3 év börtön várhat a 24 feltöltőjének
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De valószínüleg nem is egy embert ölt meg vagy tette tönkre többek életét.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ha nem veszed nullára, akkor igen. ez természetes.
" Tehát, aki letölt az fel is tölt!"
ez meg butaság (ftp? http? dc?). aki torrenttel tölt le, az tölt fel. már ha van leecher és nem 34/0-ás a torrent.
erre kell törekednünk
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elõbb-utóbb a szellemi termékek sem lesznek kitüntetett helyzetben
ma pl. nem lehetne legálisan népdalt gyûjtenni, sõt, dúdolgatni sem
folyton azt sulykolják, hogy a letöltés nem bûn. a feltöltés az. torrenttel én is töltök fel, innentõl matek. szerintem a letöltõk sem t. állampogéárok.
feltöltés nélkül nincs letöltés
egyébként is mindenrõl a mocskos filmkészítõk tehetnek, mert ha nem csinálnának filmeket, nem lenne mit fel-le töltögetni úgyhogy õk az igazi terroristák
ööö, mi ebben az okos. attól, hogy valaki tölt le, még nem kell behunyni a szemét és mondani, hogy legális a feltöltés. (mellesleg itt nem errõl volt szó)
"A másik meg tök értelmetlen a jogászat valakit lopásér meg ilyesmiért 10-20 évet is kap,másik emberõlésért meg kap 2-3 "
és valaki lopásért meg ilyesmiért kap 3 hónapot, más emberölésért meg 50 évet. nyilván nem a szélsõségeket kell kiemelni, ha az átlagértékeket nézi az ember, akkor tiszta képet kap, csak olykor érvelni képtelenek jönnek ilyesmivel, hogy a gyilkosság 1 éve, mintha minden gyilkosság anny lenne,
A másik meg tök értelmetlen a jogászat valakit lopásér meg ilyesmiért 10-20 évet is kap,másik emberõlésért meg kap 2-3 ez a szar, szerencsétlen egy ilyan szar miatt szív 3 évet
Amugy meg fbi olyan szar lett hogy ilyen pite üggyel foglalkozik😄😄😄 Bár igazi terroristáknál meg lefulladnak a looserek tipikus amerikaiak mint a filmekben amerika a kemény a legyözhetetlen közbe meg ilyen hülyeséggel foglalkozik az fbi😄 "A LEGERÕSEBB CSAPATUK" ahogy multkor mondták a fõmuftik a tvben jo kemények.
A Whiskys 17 évet kapott, õ sem ölt meg senkit...
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Jah, 1600x1200-on kicsit érdekesen néz ki a 320x240-es videó 😄
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
nem ölt meg senkit, nem bántott senkit, egyszerüen csak a pénz, de még az sem, csak elmaradt haszon
ki mást? elolvasta a feltöltés feltételeit? elfogadta? vállalja a következményeket😊 ha már ilyen tuskó, hogy ráadásul szabaszét diggeltette a cuccot.
mondjuk a fura, hogy iszonyat sokan megnézték, vagyis még mindig nem túl jó a filecsere kommunikációja.
a fox az elsõ négy részt a tv premierrel együtt akarta kihozni DVD-n, január közepén két egymás követõ napon 2x2 részt adtak volna le belõle, és akkor másnap már lett volna DVDn is, de ahhoz idõben kell sokszorosítóbaküldeni stb... szóval kb 0-0,5 héttel elöbb kikerült az elsõ 4 rész p2p-re és egy mezei user onnét töltötte fel egy YouTube szerû cuccra, és erre õt ítélik el 3 évre... SOkak szerint az a 4 rész nagyon jól össze volt rakva, ráadásul akkora cliffenger volt a végén hogy majdnem leestem a székrõl (de tényleg, aki látta tudjamirõl beszélek) nem vártam feliratot meg néztem egybõl nekem is tetszett, de valahogy az évad többi része annyira már nem de elnézegettem, bár a 22. és 24. részben volt pár faxa akciójelenet, nézettsége xar (heroessel egy sávban megy) nem erre a szerencsétlenre kéne ráhúzni a vizeslepedõt
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Jah, gondolom regisztrált user volt, két perc alatt viusszanyomozható, és ótvar gagyi kockás minõségben tette fel. Akkor meg is érdemli 😉
Börtönnapló
Amíg a törvényeket pénzért veszik...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Terroristák! Legközelebb a helyszínen fejbelövik, mert "ellenállást tanúsított" .
Nem tudom emlékeztek-e még, de 4-5 éve még a viccesebb hozzászólások tartalmaztak ilyen benyögéseket. Most meg már ez a valóság???? <#confused>#confused> Jéééézusom...
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Amikor egy csávó inkább lövöldöz a suliban,és embereket öl,ahelyett,hogy fizikailag ártalmatlan dolgokat csinál,akkor legyél te is ott a suliban,talán megtudod,mi a különbség.
Zene nélkül mit érek én?
szerintem te félreértetted a hírt. nem a filecserérõl van szó.
Sõt: aki fájlcserélõt egyáltalán futtat, az is induljon eleve 3 év fegyházról, és kelljen neki bizonyítania h nem károsított meg senkit azzal h él egyáltalán...
Emlékeztek a Kevin Costner-es Robin Hood filmre? Persze ámerikai forgatókönyv: szegény gyerek vadászni mer a <#kocsog>#kocsog> földesúr fölgyén, aminek a következménye h a pandúrok felnégyelik --> ámerikai erkölcs háborog. Node most h baromira nagy szabad demokrácia dúlja végig a világot, már nem felháborító egy efféle trend, igaz?!
Aha, én meg beraktam az ftp-t a táskámba, és úgy vittem el...
Ha "filecserélõ weboldalról" le lehetne tölteni multimédiás tartalmakat, akkor már sokan hûvösön csücsülnének. Ezért tart ott a jogi szabályozás ahol tart: mert sokaknak fingjuk nincs arról, hogy mi a fájlcserélés.
A Romero meg megérdemli amit kap. Aki olyan hülye, hogy nyilvános helyre rakja fel saját illegális anyagait, azt d***ják is meg a börtönben!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
ennyit a dmeagógiáról. rossz fele kutakodsz. attól, hogy mág más kevesebbet kap, nem más bûnözõk büntetését kell csöükkenteni, ha a súlyosabbakat növelni.
amúgy ez is tipikus példája a balf*szságnak. ha valami tilos, ha valahova oda van írva, hogy "ha ezt csinálod, akkor ez meg ez lehet veled", akkor vállalni kell a következményeket.
Ez 1értelmû. Itthon is be kéne vezetni! 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Jobban járt volna a srác, ha inkább mariskát termeszt, aztán a befolyt zsébõl megveszi a filmeket in original.