25
-
Ronny #25 nem kell szabadkoznod, nagyon jó példa volt! Most a libsi szélkakasok kiadták a parasztjaiknak, hogy felejteni kell, de szerencsére a józan ész ott pislákol még az emberekben. Holokauszton persze nem lépünk túl, nade Trianon ugye más... -
Ronny #24 "Már rég megmondták, hogy nincs olyan, hogy "magyar".
Mindenféle népségből olvadtunk össze mi is. Mindig is ez volt a dolgok rendje."
és aztán Micimackó felébredt az álomból...vannak magyarok és vannak magyar érdekek, mint pl. Trianon. -
L3zl13 #23 "Egy magyar szájából viszont szégyen!"
Már rég megmondták, hogy nincs olyan, hogy "magyar".
Mindenféle népségből olvadtunk össze mi is. Mindig is ez volt a dolgok rendje.
Persze amikor a másik oldalon voltunk akkor nem nyavajogtunk.
Az a baj, hogy néhány generáció után az emberek elkezdenek mindenféle nemzeti öntudatot fejleszteni magukban, ami semmi másra nem jó, mint hogy jó kis háborúkat vívjanak miatta.
-
Turul1 #22 vicces, h néhányan azt mondják: végre 1 normális párt. miért is? mert nem foglalkozik politikával? szewrintem az lenne a normális párt, ami a politikával normális módon foglalkozna. és ne higgyjétek, hogy ha bekerülne a parlamentbe, akkor nem tagozódna be vmelyik oldalra(van 1 tippem, h hova). melékezzetek, h mi lett a centrum párttal? a nagy független senemjobb, senembal párttal? csak nem kiderült róla, hogy a komcsik s*nyalója? gondolkozni emberek, mielőtt a jól hangzó baromságoknak bedőltök. -
#21 Rossz példát hoztam fel rossz helyen. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy egyes országokban annyira ”nagy a jólét” hogy ez a legnagyobb bajuk.
”Ideje volna túllépni rajta.” – Ez egy külföldi szájából érthető… Egy magyar szájából viszont szégyen! Szerinted az hogy lép túl rajta akit agyonvernek azért mert az anyanyelvén beszél? Ez nem politikai, hanem nemzeti kérdés. Ráadásul szó sem volt a kommentemben semmi revízióról. Csak azt írtam le ami nekik jog szerint jár! Magyarul függetlenséget.
De nem erről szól a cikk, bocs…úgyhogy ezzel befejezem, mielőtt bannolnak szabad véleménynyilvánításért… -
ProClub #20 Az elmúlt 2 ciklusban nem voltam szavazni mert egész egyszerűen nem volt épeszű tárt, akire lehetett volna szavazni. Ami meg volt, az túl kicsi volt, hogy bekerüljön. Ha a Kalózpárt tud mobilizálni olyan embertömegeket, hogy bekerüljön, akkor rám számíthatnak. Rosszabb nem lehet a két honnan-tudunk-nagyobbat-markolni-pártnál. (Bár szerintem a pártokat úgy ahogy vannak meg kéne szűntetni.) -
L3zl13 #19 Mintha bizony Trianon lett volna az egyetlen eset a történelemben mikor egy terület egy másik országhoz lett csatolva.
Mindjárt jönnek a törökök, hogy adjuk nekik vissza Budát.
