Szoknyás lányok szexisek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
ez a kelemenanna...

[/cserf][/fülünyúl]

képet!!!5544
II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

Kata
én meg teljesen ontopik vagyok 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Z
jah, ideje volt... 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Super Saiyan
up 😛

>:C

Ez olyan 5 perc mulva6ontukjákvideó kezdetének néz ki, viszont az elõzõ az akár nem is qva.
ColdFire
erection :>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

LasCar16
education:}}}}

#acm

ColdFire
majd átküldöm 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

LasCar16
hello nekedis:}

#acm

Hogy nincs itt.
ColdFire
hello kitty. 😄

LasCar16
hello mibánt?:}

#acm

<#rinya>
LasCar16
nesze akkor csapjad ki 😄DDDddddddd

#acm

-.-
Kata
csinály magadról -.-

[/cserf][/fülünyúl]

AntiHero
KÉPT!!!!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

igazad van.
Count Adyn
Az épp maradhat^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

és még ha már az sincs 😉
gabber_saviola
imádom, ha egy csajon szoknya van, nagyon be tud indítani

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bens
hát nemtom, nekem még nem volt olyan problémám nõvel, amit ne tudtam volna egyszerûen megoldani. de ez biztos egyéntõl is függ.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Pretorian
A szoknyás fiúk még szexisebbek...csak kicsit szõrösek, és nincsenek túl sokan...😄 😄

Egyébként pedig a legtöbb nõ gonosz, aljas, és számító...
Na jó, nem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

norbre
a megoldás sosem egyszerû.. és általánosságban kérdeztem nem konkrét esetrõl van szó.. de valszeg offtopik is a téma uh a magam részérõl lezárnám..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

bens
egyébként a megoldás egyszerû. az olyan csajjal aki miniszoknyában illegeti magát mások elõtt, nem kell komoly kapcsolatot tervezni. ha megvolt, örülj neki és ennyi. nem érdemes többre.

norbre
akkor minek válaszolsz?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

úgy hogy én arról nem beszélgetek, tõlem osszad, de engem hidegen hagy, és úgy hagy hidegen ahogy van.
bens
egyáltalán nem baromság, és ezt te is nagyon jól tudod.

norbre
hogy érted hogy nem is mennél bele?

"És tényleg...nem veszik észre, hogy mindenki hülye csak õk a helikopterek. " LoL
Ja, de ha már tudod, hogy mi a helytelen, akkor már nem a képzeteiddel, hanem a szokásaiddal vannak a gondok, mert akkor már tudod mi az amit nem úgy akarsz ahogy van, de ebbe én nem is mennék bele.
Z
"mások meg szimplán leélik úgy az életüket hogy az a helyes amit õk gondolnak és közben fel sem fogják hogy valamit "rosszul" képzelnek a világról.." --- Ez mennyire így van. Szûklátókörûek. Rugalmatlanok. Régen mindig azt vettem észre, hogy minél idõsebb az ember, annál bunkóbb, szemellenzõsebb, annál merevebb, és annál kevésbé hajlandó beismerni a hibáit. És tényleg...nem veszik észre, hogy mindenki hülye csak õk a helikopterek. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

norbre
valamit félreértesz.. én nem gyötröm magam folyamatosan.. felismertem hogy bizonyos dolgokat rosszul gondolok a világról és szeretném ezt a helytelen felfogást átformálni.. ennyi.. az élet szerintem folyamatos önkontoll ha lelkileg fejlõdni akar az ember..

