• bandypappa
    Á tudtam hogy a Heti helyzettel példálodzol, szándékosan nem emlitettem. Én sem mondtam hogy minden müsort megnézek a sporttévében, az angol bajnokságot MINDIG megnézem emellett olasz, spanyol foci, meg ha van eröversenyek. A zuhanyhiradot, heti helyzetet nem szoktam nézi, eddig 2 részt néztem meg belöle. Vannak olyan müsorok az ismeretterjesztö csatornákon, amik kevésbbé érdekelnek, de az Amreican hotrod és az American Chopper-t megnézem, szeretem az occ-t nézni meg boydékat munka közben, de van még pár jó müsor. Ami nem érdekli az embert azt nem nézi meg.

Az a baj az egészben, hogy nem oránként vannak reklámok, hanem féloránként. Csak a kedvedért megmérem a 4 "reklámblokk ( ez 2-3 reklámot takar)" idejét és a féloránkénti 2 reklámblokk hosszát. Mindkettöt müsorajánlokkal együtt. Szerintem egyértelmű melyik a rövidebb. Engem marhára fel tud b*szni hogy ha nézek netán egy értelmes filmet eset a rötölö klubbon, akkor negyed orát kell várnom hogy folytatodjon, és 10 percet csusznak a kezdéssel. Bár a müsoridöpont megváltoztatásának jogát minden ado fenntartja.

Szóval 100 szonak is egy a vége, reklámok nélkül nincs tv, de azért az elég gusztusos, hogy 2 kávéreklám közé bekevernek egy tampon, vagy budipapir reklámot. Azt nézze az ember ami neki tetszik függetlenül attol, hogy melyik csatornán van. Nincs harag.

( csak juliusban tudom lemérni a reklámidöt, mert most is épp egyetemrö irok, és az albiba nem akartam hogy hozzanak tv-t. Mellesleg tanulok ezerre.)