Félek hogy apám megcsalja anyámat

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
És ha ronda a nõ? xD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

PíszLávJuniti
Szóval simán lefeküdnél a "mostoha" anyáddal? MILF ?:o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

roberto
ha apám megcsalná anyámat a nõt megbasznám oszt máglyára vetném ha forditva lenne a csávónak egy baltával több lenne a fején.:D

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

minigirl
Tudom én ezt nagyon jól. Annyira szereti a pénzt, hogy egy hónapja már engem is kitagadott, hogy ne kelljen velem se foglalkoznia...

Attól tartok, hogy ez a helyzet :(

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

minigirl
Apám részérõl a pénz nagyobb szerelem, mint anyám...

Írásod több helyen abszurd. Egy ember aki szerelmes (és ez nem azonos a szeretettel) nem fog a párjától elválni. Hacsak nem valami olyan dologért amibe méginkább szerelmes lehet. Szóval van ott más is amit nem biztos hogy akármelyikük is szívesen az oroddra kötne.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Rash87
Grat.<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

CSOCSO
felig meddig en buktattam le a fatert...

egyik strandon azt figyeltem hogy mikor telefonal a fater akkor par meterrel odebb egy fiatal csaj is telefonal...egyutt rohogcseltek meg minden... vegul kiderult hogy jol gondoltam es azzal a csajjal lepett le
minigirl
Hát, én teljesen máshogy látom a dolgot. A szüleim szerelmesek egymásba (32 év után is!!!), de 6 éve elváltak, mert apám talált egy gazdagabb nõt. De még mindig anyámat szereti, hiába elváltak.
A család életét meg tönkretette.
Azóta apám papucs, ki is tagadott, mert az új nõje ezt kívánta tõle, és boldogtalan... Mindezt a pénzért.
Ha a válásukkor nem 13 vagyok, akkor nagyon csúnyán elzavarom jóapámat.
És a szex nem minden egy kapcsolatban... Sõt, a lehetõ legkevesebb!

A dolog életkortól függetlenül elítélendõ. És akkor most emberünk tönkre vág egy családi békét, hogy bizonygassa, az apja sem tökéletes? Túl azon megnézném, hogy anyuka nem-e épp ugyanúgy ugyanazt megteszi csak az nem derült ki. Talán anyuka fából van? Vagy csak nem kapta meg a férjétõl annak idején amire számított és letett a dologról. Ettõl függetlenül mindenkinek megvan a szexuális étvágya. Senki se szent. Anyuka is tudja jól, hogy a férje aktívabb mint Õ ha így áll a helyzet. Ott volt a kezében a lehetõség, hogy mindent megadjon a férjének. Miért nem tette? Bátyám havonta egyszer fexik le a párjával. Én meg ennyibe beleõrülnék. Akivel nem megy a szex, azzal össze se bútorozok. Ennyi. A "most ne mert fáj a fejem"-tõl pedig a sokadik után bevenném a "leszarom" tablettát és mennék vadászni. De eddig még nem akadt olyan nõm aki nem élvezte volna velem. Sõt leginkább nimfomán lett mind és én voltam a "most ne mert fáradt vagyok" szerep kitöltõje. És tudom, hogy benne van a pakliba, hogy megcsalhat. De ez a megcsalás dolog a világ legnagyobb titka. Ha akarja úgyis megteszi és nem fogsz róla tudni. Ha apuka tudta volna, hogy visszanézhetõ az iwiw, biztos törli az elõzményeket. Mert megbántani nem akarta a családja egyik tagját sem ezzel. Tehát szereti õket. De senkije, még a felesége se kérheti tõle, hogy legyen fából! Ha tudta, hogy nagyobb és csillapíthatatlan a szexuális étvágya, miért Õt választotta ha tudta, hogy egy napon kevés lesz amit tud majd adni. Ráadásul ha jól emléxem csak hétvégenként van otthon. Ezt még anyuka se hiszi el hacsak nem tökhülye, hogy ki lehet bírni ennyivel. A másik része a szerelem. Pontosan az elérhetetlenségrõl szól az egész. Ami nincs azért vágyakozunk. Sosem álmodozom arról, hogy de jó lenne ha lenne egy számítógépem, mégpedig azért mert már van. A szerelem addig tart amíg meg nem kaptad a másikat. Mindenféle értelemben. Akivel leéltél mondjuk uszkve 20 évet és van X közös gyereketek arról aligha mondható el, hogy elérhetetlen. Tehát a szerelemnek át kell alakulnia szeretetté, ragaszkodássá. Ha ez nincs meg akkor max a gyerekek miatt vannak együtt. De az is becsülendõ, mert nem kis akaraterõt igényel. Nem tudom Ronny, hog hány éves vagy. Nem is érdekel. De mint ezelõtt is mondta, azt várdd el másoktól amit magadtól is elvárnál hasonló körülmények között. Ne ítéj el senkit ha nem próbáltad ki az Õ helyzetét. Ha majd Te is 50 leszel és elmondhatod, hogy mondjuk évente 4x voltál már csak a nejeddel, de soha semelyik párodat sem csaltad meg akkor majd ítélkezhetsz apuka felett. Bár addigra Õ se 50 lesz. De ha ez így lesz akkor bizonyosan szöget fog ütni a fejedben egy kérdés. Mégpedig az hogy megérte-e! Vajon a nejed pont ugyan olyan hûséges volt? Van olyan 60 körüli kolegám aki a kedves ágyas megdolgozását még akkor se hagyta abba amikor az asszony benyitott. Az meg szépen kisomfordált. Vagy olyan nagypapákról akik az egész utca asszonynépét ápolgatta. Az Õ jelszavuk az "egyszer élünk". Szóval nem akarok sem a hûséges sem a vadászó típus mellet sem érvelni, de végig kell gondolni, hogy megéri-e közbeszólni. A helyzetbõl egyébként én még azt iskinézem, hogy lehet, hogy közös megegyezéssel, "titkoljuk a gyerekek elõõt, mert nem lenne jó ha megtudnák" címszóval mindenki éli a saját kis életét. Ebben a korban a dolog már nem a szerelemrõl szól, hanem megszokásról.

