62
-
pex #22 A kozmikust is mutatja. De ha egy testesebb ember melleall, mar attol is megkergul, annyi mindent mutat.
-
Szeszmester #21 Blokkolnám, szódával elmegy
-
Cnut #20 Ömmm, én már láttam ilyet a csodák palotájában... Arra is az volt írva h a közmikus részecskéket mutatja és pont ilyen csíkokban látszottak. Valami kamra volt túltelítve gőzzel asszem... Becsaptak? -
pex #19 Ez egy tok jo dolog, en is ismerek olyat aki hazilag csinalt hasonlot. Bar amit latni rajta, az nem feltetlenul kozmikus sugarzas, hanem altalaban a kornyezetbol ered. Bar magyarban a cloud chambert nem 'felhokamranak' hanem ködkamrának szoktak hivni. -
Akkor ugye önként bevonulsz egy barlangba, és mostantól csak kőbaltát és szakócát fogsz használni, nehogy tönkretedd a Földet. -
kvp #17 Aranyos a lany es aranyosak a szerkezetei is. Hasonlokkal indult annak idejen a kutatas es ma mar akar otthon is el lehet kesziteni oket... A szerkezetek mukodeset a legtobb a temaval foglalkozo konyv leirja, de hazilagos ezkozokkel elkeszitve sokkal mulatsagosabbak. A kapu pedig tokeletes demonstracios ezkoz, meg ha nem is teljesen realista (tul lassan mozog a fenycsik). Viszont sokkal egyszerubbek ezek a megoldasok, mint mondjuk egy fold ala temetett hatalmas nehezvizzel teli tartaly, ahol ugyanugy a kis felvillanasokat keresik, csak sokkal gyengebb ereju reszecskekhez. Hasonlo elvet kovet a magyar pille is. A urallomasokon regebben hasznalt sugarzasmero zsele pedig hasonlo a kodkamras megoldashoz, abban tokeletesen meg is maradnak a reszecske nyomok. -
atomkrumpli #16 elég látványos az a "porcukorszóró" szerkezet (de hol kell betenni a fánkot ?
)
a villogó ajtófélfa meg az a hétszegmenses kijelzővel felszerelt cucc már annyira nem -
senoy #15 Ha zsenik nem lennenek,akkor most nem fikazhatnad itt a zseniket. :)
Es az,h mire hasznaljak masok az talalmanyokat,az nem a feltalalojan mulik.
Az atombombat sem a keszitoik akartak hasznalni,hanem a kormany.
Egyebkent meg telleg csinos a csaj.:)
-
oasis UK #14 Helyes lany es a lenyeg h vidam es mosolyog!!!:)
Van angliaban is sok nagyon szep lany,csak foglaltak v vmi baj van veluk lusta nyalas kenyes siros kurvak stb stb..
De nagy resze tenyleg ronda diszno allat ... buuu -
Ehehe, nem voltál te még Angliában, ott a legtöbb nő ronda, mint a lőtt seb. Onnan is tudtuk, hogy visszaértünk Magyarországra, hogy hirtelen mindenfelé csak jó csajokat lehetett látni. -
kanyecs #12 jellemzően irigy magyar kommentelők szevasztok :) -
heyman8909 #11 hát ilyen képekből nem lehet megmondani h csinos e, viszont ha lenne egy fürdőrucis kép... -
Szetm is! 
Ja és riszpekt meg minden, télleg okos kiscsajszi, hajrá csak így tovább!!!! -
szerintem aranyos :) és igen, csinos is :D -
1. Nem a találmányok teszik tönkre a Földet, hanem az anyagi érdekeiket védő emberek/társaságok. De ez egy másik történet.
2. Szerintem baromi jó szerkezett hozott össze a kiscsaj. Olcsó(!), szemléletes és érdekes.
3. Azt hallottam, hogy az angol nők (nem mindegyik) nagyon igénytelen is tud lenni. Ahhoz képest (Nekik!) az a csaj főnyeremény! (Persze itt keleten magasabban van a léc.)
-
gabeone #7 Az atombomba feltalálója is zseni volt. 
Erkölcs és értékrend szempontjából lehet valaki zseni és őrült. Intelligens lány, nem értékeli túl a találmányát. Szerintem az általa elképzelt űrt be fogja tölteni.
Adjunk neki időt, később még lehet nagy dolgokat is fel fog találni.
-
Morden23 #6 "ugyanis a zsenik miatt fejlődött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet..."
Azért ne a sportot hibáztassuk, ha valakit szétvernek egy bézbólütővel. -
Szerintem nem a zsenik találmányai teszi tönkre a földet hanem mag az ember... Tehát van egy új találmány és biztos meg találja a módjot arra, hogy ártson vele. A számítógép is megkönnyíti az életünket, igazából mi tehetünk arról, hogy a régi gépeket ksi mértékben hasznosítják és a szemét lassan ellep minden várost. -
gyuri12 #4 mert ez angol?:O nem olvastam a cikket...:) -
Hát egy átlagos angol nőhöz képest eléggé az. Átlagos angol nőtől, sztem a legtöbb magyar férfi sírva menekülne, mert néha olyan randák :) -
csgj #2 én sosem akartam zseni lenni, és nem tudom irigyelni a zseniket... de sajnos teljes mértékben tisztelni sem tudom őket... ugyanis a zsenik miatt fejlődött a technológia olyan szintre, hogy már mostanra szinte full tönkretettük a Földet... De azért gratulálok a csaj ösztöndíjának meg stb... -
gyuri12 #1 ööö ez sztem nagyon nem csinos... mind1, lehet,hogy Daninak bejön:)