Szoknyás lányok szexisek!

← ElőzőOldal 18 / 18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk miért várjuk el a szoknyát, mikor sok fiú feszülõs rózsaszín pólóban és csikóhajjal létezik...

elk*rvult a világ, lassan a metro-k már szoknyát is felvesznek az epilált lábaikra, a lányok meg csak nadrágot fognak hordani...

http://gaborszantai.co.uk/

persze és azért vesznek föl feszes seggdomorító (forró)nadrágot, hogy ne bámulják õket

egy elegáns nõ szoknyában az igazi, egy nadrágos üzletasszony típus, talán ezzel akar a férfiakkal egyenrangú lenni, de nálam nem bejövõs

Egy nadrágkosztüm sokkal elegánsabb, mint egy térdig érõ szoknya. Bár én nem vagyok nõ, de így látom 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

pontosan

általában térdig, vagy combközépalá érõ szoknyában lehet munkahelyen megjelenni, és ez bõven kellemes látvány átlagos vagy annál szebb lábakkal, nem kell köldökig érnie😊

http://gaborszantai.co.uk/

hiftu
Tegnap is utaztam a távolsági buszon és mellettem egy helyes lány ült szoknyában. Nem volt topmodell, de abban a szoknyában olyan erotikus kisugárzása volt. Húúú... A túloldalon egy nagyon csúcs lány ült egybedresszben, de még csak meg sem közelítette...

Mondjuk így jó volt utazni...<#eljen>

Elõször is: vannak munkahelyek, ahol megkövetelik az eleganciát, ahová nem tipeghet be szoknyácskába a leányzó. Másodszor pedig: a nadrág eltakarja az esetleges narancsbõrt, görbe lábat de kiemelheti és elõnyösebb formában mutathatja például a feneket.
Ilyen egyszerû.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sry, a mindkettõt így akartam írni:

mindkettõ

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nem gondoljátok, hogy a sok szex mániás miatt nem hordanak szoknyát és már elegük van abból, hogy folyton mindenki a seggüket, lábukat bámulja, meg megpróbál belesni a szoknya alá minden barom?
Szerintem páran, vagy sokan részben ezért nem hordanak szoknyát, mások meg, nos hát, ahogy a 2-dik hsz-ban lett írva: lehet, hogy õk ú
gy gondolják, a nadrágban néznek ki jobban.
Természetesen nekem {b}mindkettõ[/b] stílus tetszik, nem a ruha teszi az embert.
Csak részben.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kell hát😛😄

szoknyát a lányokra😛

baz ennyire nem lehettek dancik 😄 ha kiegyenesitik a labukat az emebrek vagy is labfejuket akkor ien lessz o.0 😄 + 1 popo ke'p 😄+?<--
gabber_saviola
:ASDasdasdsadasdasdsadsad

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tobias88
A fórum!
tobias88
ez sg-re kell?
báttyó02
hát erre nem mernék most esküt tenni :ASDASDASas

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

egyetértek, egy lány hordjon szoknyát.

Frosty01
ez mind azér van hogy jobban meg tudjon álni egy helyben <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

gabber_saviola
tényleg nem rossz, de remélem nem dolgoztál rá :ASDasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Sör nincs rajta.😄

\"Never say never!\" W Churchill

Sir Quno Jedi
Pászmeg mekkora tappancsok! Uramatyám!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

báttyó02
<#szeret>

nono84
Neki meg vastag a lábfeje :S 😄DDddd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Frosty01
<#szeret>ilyen szoknyácskák láttán mindig elérzékenyülök <#finom><#finom>

prezi
hordjatok ti is szoknyát :p

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Frosty01
:ASDFASDFASDF
bár monnyuk megvan rajt minden ami kell a boldog élethez 😄
jó kocsi meg két nõ

cuki 😊
báttyó02
annyira jóbula 😄D

gabber_saviola
nagyon rá vagy te erre a pikcsörre kattanva Ákos :ASdsdasd

Frosty01
lassan sapka <#nyes>

JackDaniels
Ez mán nem szoknya, hanem öv.😄D

JackDaniels
Naná, hogy horgyanak a jányok szoknyát! Mennyivel könnyebbb azt felemelni, mint azta szar szûk farmert lerángatni rolla.😄D<#crazya>

báttyó02

báttyó02
😄D

Mighty
Nem csúnya az, csak "nincs" vádlija és combja. Mondhatni, a fogyókúra áldozata ez a lány.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

átlagos csajt akartam

gabber_saviola
alap hogy szoknyát hordjanak a sunák, bár jópár sunának egyszerübb egy farmert felvenni hogy eltakarja vele az idomtalan testét.

szal szoknya kell az nõies és nem utolsó sorban nagyon szekszi és felizgat mint atom 😄DDDddddddddd

jah...hányinger! <#vigyor><#finom>

Sir Quno Jedi
Rossz az illusztráció, mert ennek csúnya a lába...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Frosty01
szerintem is sokkal de sokkal aranyosabbak szoknyában <#szomoru1>

Dragooon
lehet h egyszerûen õk úgy érzik, hogy nadrágban jobban néznek ki, mint szoknyában? 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Szevasztok!

Nem értem miért van az hogy egyes lányok nem vesznek fel szoknyát, sõt a többség.
Most nyáron több csaj hordja mint máskor, de még mindig jóval több a nadrágos nõ.
Ez miért van? Nem akarnak jól kinézni? Vagy görbe a lábuk?
Én bezzeg felveszem az inget, hogy ebben a dög melegben is jól nézzek ki.
Ez a kérdés foglalkoztat, írjatok!

illusztráció

← ElőzőOldal 18 / 18