egy ilyen idõs férfinek már példát kéne mutatnia ahelyett, hogy a farka után menne. Szerinted az nem egy undorító sunyi dolog ha valaki a családja háta mögött játszik hõsszerelmest, aztán hazamegy mintha mi sem történt volna?

Ezzel a hsz-emmel azt akartam éreztetni, hogy ha majd Te eléred az 50 évet és nem csaltad meg soha a párod akkor majd törhetsz pálcát Édesapád feje fölött!

Ha megcsalja akkor ráébredtél, hogy Apád ember és nincs fából.
Édesanyád valamit nem ad meg Apádnak amit másnál keres meg.
A gyermeke vagy nem a felesége vagy az anyja hogy számon kérhesd rajta.
Eltart benneteket. Ad szereteted mint gyermekének. Édesanyádnak meg annyit amennyivel beéri. Ha borul a bili akkor is csak kettejükrõl szól. Ti csak közvetve vagytok érintve.

Chrystopher
//Szerk.//
-No comment-

nyamiag
nekemse árulta el :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

nyamiag
engem is megtalált, pedig msn-cím alapján nem talál meg a wiw, az ott megadott emailt meg csak wiwen használom

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

PíszLávJuniti
tényleg, hogy csináltad?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

magus
végülis csak fél napja kereslek :D

rájöttem h nem is kellett, én hülye azt hittem, ha vmit letiltok, hogy ne lássák csak ismerõsök attól még kereshetõ, sõõt, ha beírtam a régi nickemet amit kivettem ideiglenesen kidobott engem is oO.

engem nem fogsz megtalálni, mert nem vagyok fennnt :)
nem gyûjtöttem email címet be amúgy
magus
vanyolai?

gnar killer
nem ide való, sok a kisgyerek akik nem értenek ehhez, de gondolom már lejött...

