45
-
trogi #45 Azért kell valamit tenni, mert nem akarom, hogy beváljon egyik cimbim jóslata, hogy gépkarabéllyal kelljen majd mászkálni a városban, hogy ha megtámadná valaki, akkor agyon tudja lőni...
Egyébként meg most is az van, hogy egy szűk kisebbség dönti el, hogy mit nézz. -
winnie #44 mellesleg sosem értettem, hogy miért van pár ember, aki aggódik mások lelki üdvéért. oké, én is elismerném, hogy aggódnék trogi miatt, a felkiáltó jelei zaklatott lelket sejtetnek és szívesen mutatnék kiutat neki, de mégsem teszem.
mint ahogy azoknak az életét sem akarom megrendszabályozni, akik ponyvarirodalmat olvasnak zabhegyező (HAHA) helyett, vagy akik kodályt vagy no thanxet hallgatnak handel helyett. és azt sem, aki focizik (muhaha), ahelyett, hogy sakkozna. vagy go-zna. -
winnie #43 "ezért fontos a földi sugárzású tévék megrendszabályozása!"
nyilván örülnél, ha én mondanám meg, hogy mit nézz.
iszonyú nagy szereptévesztésben van az, aki
1. tévével akar művelődtetni. LEHET, de nem muszáj. ha valaki művelődni akar, akkor művelődik. ha szórakozni akar, tévét néz. nem kéne visszasüllyedni a kommunista időkbe, ahol központilag mondták meg, hogy mit akarunk. szabad akarat. ez van, nehéz elfogadni.
2. rendszabályozni akar. hogy jön ahhoz egy kisebbség, hogy rákényszerítse az akaratát egy többségre. enyhe messiáskomplexus, vagy mi. -
trogi #42 De igenis lehet művelődni a tévével és akár az újságokkal is! Csak éppen színvonalat kell emelni/nyújtani! Persze ennek hatása nem jelenik meg rövid idő alatt!
Nézzétek meg az ellenkezőjét! Ha lehet hülyíteni/süllyeszteni az embereket Győzikével, Mónikával, Balázskával, FókuszAktívval, Blikk-kel, stb-vel, akkor járható a fordított út is!
Sok embernek nincs kábelje/műholdja (szegénység, feleslegesség, vagy földrajzi adottság miatt) , ezért fontos a földi sugárzású tévék megrendszabályozása! -
cateran #41 Mondjuk érdekesek ezek a vetélkedők...anno kicsiny gyermekkoromban néztem olyan túlkomplikát amcsi vetélkedőt,hogy volt asszem 5-6 kártyalap,az elsőt felfordították és a játékosnak el kellett döntenie,hogy a következö nagyobb,kisebb vagy egyező értékü lesz-e? Ezt kellett párszor szerencsésen megcsinálnia és vihetett autót,luxusnyaralást,anyám kínját.....ehhez képest az ilyen műveltségi vetélkedőkben qrva műveltnek kell lenned már szaros 500k HUF-hoz is....szomorú.... -
Su0my #40 azt hiszem, ez mindent elmond az RTLről... amúgy szerintem egy igen gyenge műsor volt!! azontúl ne mondja senki se kultúráltnak vágó istvánt bááá.. aki meg művelődni akar, az könyörgöm, ne TV előtt akarjon -
birge #39 "Ha nincs Tv-d, de legalábbis nem nézed, annyi minden hülyeségtől megkíméled magad. "
az benne a szép, hogy aki nem tévét néz, az más hülyeséget csinál, szóval baromira nincs mire büszkének lennie.
Én például olvasok. Ha tetszik, ha nem, büszke vagyok rá - kihalófélben lévő tevékenységnek érzem. -
bandypappa #38 Á tudtam hogy a Heti helyzettel példálodzol, szándékosan nem emlitettem. Én sem mondtam hogy minden müsort megnézek a sporttévében, az angol bajnokságot MINDIG megnézem emellett olasz, spanyol foci, meg ha van eröversenyek. A zuhanyhiradot, heti helyzetet nem szoktam nézi, eddig 2 részt néztem meg belöle. Vannak olyan müsorok az ismeretterjesztö csatornákon, amik kevésbbé érdekelnek, de az Amreican hotrod és az American Chopper-t megnézem, szeretem az occ-t nézni meg boydékat munka közben, de van még pár jó müsor. Ami nem érdekli az embert azt nem nézi meg.
