895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#214 teesék egy szoknyás kép hamár ugyis mindenki szurogat (vagy akar) :P
Ugye mennyivel szexibb vagyok, mint egy nagykabátban meg fókabundában? XDDDD -
Mirk #213 amúgy szerintem a térdig vagy térd fölé érő szoknyák a jók. a bokáig érő meg a többi nagyon hosszú, inkább csak 50 éves kor felett ajánlott:) -
#212 kieg: leeht hogy nyáron enyhén meleg a farmer, nadehát még mindig... -
#211 nem tudom mit kell félni az emberektöl.
mellesleg vannak térdig érö farmerszoknyák, abba meg mér kötne bele a lapátolo, ugysem lát semmi.... -
Mirk #210 helyes -
Mirk #209 akkor itt az ördögi kör:)
akki izzad az vetkőzik. de aki vetkőzik azt meg zaklatja a sok gonosz szexmániás férfi, fujj. aki meg fél vetkőzni az izzad:) -
#208 Én már rég nem foglalkozom ilyenekkel. Ha ilyeneken idegelném magam, hogy jaj ki bámul meg, már rég a villamos alá ugorhattam volna. Szerintem neked sem kéne ebből ekkora ügyet csinálni. Én már a munkások beszólásaira is immunis vagyok. -
#207 Csak egy napra lennél nő.
Amikor az a sok mocskos ember...
Amikor az utolsó cigány...
Amikor az összes csöves...
Amikor minden vész fax...
megbámul...
Én határozottan nem szeretem a nyarat emiatt. Közlekedni a városban, de úgy, hogy gáz, hogy ha fel vagyok öltözve kényelmesen, akkor párolgok, mint állat. Ha meg kicsit nekivetkezem, akkor az előbb felsoroltak. Rühellem. Fúj. :( -
#206 -
#205 jehehe, ott a pont :D
Mindenki hiu valamennyire, csak van aki titkolja...(és nem vesz fel szoknyát :P) :DD -
Mirk #204 ezen a képen egyedül a szoknya jó, csak másvalakire kéne adni -
Mirk #203 Egyébként meg egyértelműen a szoknya a jobb!
Aki azért nem vesz fel szoknyát mert nem szereti ha nézik az nem normális már bocs. Minden nőnek szeretnie kell a tudatot, hogy a másik nem vonzónak találja, persze más kérdés, hogy ezt hogy adják tudtára. De nem hiszem hogy vkinek azért kéne nadrágot hordania mert néha az útépítésen a gazsi hangosan gondolkodik. -
Mirk #202 Nah most mondjátok meg, hát nem néz ki baromi jól a második képen a csaj abban a kis szoknyában? Dehogynem.
Sokkal jobb így mint egy akármien farmerban -
#201 most jutott eszembe, hogy nálunk suliba azért mostanába naponta felbukkanak csajok szoknyában, de nem elégszer :D -
#200 Én nem ismerem a "hírességeket", nem tudom kit raktam be. Csak kerestem szavakra... -
#199 láttam pár képet a szoknyás csajokról ...
miért pont hirességeket kell berakni?
miért nem rakjátok be pl, a csajotok képét vagy ti csajok a saját képeteket (ha vagytok itt csajok).
a hires emberek öltözködése olyan megszokott ...
drága rucikban pózolnak stb. jó hogy tetszenek mindenkinek :)
De mi van az átlagos, hétköznapi csajokkal.
Ők is lehetnek szépek csinosak, sőt még szebbek is mint egy régen felfedezett hiresség. :)) -
#198 Ööö, izé, értettem ám...! :D -
#197 Úgy értem, hogy a neten találtam meg képkeresés közben. -
#196 jó a topik, szoknya forever :) -
1488 #195 deeeeeeeejóóóóóóóóóóóóó ezt hogy csinálta? :D -
Dexantreal #194 mdoi=modi
hézigazda=házigazda
Sry, picit elgépeltem. -
Dexantreal #193 Nahát, rejtjeles üzenet? Mik vannak a világon.
Kéne egy mdoi, vagy hézigazda, sok a lökött itt. Jó, csak kettő volt eddig:
#172 és #192, de, akkor is. A lököttek sosincsenek egyedül és biztos lesz itt még késöbb is pár. -
#191 Én meg blokkoltam, hogy ne kelljen már minden idelátogatáskor "gyönyörködnöm" benne. :-))))))) -
Dzsénó #190 szivi :) -
#189 Ezt utűlom. Van egy jol pörgö topik, normálisan elcsevegünk, és jön néhány idiota, beszpemmel, és megöli a topikot -.-
köszike -.- -
#188 Lebuktál. Lebuktál, hogy egészséges vagy.. várd meg amíg egy pasiról jön ilyen kép.. :))) -
#187 Ahh, amúgy is akartam mondani hogy ne linkeljetek már képeket, mert melóban olvasom, és ciki lenne ha a főnök azt látná, hogy a megfeszült munka helyett alulról fényképezett miniszoknyás lányokat nézegetek :)
Erre jön egy ilyen barom... :/
Remélem senki nem nézett erre :) -
#186 Amúgy a 172-esben lévő képet én is megtaláltam. :) -
#185 Elkurvúlt a topik -
#184 Muszáj szarokkal szpemmelni a topikot? ha 18+os dolog kell valakinek megtalálja magátol nem a topikot kéne szétb@szni htxvm -.- -
#183 -
#182 ez gusztustalan.áhhh -
#181 idióta... -
#180 Amúgy gondolkodtam azon, hogy kéne venni/hordani szoknyát, csak még nem jutottam el odáig. :)) -
#179 Ahogy a #160-asban elhangzott, a férinak tekinthető fériakat nem. -
#178 katt -
#177 Én nem mertem berakni, de úgylátom te beválalós vagy:D -
Wolfsnack #176 én a normális lányokra gondolok, normális szoknyával
mini már extrém, hétköznapi viseletnek nem való -
Dzsénó #175 áá dehogy :) -
G_ArchAngel #174 ebből ban lesz