találni.<#awink>
"ugyanis a zsenik miatt fejlõdött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet..."

Azért ne a sportot hibáztassuk, ha valakit szétvernek egy bézbólütõvel.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Nenrandil
Szerintem nem a zsenik találmányai teszi tönkre a földet hanem mag az ember... Tehát van egy új találmány és biztos meg találja a módjot arra, hogy ártson vele. A számítógép is megkönnyíti az életünket, igazából mi tehetünk arról, hogy a régi gépeket ksi mértékben hasznosítják és a szemét lassan ellep minden várost.

\"A book is a book\" Clive Barker

mert ez angol?😮 nem olvastam a cikket...😊

Sanyix
Hát egy átlagos angol nõhöz képest eléggé az. Átlagos angol nõtõl, sztem a legtöbb magyar férfi sírva menekülne, mert néha olyan randák 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

én sosem akartam zseni lenni, és nem tudom irigyelni a zseniket... de sajnos teljes mértékben tisztelni sem tudom õket... ugyanis a zsenik miatt fejlõdött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet... De azért gratulálok a csaj ösztöndíjának meg stb...
ööö ez sztem nagyon nem csinos... mind1, lehet,hogy Daninak bejön😊

← ElőzőOldal 2 / 2