Firefly itthon - Az év sorozatpremierje
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off
most csak úgy eszembe jutott az egyik "kedvenc" dalszövegem, amit anno 2000 környékén ültettünk át magyarra 😊
"gyere hölgyem, gyere gyere hölgyem, te vagy a vajlegyem, cukor, újszülött" 😊
gyk.: come'me lady, come come'me lady, you're my butterfly, sugar, baby 😊
most csak úgy eszembe jutott az egyik "kedvenc" dalszövegem, amit anno 2000 környékén ültettünk át magyarra 😊
"gyere hölgyem, gyere gyere hölgyem, te vagy a vajlegyem, cukor, újszülött" 😊
gyk.: come'me lady, come come'me lady, you're my butterfly, sugar, baby 😊
Na jó, azt jelenti... De azon kívül tényleg semmi. 😄DD
"kár, hogy a szentjánosbogárnak semmi köze a firefly-hoz"
semmi? mármint azon kívül, hogy azt jelenti?
semmi? mármint azon kívül, hogy azt jelenti?
kár, hogy a szentjánosbogárnak semmi köze a firefly-hoz
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Igazán lehagyhatták volna a második Voyagert, és leadhatták volna egyben a dupla kezdõrészt...
Fõleg hogy a 2. Voyager epizód is egy dupla epizód elsõ része volt.
Fõleg hogy a 2. Voyager epizód is egy dupla epizód elsõ része volt.
höhö, szentjánosbogár, jee!
az eredeti
Akkor ami most megy az "eredeti" elsõ rész, vagy ahogy leadták?
whatever, de semmi ilyesmit nem írt. (nyilván a scifi szinkronja nem rosszabb, mint a normál sorozatoké. sõt.)
Elég egyértelmû az a párhuzam, hogy a sci-fikre gondolt.
" Magyar szinkron gondolom tényleg csapnivaló lesz (SGA, brr..)."
ilyen alapon írhattad volna, hogy jó lesz és zárjelben felsorolod a jó szinkronú sorozatokat.
vagy írhattad vbolna, hogy aki ismeri az eredetit az hányni fog az új hangoktól, mert azok... ÚJ hangok. aki meg nem ismeri (õk vannak többen), azoknak meg fognak felelni.
a fordítással gondolom nem lesz probléma - olyan tuti lesz, mint a sufnifeliratok.
ilyen alapon írhattad volna, hogy jó lesz és zárjelben felsorolod a jó szinkronú sorozatokat.
vagy írhattad vbolna, hogy aki ismeri az eredetit az hányni fog az új hangoktól, mert azok... ÚJ hangok. aki meg nem ismeri (õk vannak többen), azoknak meg fognak felelni.
a fordítással gondolom nem lesz probléma - olyan tuti lesz, mint a sufnifeliratok.
jó kis sorozat volt, a film se volt rossz, érdekes hangulata volt. Kár érte, hogy ilyen hamar leírták. Magyar szinkron gondolom tényleg csapnivaló lesz (SGA, brr..).
Battlestar Galactica, eniván?
"+ Kiváncsi vagyok mi lett a kínai beszólásokból a magyar verzióban."
Ha van eszük, simán megtartják kínainak. Mondjuk mást nagyon nem is lehet vele csinálni.
Ha van eszük, simán megtartják kínainak. Mondjuk mást nagyon nem is lehet vele csinálni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
a legjobb sorozat.. kategóriát teremtett.. sci-fi/western/country
a legjobb a nyelv.. minden káromkodás kínaiul van asszem 😄
a legjobb a nyelv.. minden káromkodás kínaiul van asszem 😄
Nahát épp tegnap elött néztem meg a Serenityt és bevallom nem csalódtam. Minden idök legjobb csi-fi filmjének szavazták meg az egyik oldalon a star wars csak másodhegedüs volt mellette. Jok az ilyen filmek, nem a szereplökkel, nagy költségvetéssel, hanem a történet menetével válnak izgalmassá. Én nagy Androméda-buzi vagyok, kár hogy már annak is vége, a battlestar galactikábol mondjuk egy részt se láttam azt se tom miröl szól, de nem is nagyon törtem magam érte. Dilen Hunt kapitány körbeverte a trigalaxist, meg minden részben uj csaja volt. A serenity télleg jó film, sok poén is van benne, ajánlom mindenkinek érdemes megnézni. "Ha nem jönnék vissza 1 orán bellül akkor gyertek értem, itt hideg van" <#smile>#smile> jo film nézzétek meg, de elöször a filmet, mert aszondják a sorozat 1. része uncsi, de ha megnézitek a filmet akkor a sorozat is más lesz, ezért nézem meg holnap tuti, ha nem néztem volna meg a filmet le se szarnám.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Jaaayne... the man they call Jaaayne!