Ideje volna túllépni rajta. -
#18 Nem tudom felfogni, hogy miért nem gyúrnak rá a kiadók a fájlcserélőkre? Olyan nevetséges áron kéne árulni a számokat a filecserélőkön, hogy már smucigság legyen nem fizetni érte. A CDket meg csak "collectors edition"-re limitálnám, és extraigényes, de limitált szériás példányokat árulnám csak a boltokban. Az igazi rajongók imádják ezeket. Én már ott tartok, hogy azért nem veszek meg egy játékot, mert szar DVDtokban adják. Hol van már azaz idő, mikor minden játékhoz járt a 100+ oldalas kézikönyv, concept artokkal, képekkel. A kartondoboz, az extra tartalmak, stb. Manapság mindent a lehető legolcsóbb előállítási költségen próbálnak elsózni, aztán csodálkoznak, hogy senki nem hajlandó megvenni egy olyan anyagot, ami semmivel nem nyújt többet, mint a letölthető verzió. Szerintem igenis igény van a fizikai árúkra, de csak akkor, ha azok jó minőségűek. Elég sok jáékot vettem már, de most nemvisz rá a lélek, hogy megvegyek egy tesco gazdaságos csomagolásban lévő játékot, ugyanazért az árért, amiért pár éve meg a mai Coll.Ed.-hez méltó játékcsomagot kaptam. -
#17 Bocs, elragadtattam magam... -
#16 Szép eszmék, de szerintem nem a legmegfelelőbb hely, ahova írtál...
Erről mindenkinek megvan a maga véleménye, és csókolom.
Amúgy meg a cikkhez:
Hajrá, nekem szimpatikus :) -
#15 Pl. azért mikor fogunk össze hogy megoldjuk az elszakadt területeken élő magyarság problémáit?! Joguk van az autonómiához! Csak ugye senki nem áll ki ezért! (Tisztelet a kivételnek.) Ja hogy sokan azt se tudják mi az hogy Trianon? Ez a baj! De ez csak egy a sok probléma közül, ami számunkra fontosabb (kéne hogy legyen) a cikkben szereplőnél… -
rhonkhan #14 "(meg a szabadság, úgy általában, amely mint tudjuk emberadta és Istenek adta alkotmányos és természetes joga minden élőlénynek - utóbbit megkérdőjelezni annyi jogunk van mint beleugatni az éghajlat alakulásába, csakhát vanak emberek akik istenesdit játszottak már az oviban is és ez maradt a heppjük)"
Emberek adta, és Isten adta.
1 az Isten. Ezt sose feledd. -
#13 Értem mire gondolsz, az embernek joga van ehhez, de nekünk nem ez a legnagyobb gondunk hogy üldözik-e a fájlcserélőket! És igenis van olyan párt és politikus aki a magyarság érdekeit nézve cselekszik, igaz korlátozott lehetőségekkel! -
sonicXX #12 Nu, még mielőtt itt mégtöbb fikázó, önértékelési zavarokkal küszködő, magát realistának álcázó elkeseredett és szemellenzős pesszimista idetaknyolna, elmondanám: így _működik_ a demokrácia, _ez_ a demokrácia. Sajnálatos hogy néhányaknak ezt el kell magyarázni, ami egyrészt ennek a 4-6 gigantikusan szánalmas magyar "párt"-nak a hibája, másrészt az övéké amiért nem jártak/nak a történelemórákra és mert alulolvasottak.
Másrészt: képzeljünk el idehaza egy pártot, amiben szélsőbal, bal, ballib, közép, jobb, jobbközép világnézetű emberek vannak (vigyázat: embert mondtam, nem politikust, a politikus a születése utáni első 7 évben volt ember, utána fokozatosan degradálódott le a Homo Habilis és a "Homo Mammonis" szellemi szintjére)... idehaza ez meddig működne?! Belegondolni is mosolyt fakaszt, úgyhogy ha ezek az emberek itten összefogtak minden nézetüket félretéve egy közös célért, akkor azt mondom, hogy ez tiszteletet érdemlő dolog!
