Félek hogy apám megcsalja anyámat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
egyik strandon azt figyeltem hogy mikor telefonal a fater akkor par meterrel odebb egy fiatal csaj is telefonal...egyutt rohogcseltek meg minden... vegul kiderult hogy jol gondoltam es azzal a csajjal lepett le
A család életét meg tönkretette.
Azóta apám papucs, ki is tagadott, mert az új nõje ezt kívánta tõle, és boldogtalan... Mindezt a pénzért.
Ha a válásukkor nem 13 vagyok, akkor nagyon csúnyán elzavarom jóapámat.
És a szex nem minden egy kapcsolatban... Sõt, a lehetõ legkevesebb!
Édesanyád valamit nem ad meg Apádnak amit másnál keres meg.
A gyermeke vagy nem a felesége vagy az anyja hogy számon kérhesd rajta.
Eltart benneteket. Ad szereteted mint gyermekének. Édesanyádnak meg annyit amennyivel beéri. Ha borul a bili akkor is csak kettejükrõl szól. Ti csak közvetve vagytok érintve.
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
rájöttem h nem is kellett, én hülye azt hittem, ha vmit letiltok, hogy ne lássák csak ismerõsök attól még kereshetõ, sõõt, ha beírtam a régi nickemet amit kivettem ideiglenesen kidobott engem is oO.
nem gyûjtöttem email címet be amúgy
szerintem beszélj apáddal négyszemközt, lehet hogy félreérted a dolgot...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
faterod szeret titeket,mutterodat,mit zavar az téged,ha néha kikapcsolódik? Emiatt szétbomlasztani egy családot,jó nagy marhaság,s ha ez megtörténik (válás,stb.) jobb ha tudod,hogy a te lelkeden szárad az egész!... te tudod...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Idén leszek 32, nem középiskolai tapasztalatok beszélnek belõlem.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Szerintem ezt inkább a barátaiddal vagy a testvéreiddel kéne megbeszélned.
Tisztára mint egy valóságshow. Gondolom majd minden fejleményrõl beszámolsz.
Ez kb olyan mint a "miért nem tudok egy nõt összeszedni", "utálom a világot", stb... szintü topicok. Sosem értettem ezeket...