😉
Megkésve és megtöretve, de azért ennek örülni kell. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, az egyik legjobb sci-fi sorozat, amit valaha láttam - ha valakinek bejön a Cowboy Bebop-féle western/sci-fi keverék, az biztosan élvezni fogja.
😉
Megkésve és megtöretve, de azért ennek örülni kell. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, az egyik legjobb sci-fi sorozat, amit valaha láttam - ha valakinek bejön a Cowboy Bebop-féle western/sci-fi keverék, az biztosan élvezni fogja.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
+ Kiváncsi vagyok mi lett a kínai beszólásokból a magyar verzióban. Nekem nagyon tetszett az eredetiben, habár elsõ alkalommal nem tudtam mire vélni, de aztán már jópofának tartottam.
+ Az mondjuk nagyon érdekel, hogyan fordítják le magyarra, mivel az angol verzióba a story alapján úgy van, hogy a jövõben a kínai és az angol keverékét beszéli mindenki, így anyázásokra káromkodásra kínai szavakat használtak. 😊
Olyanra sorozatra számíts ahol keveredik a sci-fi és a vadnyugat.
Szerintem az egyik legjobb sci-fi sorozat, hatalmas stílusa van a karaktereknek, elég lazán kezelik a helyzeteket. Mondjuk mindenképpen több mint egy rész kell, hogy az embert igazán magával ragadja a dolog mert a felvezetõ rész valóban unalmas kicsit.
Szerintem az egyik legjobb sci-fi sorozat, hatalmas stílusa van a karaktereknek, elég lazán kezelik a helyzeteket. Mondjuk mindenképpen több mint egy rész kell, hogy az embert igazán magával ragadja a dolog mert a felvezetõ rész valóban unalmas kicsit.
Akkor ez tényleg megérdemli hogy megnézzem! Mióta vártam má, hogy az ûrbe ne legyen hang <#mf2>#mf2><#smile>#smile>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Ez az egyetlen ûrsorozat, ahol az ûrben néma csend van: nincs pityung-pityung a lövéseknél, nincs mély morajlás a közeli ûrhajó elhaladtakor. Ez már önmagában ûberel mindent 😄
Az egyik legjobb sorozat a vilagon, sci-fi-ben nincs is nala jobb.
Ott porosodik az egész sorozat a polcomon. A film nem volt rossz de az elsõ részen úgy eluntam magam hogy nem volt kedvem a többihez...
Törölt felhasználó
Csak az nem derül ki a cikkbõl ,hogy mitõl olyan hû de kúúl ez a sorozat .
a Harácsolók kicsit inkább viccesen mint félelmetesen hangzik..
de a lényeg, hogy adják, a Serenity-t is csak nemrég láttam, nem volt rossz
de a lényeg, hogy adják, a Serenity-t is csak nemrég láttam, nem volt rossz
Kíváncsi leszek rá, már sokat halottam róla.
Vajon majd a Serenityt is leadják a sorozat végén?
Vajon majd a Serenityt is leadják a sorozat végén?
Ki vagyok váncsi, hogy milyen sorrendben adják le.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
YIPPPIIII! 😊
és nem érdekel majd, mit mondtok a magyar szinkronra, a lényeg, hogy levetítik 😊
és nem érdekel majd, mit mondtok a magyar szinkronra, a lényeg, hogy levetítik 😊
← ElőzőOldal 2 / 2