Bocs a stílusért, mint mondtam leírom mire gondolok, de megértetted mit mondani akartam, az meg hogy képes valaki téves képzetekkel élni, az se gond, ha megtalálja hozzá párját és távol a földtõl, rajta tapodva boldogan leélik életüket.Csak saját önbizalmadat gyötröd azzal is ha folyton azon töröd a kobakod, hogy hol a hibám, persze pofára esés után le kell szûrni a tanulságot, és nem a másikra hárítani, hogy csak a másik a hibás, de hogy reggel azzal kezdeni, hogy én vagyok a hibás, nem egy jó kezdet, tönkreteszi akaratlanul a napod, sõt a kapcsolataid is.
norbre
arról meg tehet valaki szted hogy a felismerés nem jött korábban? sztem nem nagyon..

norbre
akkor ne ilyen stílusban pls.. én attól hogy elismerem hogy bizonyos dolgokban fejlõdnöm kell, nem érzem magam kevesebbnek.. örülök hogy felismertem bizonyos hiányosságaimat és annak is hogy megvan az akarat is bennem a változáshoz.. mások meg szimplán leélik úgy az életüket hogy az a helyes amit õk gondolnak és közben fel sem fogják hogy valamit "rosszul" képzelnek a világról..

Elmúlik 10 év és rakhatod az egészet egy albumba, hogy "vártam, hogy felnõjjek így eltelt az életem".
norbre
ebben teljesen egyetértek.. én most épp egy önvizsgálat rögös útját járom.. nem könnyû de abban a reményben teszem hogy tudok változtatni néhány olyan rosz beidegzõdésemen vagy hibámon ami az épülésemre és a jelenlegi vagy késõbbi kapcsolatom egészséges és normális meglétéhez hozzájárul.. többek között ezért tettem fel a kérdést is.. hogy lássam miaz ami bennem hülyeség és mi az amihez "fel kell végre nõnöm"..

norbre
az azért sztem könnyen belátható tény hogy mindenkinek vannak hibái nemtõl függetlenül .. és pasiban legalább úgy lehetnek szemetek illetve normálisak mint nõben..

Én ha egy mód van rá az igazat mondom, amibõl amint láthattad itt is elég sok bajom volt, most már itt azt mondom amit hallani szeretnétek(más lehetõségem nincs, még akkor se, ha az írásomra azt írod, hogy legalább a plafon maradjon, nem írhattam mást, és nem is írhatok.), sokszor az is hiba, hogy azt is kimondom amit nem kellene, persze, hogy nem lehet általánosítani, férfiak között is vannak nagy hazudozók, de itt épp a lányokról tárgyalunk, de ha szeretnéd a férfiakat is ki vesézhessük, de természetesen ott a férfiak mellé állok, mert hát valahol magamat szidnám, ha nem ezt tenném, természetes, hogy te is kiállsz a nõk mellet, mert hát valahol az általánosítás téged is érint, ez így járja, attól aki ismer az el tudja dönteni mely általánosítás nem igaz rád, vagy rám, mindenki egyedi, ettõl szép és izgalmas az élet.
Kata
Csak annyi a probléma, hogy néhány dolgot kizárólag nekünk akartok tulajdonítani, amikor rátok férfiakra éppúgy jellemzõ.
Csak hát mások hibájának korrekt feltárása onnan kezdõdik, hogy a sajátjaimmal tisztában vagyok és elismerem. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Mindenre van válasz -.-
de behódolok <#worship> igaza van hölgyem.
Kata
Ez baromság, nemtõl függetlenül bárkire igaz lehet.

[/cserf][/fülünyúl]

Nek akarjátok beálítani, pedig ez tény, hogy még magadban se bízhatsz, nem hogy másokban, fõleg nem nõben, aki egyet gondol, és más jön ki a száján,
Kata
van, tömény hülyeség 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Pedig van benne valami.
Kata
LOL

[/cserf][/fülünyúl]

Pedig bizalom nélkül nincs kapcsolat, vagyis hosszabb távon, azért kell látni a realításokat, de bízni is kell, max csalódsz benne, de legalább nem teszed magad tönkre a kapcsolatot bizalomhiánnyal, de itt a szoknyás lányokról kellene beszéljünk, úgyhogy hajrá nadrágosok, az is tud szexi lenni csak attól függ ki és mit hord.