Az a baj az egészben, hogy nem oránként vannak reklámok, hanem féloránként. Csak a kedvedért megmérem a 4 "reklámblokk ( ez 2-3 reklámot takar)" idejét és a féloránkénti 2 reklámblokk hosszát. Mindkettöt müsorajánlokkal együtt. Szerintem egyértelmű melyik a rövidebb. Engem marhára fel tud b*szni hogy ha nézek netán egy értelmes filmet eset a rötölö klubbon, akkor negyed orát kell várnom hogy folytatodjon, és 10 percet csusznak a kezdéssel. Bár a müsoridöpont megváltoztatásának jogát minden ado fenntartja.
Szóval 100 szonak is egy a vége, reklámok nélkül nincs tv, de azért az elég gusztusos, hogy 2 kávéreklám közé bekevernek egy tampon, vagy budipapir reklámot. Azt nézze az ember ami neki tetszik függetlenül attol, hogy melyik csatornán van. Nincs harag.
( csak juliusban tudom lemérni a reklámidöt, mert most is épp egyetemrö irok, és az albiba nem akartam hogy hozzanak tv-t. Mellesleg tanulok ezerre.) -
winnie #37 kérdezzük meg az embereket mi a jobb. 1 óra alatt 1 hosszú reklám vagy 4 rövid?:) (egy tévének kell a rekl
nem mondtam, hogy sz*rok az ismeretterjesztőcsatornák, csak hogy ott is vannak gyenge filmek, ennyi. mint a nagyobb tévéken. sport dettó. tanult kollegám szerint igen érdekes, ha valaki tévén nézi a sportot ahelyett, hogy művelné - de ott is akad nb2-es bajnoki, horgászműsor, 0-0-ás gagyi meccs vagy bowling.
és persze ugyanúgy van bulvát. a sporttévébe is meghívják a bulvársztárokat heti helyzetezni (vagy mi), bulvársztárok közvetítik a pókert, stb.
"Csak a reklámok miatt ne nézzek tv-t?"
dehogyis, isten ments. ha nem lenne reklám, nagy gáz lenne. akkor tévé sem nagyon lenne vagy fizethetnénk érte. -
bandypappa #36 Igen van reklám a discoveryn, meg a nationalon is negyedoránként, de ezek közel sem olyan hosszuak, mint a legtöbb csatornán. Azt a 3 percet kibirja az ember. Azért lennének szarok az ismeretterjesztö csatornák, mert ott is van reklám? Mit nézzen az ember? Mondjuk Sport 1-2-n is van reklám, de nem szakitják félbe a meccset hogy reklámozzanak, jo a meccs alatt 2szer felvillan allul 1 reklám 5 másodpercre. Valamiböl nekik is meg kell élni. Csak a reklámok miatt ne nézzek tv-t? Olyan mintha csukott szemmel mennék az utcán, hogy ne vefgyem észre a hirdetéseket. Na nincs harag, de ezeken a csatornákon más dolgokkal foglalkoznak és nincs bulvárkodás. -
winnie #35 "Ha nincs Tv-d, de legalábbis nem nézed, annyi minden hülyeségtől megkíméled magad. "
az benne a szép, hogy aki nem tévét néz, az más hülyeséget csinál, szóval baromira nincs mire büszkének lennie. -
HJPOWER #34 Ha nincs Tv-d, de legalábbis nem nézed, annyi minden hülyeségtől megkíméled magad. Az meg, hogy nem fogsz tudni bekepcsolódni egy beszélgetésbe ami a csodálatos művészúrrol Gyözikéről folyik épp, talán nem nagy veszteség.