Van ilyen frakciónak létjogosultsága. Ezt mi idehaza nem érezzük még a bőrünkön, de külhonban már fingani se lehet anélkül hogy ne loggolnák (idehaza fingani még lehet, böfögni már nem, de arra ki nem fosik - fosni is lehet, nézzétek meg a Nyugati PU aluljáróját egyszer). Azok az emberek odaát, mondhatnám testvreink az emberségben, bizony joggal tartanak attól hogy a tisztelt államvezető urakat nem érdekli, mi a szellemi szabadság (meg a szabadság, úgy általában, amely mint tudjuk emberadta és Istenek adta alkotmányos és természetes joga minden élőlénynek - utóbbit megkérdőjelezni annyi jogunk van mint beleugatni az éghajlat alakulásába, csakhát vanak emberek akik istenesdit játszottak már az oviban is és ez maradt a heppjük). Ezek a szabadságukat féltő tömegek (a szabadság emberi féltése semmiképp sem alábecsülendő, lásd szabadságharcok a világ nemzeteinek történelmében) pedig biza ezekre a pártokra fognak szavazni. Egyszerű emberi szimpátiából és a szabadságuk féltéséből fakadóan. Mert ez az egy mindig is szarul ment a mindent megmagyarázó uraknak: megmagyarázni, hogy azok a vasrácsok és villanypásztorok nem azért vannak körülötted hogy ne tudj mozogni, hanem mert így vagy biztonságban, és mi nem azért vagyunk a ketrec másik oldalán mert én találtam ki ezt (de nám ám!), hanem mert ez így korrekt. Mindenesetre elgondolkodtató a hasonló bullshit-ek beadagolásakor: ha én ketrecben vagyok azért, hogy megvédjenek, akkor akitől meg kell védeni a ketrecen kívül van - na és kire mondtam hogy a ketrecen kívül van? A megoldáshoz olvassunk pár sorral fentebb...
Meg fogják csinálni (hazai "politikai" értelmezéstől mentesen kéretik értelmezni - köszönöm). -
#11 Ugye számodra is nyilvánvaló, hogy az üzenet a lényeg? -
Ronny #10 pont az ilyen ballasztpártokra van szüksége az "establishmentnek" mint a kalózpárt és a zöldek. -
L3zl13 #9 "a magánélet védelme - különösen a túlzott mértékű állami beavatkozással szemben"
Még ha csak állami lenne. Engem jobban zavar, hogy egyes gazdasági csoportok állnak a háttérben. -
#8 Érdekes kezdeményezés , de ez jelenleg a legkisebb gondunk a gazdasági összeomlás szélén... -
#7 Útonállók és banditák már alapítottak ide nekünk 4 nagy pártot, fosztogatnak is rendesen.
Végre lenne egy olyan párt ami nem szemlesütve másra mutogatva lopja a pénzünket ... és hibáztat érte minket (azért ahhoz kell egy kisebb inteligencia, hogy valaki tudja mi is az a P2P).
5 kalóz képviselő megdobná a parlament IQ-ját
Támogatom -
JL666 #6 ez az itthoni politikai szintér sem sokkal színvonalasabb... -
Caro #5 "a magánélet védelme - különösen a túlzott mértékű állami beavatkozással szemben -, a tudás és a különböző szabad csereberéje, jog a tartalmak megváltoztatására és javítására"
Szerintem ezzel maximálisan egyet lehet érteni. -
L3zl13 #4 Szerintem sincs esélyük bejutni a parlamentbe, de arra azért jók, hogy kampányoljanak a fájlcserélők üldözése ellen.
Jelenleg elég egyoldalú kampány folyik a kiadók és multik támogatásával.
Az utca embere meg lassan már egy kategóriába sorolja a fájlcserélőket a pedofilokkal és a terroristákkal. -
Voronyezs #3 Sztem is szánalmas 1 ötlet ez a párt,főleg azért,mert semmi értelme sincsen -
csorfab #2 Kalózpárt? ROTFL... szánalmas, csak röhögni tudok... még azt se. De hát mindig lesznek emberek, akik nem tudnak felnőni. -
teddybear #1 "Mindenesetre az biztos, hogy bár egy kalózpárti EP-frakció megvalósulásának esélye gyakorlatilag a nullával egyenlő, a nagy pártokból kiábrándultak népes táborából alighanem sokan érdekesnek találják meg a kalózpártok elképzeléseit. Veszíteni valójuk pedig semmi esetre sincsen. "
Speciel én habozás nélkül támogatnám a Magyar Kalózpártot. Inkább őket mint bárki mást.