895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
  • light00
    teesék egy szoknyás kép hamár ugyis mindenki szurogat (vagy akar) :P

Ugye mennyivel szexibb vagyok, mint egy nagykabátban meg fókabundában? XDDDD
  • Mirk
    amúgy szerintem a térdig vagy térd fölé érő szoknyák a jók. a bokáig érő meg a többi nagyon hosszú, inkább csak 50 éves kor felett ajánlott:)
  • light00
    kieg: leeht hogy nyáron enyhén meleg a farmer, nadehát még mindig...
  • light00
    nem tudom mit kell félni az emberektöl.
    mellesleg vannak térdig érö farmerszoknyák, abba meg mér kötne bele a lapátolo, ugysem lát semmi....
  • Mirk
    helyes
  • Mirk
    akkor itt az ördögi kör:)
    akki izzad az vetkőzik. de aki vetkőzik azt meg zaklatja a sok gonosz szexmániás férfi, fujj. aki meg fél vetkőzni az izzad:)
  • Kata
    Én már rég nem foglalkozom ilyenekkel. Ha ilyeneken idegelném magam, hogy jaj ki bámul meg, már rég a villamos alá ugorhattam volna. Szerintem neked sem kéne ebből ekkora ügyet csinálni. Én már a munkások beszólásaira is immunis vagyok.
  • CattiBrie
    Csak egy napra lennél nő.
    Amikor az a sok mocskos ember...
    Amikor az utolsó cigány...
    Amikor az összes csöves...
    Amikor minden vész fax...
    megbámul...
    Én határozottan nem szeretem a nyarat emiatt. Közlekedni a városban, de úgy, hogy gáz, hogy ha fel vagyok öltözve kényelmesen, akkor párolgok, mint állat. Ha meg kicsit nekivetkezem, akkor az előbb felsoroltak. Rühellem. Fúj. :(
  • Frosty01
  • light00
    jehehe, ott a pont :D
    Mindenki hiu valamennyire, csak van aki titkolja...(és nem vesz fel szoknyát :P) :DD
  • Mirk
    ezen a képen egyedül a szoknya jó, csak másvalakire kéne adni
  • Mirk
    Egyébként meg egyértelműen a szoknya a jobb!
    Aki azért nem vesz fel szoknyát mert nem szereti ha nézik az nem normális már bocs. Minden nőnek szeretnie kell a tudatot, hogy a másik nem vonzónak találja, persze más kérdés, hogy ezt hogy adják tudtára. De nem hiszem hogy vkinek azért kéne nadrágot hordania mert néha az útépítésen a gazsi hangosan gondolkodik.
  • Mirk
    Nah most mondjátok meg, hát nem néz ki baromi jól a második képen a csaj abban a kis szoknyában? Dehogynem.
    Sokkal jobb így mint egy akármien farmerban
  • LasDen #201
    most jutott eszembe, hogy nálunk suliba azért mostanába naponta felbukkanak csajok szoknyában, de nem elégszer :D
  • CattiBrie
    Én nem ismerem a "hírességeket", nem tudom kit raktam be. Csak kerestem szavakra...
  • TCelica
    láttam pár képet a szoknyás csajokról ...
    miért pont hirességeket kell berakni?
    miért nem rakjátok be pl, a csajotok képét vagy ti csajok a saját képeteket (ha vagytok itt csajok).
    a hires emberek öltözködése olyan megszokott ...
    drága rucikban pózolnak stb. jó hogy tetszenek mindenkinek :)
    De mi van az átlagos, hétköznapi csajokkal.
    Ők is lehetnek szépek csinosak, sőt még szebbek is mint egy régen felfedezett hiresség. :))
  • Flórika
    Ööö, izé, értettem ám...! :D
  • CattiBrie
    Úgy értem, hogy a neten találtam meg képkeresés közben.
  • Kata
    jó a topik, szoknya forever :)
  • 1488
    deeeeeeeejóóóóóóóóóóóóó ezt hogy csinálta? :D
  • Dexantreal
    mdoi=modi
    hézigazda=házigazda

Sry, picit elgépeltem.
  • Dexantreal
    Nahát, rejtjeles üzenet? Mik vannak a világon.

Kéne egy mdoi, vagy hézigazda, sok a lökött itt. Jó, csak kettő volt eddig:
    #172 és #192, de, akkor is. A lököttek sosincsenek egyedül és biztos lesz itt még késöbb is pár.
  • Flórika
    Én meg blokkoltam, hogy ne kelljen már minden idelátogatáskor "gyönyörködnöm" benne. :-)))))))
  • Dzsénó
    szivi :)
  • light00
    Ezt utűlom. Van egy jol pörgö topik, normálisan elcsevegünk, és jön néhány idiota, beszpemmel, és megöli a topikot -.-
    köszike -.-
  • CattiBrie
    Lebuktál. Lebuktál, hogy egészséges vagy.. várd meg amíg egy pasiról jön ilyen kép.. :)))
  • Match
    Ahh, amúgy is akartam mondani hogy ne linkeljetek már képeket, mert melóban olvasom, és ciki lenne ha a főnök azt látná, hogy a megfeszült munka helyett alulról fényképezett miniszoknyás lányokat nézegetek :)
    Erre jön egy ilyen barom... :/
    Remélem senki nem nézett erre :)
  • CattiBrie
    Amúgy a 172-esben lévő képet én is megtaláltam. :)
  • AntiHero
    Elkurvúlt a topik
  • light00
    Muszáj szarokkal szpemmelni a topikot? ha 18+os dolog kell valakinek megtalálja magátol nem a topikot kéne szétb@szni htxvm -.-
  • AntiHero
  • ruffirant
    ez gusztustalan.áhhh
  • desigo
    idióta...
  • CattiBrie
    Amúgy gondolkodtam azon, hogy kéne venni/hordani szoknyát, csak még nem jutottam el odáig. :))
  • CattiBrie
    Ahogy a #160-asban elhangzott, a férinak tekinthető fériakat nem.
  • báttyó02
    katt
  • AntiHero
    Én nem mertem berakni, de úgylátom te beválalós vagy:D
  • Wolfsnack
    én a normális lányokra gondolok, normális szoknyával
    mini már extrém, hétköznapi viseletnek nem való
  • Dzsénó
    áá dehogy :)
  • G_ArchAngel #174
    ebből ban lesz