Vágót nem bánom, hogy lekeverik, elég volt már ennyi belőle. -
trogi #33 Nem az a baj, hogy a kertévék általánosságban szar műsorokat adnak le, illetve hogy a trend Ikunuku japán logikabajnok színvonala felé megy, hanem az, hogy ezeket milliók nézik! Na, itt a baj! -
Laci082 #32 " Saját műsor, csak nem gondolod, hogy nem ilyen eredményt csinálnak. Nem kell ám elhinni, az eredményeket, kutya sem ellenőrzi..."
Szerinted. Mivel egyben nyereményjáték is szigorúan ellenőrzik. A másik peedig, hogy mivel vezeti a nézettségi listát a műsor nem meglepő az eredmény. A nézettséget is kétségbe lehet vonni, de az azért hamar kibukna ha azzal simliznének.
De persze jó magyarként mindig könnyebb az összeesküvés-elméleteknek hinni:) -
#31 Nem kell, hogy smsezzenek. Saját műsor, csak nem gondolod, hogy nem ilyen eredményt csinálnak. Nem kell ám elhinni, az eredményeket, kutya sem ellenőrzi...
Meg amúgy is általában ilyen magasságú értelmes kérdéseket teszenek fel, mint pölö.: Szokott Ön szarni? Igen/Nem
Sejteni sem lehet a végeredményt... -
LCO #30 Kb 2 éve nincs TV-m azt hiszem nem maradok le semmiről.... -
#29 de jó lenne, ha az utolsó bekezdés válna igazzá:) -
cateran #28 Ne mondd, hogy az általános műveltséghez hozzátartozik 1 MAGYAR csatorna nézése,kiemelten a BK-re vonatkoztatva.....ez még viccnek is rossz....:S Még Mo.-on belül sem számíthat,nemhogy világszinten.... -
cateran #27 Bocs,akkor mivel angliában élve nem látom a BK részeit müveletlen vagyok?:P Vagy úgy véled,hogy a BK akkora dolgot jelent a VILÁG szappanoperái közt,mint Handel munkássága a komolyzenében? Ne zsongíts már:D -
Laci az AGY #26 A Blikk többször irta meg, hogy megszünik, mint amennyi adás volt összesen... -
gabeone #25 Lehetséges! Volt egy szavazás nem olyan régen, amiben kérdezték, hogy legyen-e még győzike show? Az sms-ek többsége az igen választ tartalmazta.. Biztos nem győzike, családja és barátai sms-eztek.. :/ -
adsa #24 csinálhatnának gyakrabban is (erre értettem) -
Lordboxi #23 a blikk szerint.... -
winnie #22 "A Retek klubnak 1 jó műsora volt az F1en kívül azt is törlik, na akkor úgy fest még kevesebbet nézek TV-t."
a tévé nem neked készül, hanem a tömegeknek. ld az említett F1. -
winnie #21 Picizöldfül: ott a pont. nem mertek újítani. amerikábanis jöttek új segítségek, stb. itthon nyulak voltak. -
winnie #20 "Hát, a BK-ra is ráunhatnának már."
a szappanoperákra nem szokás. az amerikaiak is 40-50 éve mennek. azok meg tudnak újulni.
nem mellesleg addig jó, míg nem unnak rá, mert mi lesz, ha nézős műsor kerül napiba a helyére? jobb így, hogy nem "kell" nézni a tévét akkor. -
knightbali #19 "de annyira senki nem zombi, hogy ne unjon meg valamit, amit egy kertévé 6-7 éven át adagol az agyába."