szerintem beszélj apáddal négyszemközt, lehet hogy félreérted a dolgot...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

magus
én kudarcot vallottam veled szemben, csak neten, ismerõst nem megkérdezve nem tudtam eljutni hozzád, tudom a születési dátumodat, (iwiwen nem lehet úgy keresni, és nem néztem végig 300 balatonfüredi 25-30 közötti férfit), a klánoldalaitok nem mennek, clanbasen nem találtalak meg, ahova írtál fórumra ott vendégként írtál ezen a néven. volt pár dolog ahonnan elindulhattam volna de azok nem mennek, csak a gugli kidobta.

magus
na ezt hogy a francba, ez komolyan érdekelne. állj egy tipp, emailcimemet honnan gyujtotted be?

desigo
NAh legközelebb már jelszavat is kérünk:)
Márkus Dávid Armand
na tegyünk egy próbát?
GTheo
De jó h fateromnak nincs iwiwje ^^

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

magus
najó ez így nem igaz, de ha csak az sg-rõl indulsz el

magus
nem nehéz megtalálni, de elbújni sem, kiveszem a nickemet iwiwrõl letörlöm azt a 2 ismerõst aki itt van sg-n is és az életbe nem találsz meg

magus
Akkor már Zsuzsa, báár, Zsófi jobb korban van, hm, nehéz döntés : D

I.C.ram
A Zsófinak?
trogerzsiger
jaja

minigirl
Akkor minden megoldódott. :) Lehet örülni. :)

Adam II
tits or gtfo<#idiota>

trogerzsiger
:D

Apus
Gáz lett volna, ha letámadod a öreget, hogy kivel kettyinget :D

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

trogerzsiger
Elmondtam a nagyobbik nõvéremnek, és õ megnyugtatott hogy nincs gáz, ismeri a hölgyet, apu egyik gyerekkori barátja. Szóval nincs semmi gáz.

vegicsek
Ha csak kettyinteni jár el, akkor nincs nagy baj, ha már érzelmek is vannak, akkor elõbb utóbb úgyis szétmegy a család, nem érdemes fals harmóniában élni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

89
"mit zavaz azéged,ha néha kikapcsolódik?"<#nevetes1><#nevetes2><#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Shaman
Amúgy miért baj ez?

faterod szeret titeket,mutterodat,mit zavar az téged,ha néha kikapcsolódik? Emiatt szétbomlasztani egy családot,jó nagy marhaság,s ha ez megtörténik (válás,stb.) jobb ha tudod,hogy a te lelkeden szárad az egész!... te tudod...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

89
<#idiota><#gonosz1><#nevetes2>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Pajtás, ne szólj bele. Lassan elmúlsz 18, úgyis különköltözöl hamarosan. Nekik is joguk van boldognak lenni, ha Titeket felnevelt szereteben és boldogságban, akkor ennyi jár neki 50 évesen. Ugyanúgy fog szeretni mint eddig, attól hogy bekavarsz és problémát okozol, az érzései nem fognak változni és ugyanúgy vágyni fog valamire, amit otthon nem kap meg. Rakd be ezt a topicot a kedvencek közé, 10 év múlva olvasd el és értelmezd újra.

Idén leszek 32, nem középiskolai tapasztalatok beszélnek belõlem.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

minigirl
Egyetértek, igenis van köze hozzá, mivel az apu lehet, hogy szétzúz egy családot. És ezt jobb hamar tisztázni.

grizzly21
:DDDDD
hogy lehet ilyet mondani?:D
és ezt komolyan is gondoljátok? nem semmi:)

daxan
atya isten! Én ezt a topic-ot nem nyitottam volna meg...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

JAG1
Elküldeném ennek a topiknak a linkjét apádnak... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ForzaInter
:DDDDDDdddddd

Yo, Bitch!

ha ismernéd trogerzsigert tudhatnád h ez egyáltalán nem meglepetés h ide rakta ezt...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Jáááááj geci röhögök ezen a topicon. Nem azért mert bunkó vagyok, de sg-n egy ilyennel elõjönni... LOL

Szerintem ezt inkább a barátaiddal vagy a testvéreiddel kéne megbeszélned.

Tisztára mint egy valóságshow. Gondolom majd minden fejleményrõl beszámolsz.

Ez kb olyan mint a "miért nem tudok egy nõt összeszedni", "utálom a világot", stb... szintü topicok. Sosem értettem ezeket...

Oldal 1 / 4Következő →