Szoknyás lányok szexisek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bens
egy nõben SOHA ne bízz meg, ha nem az anyád vagy a testvéred. ezt jegyezd meg egy életre.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
tetszik ez a hozzáállás 😄

Felesleges próbálkozás, inkább tanulj meg kötni, amig próbálkozol, addig legalább lesz pár kötött pulcsid 😛 meg jó meleg zoknid...
norbre
nem arról van szó hogy megbízom-e vagy sem.. csak szeretném megérteni jobban a nõket..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Mert akik ide járnak, már régen kifejtették a véleményüket, akik meg nem járnak ide azoknak esélye sincs kifejteni.

Sírnak, hogy valaki már a káron látta õket, de valójában jól esik nekük, hogy igenis van csábító erejük.

norbre, te meg ennyit ne sajnálj tõlünk, ha a csajodban a ruházata miatt nem bízol meg, ott már problémák vannak...
AntiHero
nem tudnak írni...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pretorian
Mert szégyenlõsek...😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

norbre
csajok miért nem írnak?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Pretorian
Azért, mert jól meg akarják ********* magukat...más logikus magyarázatot nem tudok elképzelni...😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

bens
idéznék egy idevágó részt:

"A legtöbb no természetesen eloadja, hogy a partnerének akar tetszeni, ezért tölt hihetetlen idoket a fürdoszobában és ezért képes elmebeteg idopontokban fodrászhoz menni. Ez az egyik létezo legnagyobb hazugság. A no mindenkinek tetszeni akar - egyrészt nem akar beégni a hasonlóan elmebeteg konkurens notársak elott, másrészt valójában szereti céltáblának eloadni magát, egyfajta szuzkurva (vagy igazi) viselkedés jelleggel, mert bármennyire is érik esetleges atrocitások bunkó férfiaktól, semmi más értelme nincs az életének, hogy mindig o legyen a legszebb, Ot bámulják stb. Teljes mértékben lényegtelen számára, hogy partnere mit gondol, csakis az adja meg az önbizalmát, ha látszólag mindent megtett azért, hogy mások szépnek lássák, tehát kikencézte és kinyalta magát. Természetesen azért a bénasága és a határozatlansága még ide is kihathat, amikor még abban is képes egy férfitól tanácsot kérni, hogy mit vegyen fel – még jó, hogy a seggét ki tudja törölni egyedül – bár ez is inkább ürügy a szokásos nyavajgásra, ami a nonél szintén egy élvezeti forrás – az okokat nem kell itt már részletezni talán! "

norbre
én arra lennék tök õszintén kiváncsi a csajoktól hogy a csajok miért vesznek fel pl miniszoknyát? adott esetben annyira rövidet hogy kilátszik a fenekük is.. biztos az én fejemmel van baj de ha meglátok egy ilyen ruciban egy csajt azt jut elõször eszembe hogy csábítani akar.. ez még ok is lehet de ha teszemazt a párom veszi fel és reggel indulás elõtt azt mondja hogy "ugyanmár drágám én szeretlek.. ez csak egy ruhadarab.." ilyenkor mire gondoljak?

Kata
különben meg sem történt 😊

[/cserf][/fülünyúl]

PíszLávJuniti
képt

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Scottt
Wazze nekem évfolyamtársam jár olyan szoknyába,ááá nemis szoknya komolyan mondom van hosszabb szárú boxerem.Mindig imádkozok fújjon a szél<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

xD
ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

AntiHero
akkor mehet szájba.<#fogmosas>

piros mogyi
Tuty-tuty elõtt viszont lehelgetheted nekik fél órát, vagy beletörik a fúrófejed.😊)

Ne etesd a trollt!

vao
az ilyeneknek mar szetfagyott a punija is.

ColdFire
nehogy már az ilyeneknek a jövõjükre gondolj, inkább tuty-tuty, aztán szia ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

vao
társítva olyan felsõvel amibõl a hasuk és a derekuk is kivan.

Kata
😄

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Én állandóan látom, hogy -5 fokban, amikor nekem már a taknyom is szilánkosra törik, tinilányok flangálnak combközépig érõ szoknyákban...
piros mogyi
Ettõl lett egy ötletem:
Majd azt mondom, hogy csak a harisnyám vastag, nem a combom.😊)

Ne etesd a trollt!

ColdFire
tetszel magadnak, szvsz 😛

vao

Kata
sztem meg szexisek azok is

[/cserf][/fülünyúl]

AntiHero
amik szerintem rondán néznek ki.

Kata
rövid szoknyához ott vannak a vastag harisnyák

[/cserf][/fülünyúl]

piros mogyi
Hiány érzetem lett. Hosszú szoknyás csajokról értekeztetek már?
Az is lehet erotikus. Nem csak az lehet izgató, ha kivirít az illetõ feneke, hanem a sejtetés is.
Amúgy meg hideg van ezekhez a rövid darabokhoz.
Viszont megjött a kedvem holnap szoknyát húzni.

Ne etesd a trollt!

csácsá csajok
annyit szûrtem le ebbõl a topikból, hogy azért nem jártok szoknyában, mert bekukucskálnak alá <#ravasz1>
már azt hittem hogy görbe vagy szõrös a lábatok és azért <#ijedt>
de megnyugodtam

nem tudom hogy lehet szoknya alá bekukucskálni, errõl meséljetek lányok, mégis mitõl féltek?

nyamm nyamm
desigo
light00
Ez amolyan figyelemelterelös-karambolozos-hasraesös-balesetszenvedös öv?
Akkor kérek egyet.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

jó az, szexi<#buck>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sir Quno Jedi
Alakul, csak ez túl hosszú és túl fodros.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SNAKE01
<#smile>

desigo
CattiBrie
Hihihihihihihi! 😊))

[/spam]&#8482;

Senkkik
lol <#idiota>

Z
Én speciel utálom látni a formát, rosszat tesz a vérnyomásomnak, valamint túlzottam stimulálja a "tartalékagyamat", és elvonja a vért a fejembõl, s olyankor heveny ájulással küszködök...ezért csak sötétben vagyok hajlandó megnézni a formát...illetve nem járok strandra, és az uszodában elfordulok. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Super Saiyan
<#szeret> igazad van <#szeret><#szeret><#szeret>

>:C

hajaj 😊
ezért is jó, h a középsõnek vmi mégiscsak kifigyel 😛

CattiBrie
hát nem.. ezt mondom, hogy nem látszik..
de gondolom ti pasik szeretitek látni a formát... 😊

[/spam]&#8482;

sztem meg ezeken a szoknyákon keresztül senkinek nem lehetne megítélni, h milyen segge van<#nemtudom>

CattiBrie
😊)))

Amúgy szerintem ezen a képen a lányok szoknyában szekszisek, viszont a feneküknek semmi alakja nincs.

[/spam]&#8482;

én inkább vastag övnek mondanám<#wow2><#nevetes1>

hát nem
a középsõ már nem is szoknya csak védi a derekát a hidegtõl😄
a középsõ nem semmi