Hát, a BK-ra is ráunhatnának már. -
#18 A Retek klubnak 1 jó műsora volt az F1en kívül azt is törlik, na akkor úgy fest még kevesebbet nézek TV-t. Bár hát mit is várhat az ember mikro a nép a Mónika Balázs és egyéb igénytelen showműsorokat nézi, ahol lehet valamit tanulni is az már nem érdekel senkit. Hagy butoljon tovább a nép. -
#17 Sztem azért "bukott" meg mert már 6 éve ugyanaz a díszlet és az alapsztori kb,kellett volna évente vagy 2 évente egy kis reform,mind díszletbe,mind játékmenetbe,segítség kérésbe. -
winnie #16 adsa: olyanokat csinálnak, csak eventjelleggel, mert azt csak negyed, félévenként tudják eladni. -
winnie #15 "Winnie ne viccelj már! Az rtl klub müsorainak köze nincs az általános müveltséghe"
de mindkettő 50ezer forintos kérdés. ha 10 milliós lenne, nem handel lenne, hanem valaki sokkal kevésbé ismertebb (de ugyanolyan elismert). (meg nehogy már csak híres emberek ismerete tartozzon a műveltséghez.)
amúgy meg nem én kardoskodtam a műveltség mellett, ha megnézed - a millimos sem azért lett sikeres, hanem mert szórakoztató volt. amúgy természetesen az rtl klub, mint minden nagyobb tévé nyilván bőven szolgál általános műveltséggel kapcsolatos témákkal és értékes műsorokkal, de ez már más téma. (csak nyilván van adó, ahol kisebb az arány és van, ahol nagyobb) -
adsa #14 én sztem csinálhatnának olyan vetélkedőt mint amilyen az IQ teszt, a kresz vagy a memória teszt volt. azokat naon szeretttem... -
cateran #13 Azért én felfedeztem apró különbségeket Handel és a barátok közt...az egyik VILÁGSZINTÜ a másik szobaszerte ismert...tippelj,melyik-melyik? Winnie ne viccelj már! Az rtl klub müsorainak köze nincs az általános müveltséghez...ittál?vagy mi van? -
winnie #12 tm: "Amúgy az utóbbi időkben egyre több volt a fos kérdés (rtl önreklám). PL. győzike kedvenc állata, "
ha visszaemlékszel a kezdetekre, rögtön z első adásban volt egy 3-4. barátok köztös kérdés.
de. ezeknek idegnis helye van. mert egy dolog, hogy reklám, de a bulvár és az entertainment igenis része a műveltségnek. (ami nem csak operáriákból és handel barokk oratóriumaiból áll) -
winnie #11 "Nem kivánok zabálni a moslékosbödönböl."
ööö, ez most egy kis ellentmondás. amiket felsoroltál sokkal több moslékot adnak, lévén 3,5-szer annyi a műsoridejük. plusz a reklám is jóval több. sport 1-2 ?hír Tv?? natgeo? ne légy nevetséges. vagy csak ilyen ironikus komment akart lenni?:) -
bandypappa #10 Akkor ha nem lesz milliomos, szabad a pálya a valo világ 4-nek!!! God bless magyarország! Én csak a Discoveryt, national geot, spektrumot, viasat historit meg sport egy, sport2-t nézek+ hirtv. Nem kivánok zabálni a moslékosbödönböl. -
TM #9 Magad nevében beszélj, mert én annyira zombi voltam, hogy a kezdetek óta néztem, ha otthon voltam. Nagyon bánom, hogy nem lesz többet.
Amúgy az utóbbi időkben egyre több volt a fos kérdés (rtl önreklám). PL. győzike kedvenc állata, jáksó kedvenc hobbija, a szökés és a lost alapsztorija (honnan szöknek, hová zuhantak), stb.
Szerencsekerék visszajöhetne. :P -
JTBM #8 Remélem, lesz majd helyette valami más és azt is remélem, hogy nem lesz rosszabb... -
winnie #7 "Az egyetlen valóban kultúrált műsor volt az RTL Klubon, szóval nem csoda, hogy nem nézték"
ha nem nézték volna, nem ér meg 1000+ adást. nagyon népszerű volt, de annyira senki nem zombi, hogy ne unjon meg valamit, amit egy kertévé 6-7 éven át adagol az agyába. -
Sance231 #6 Az egyetlen valóban kultúrált műsor volt az RTL Klubon, szóval nem csoda, hogy nem nézték. Gyerünk bunkó parasztok, előre, nézzétek a szarfolyamot, egészségetekre.