Mi történhetett a benzinnel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
(dizellel sem müködik a benzines auto, s forditva, vajon mért?)
ilyen merész gondolataim azért nincsenek. Hengerben, igen. De...áh na mindegy, ezt most irhatnám de ugyis mindegy. nem ez a lényeg. szar a benzin és kész. minél szarabb ugyis annál jobban/többször kopog a motor.
A benzinmotor csörgését, zörgését akkor hallhatjuk általában, ha erös terhelés mellett gyorsitunk. Ekkor a benzin a sürités során annyira felmelegszik a hengerben(!), hogy idö elött felrobban(!). ez a jelenség... és pontpontpont.
ki kellett volna gészitenem az öngyulladással, de mostmár mindegy. Öngyulladás van, de idö elött robban be, nem ott, ahol kéne.
Mellesleg ugyis csalnak mindenhol, JETnél egyszer tankoltunk, mellénkállt egy pasi kismotorral, és mikor fizetés után kijöttünk, boldogan ujságolta, hogy a 10 literes tankba gyönyörü szépen belecsordogált 14,1 liter..
Nagyobb oktánszámú az semmi nem árt, legfeljebb semmit nem javít.
De itt magyarországon amilyen szar a benzin egyébként is, érezhetõen jobban megy egy 95-öst igénylõ autó 98-as benzinnel.
Szóval ha van pénz, akkor megéri minél magasabb oktánszámút venni.
namost, aki volt kocsmaros az tudja, hogy bizony az etanolba oldodik a viz... ezt a vizes-etanolt viszont mar lehet benzinhez adni :/
megvalami: csajomeknak sajat benzinkutjuk van. csak ott tankolunk, 95-t, nem higitjak, csak amit Mol-tol vesznek. megis kurvasokat fogyaszt a kocsi ahhozkepest, hogy 1.4 <#szomoru1>#szomoru1>
- Lefotoznál? - Nem..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
próbáljátok ki...
a traktorok gázolajjal mennek 😊)))
khm...khm...
Nekem kb 1 év múlva lesz remélhetõleg saját autóm, egy Honda Civicet szeretnék, de szerintem valami magas oktánszámú benzint fogok bele venni, ameddig lesz rá pénzem.
Aztán ha majd spórolnom kell, akkor jöhet a sima 95-ös, remélhetõleg addigra már nem az oroszoktól fogjuk kapni a (szörnyû minõségû) kõolajat, és a 95-ös az tényleg 95-ös lesz, nem pedig 90-es...
Amúgy tényleg nagyon rossz az orosz kõolaj, a nyugateurópai országok kõolajfinomítói fel se tudják dolgozni. Nekünk is valami elõkezelést kell csinálni vele, ami nagyon sokba kerül, szóval simán megérné inkább az araboktól venni kõolajat, csakhát az ország jelenlegi mûködése nem teszi lehetõvé, hogy tõlük vegyük a kõolajat...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Magyarországon 2007-ben a töltõállomás-üzemeltetõ hálózatok nagy többsége a Mol finomítójából veszi a benzint és a gázolajat - ennyit a hatalmas eltérésekrõl.
adalékanyagban valóban eltér(het)nek az egyes töltõállomások üzemanyagai, azonban ami jobban meghatározza egy üzemanyag teljesítõképességét, az az állottsága. Minél régebb óta áll, annál rosszabbak a tulajdonságai.
Egyébként pont egy Shell esetében pattant ki annak idején botrány az átverések miatt.
Sok a buta ember, akik a reklám hatására jobban bíznak a drágább Shell benzinben, mint a Tescoban.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nekem bevált
mint a Calgon<#idiota>#idiota>
leszarom a konfigod...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
GanXstaZolee#2709
Én mióta autóm van fõleg MOLnál, ritkábban olcsó, de nem Tesco kúton tankolok. Benzinnel gondom még csak annyi volt, hogy nem állt meg a töltõcsonk és kinyomott pár deci benyát a tartályból.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
legjobb a vpower racing😄 legalább is amiénknek. megyek is minjdrt kocsikázni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
füredrõl jöttem haza tavaly nyáron, és 320-ért (!!!) tankoltam 95-öst.
ha nem nyomtam a gázt azonnal fulladt a verda. autópályán kiváltképp örültem ennek -.-
magától elmúlt amint kiürült belõle az a hígfos.
most épp tesco-st tankoltam érden, semmi baj vele.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
régi kocsim volt, és amig a shellnél a vpower 95-öt tankoltam semmi probléma nem volt. vinszont most az uj kocsimnál ami dizel csak az omv jön szóba. láthatóan literekkel kevesebbet eszik mint a shell dizelébõl.
tehát a saját tapasztalatom:
benzines auto:shell vpower-megéri a minimális többletköltséget, szereti a kocsi, dizel:omv-sokkal kevesebbet eszik, és jobban is megy.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
látszik hogy késõvanmár 😄
practitioner of the forbidden arts of death
allehet, hogy vmi lótúróval keverik, az mindigbejön
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mármint a körnéyken,van 1-2 tapasztalat(+tesóm is ott dolgozott),ez is ilyen tescos gazdasági...
Glory, Glory Man. United!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler