2166
-
#2039 Vége. :((
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A német helyszíneken, meg a Jeffsteren a koncertteremben azért jó nagyot röhögtem. :D -
#2038 Noh, vége...
Viszont megjött a kedvem elkezdeni egy újranézést. -
#2037 Ezer hála. :) -
#2036 link -
#2035 5×12 nem akar lejönni 720p-ben, holott a 5×13 már réges-rég lent van. :( -
#2034 Hát hiányozni fog a sorozat azért és csoda, hogy egyáltalán kaptunk belőle félig-meddig öt évadot...
Még a két rész, aztán újradara lesz belőle nálam belátható időn belül, az biztos (legkésőbb nyáron tutira). :) -
#2033 Ha már zene. :)
Még a 5×08 végén volt. -
#2031 :') -
#2030 Utolsó DVDre feltolják, had pityeregjenek a fanok. :) -
ldavid #2029 hát, akkor ma este vége
-
ldavid #2028 most néztem a többiekét is, némelyiket én is megkönnyeztem egy kicsit -
#2027 Igen, úgy értettem.. igazad van. Bocsi a tévedésért!:) -
Quantumleap #2026 Vajon Levi mennyi eséllyel játszana el egy komoly, nem vígjátékszerepet? -
#2025 Zach elköszön. -
ldavid #2024 próbáld ki - régebbi ausztrál szerep
+ Levi-ról is egy korábbi -
paly90 #2023 nem lenne rossz,sőt:D -
#2022 Yvonnet én simán,Levit már nehezebben! Mostmár elég hires Yvonne hozzá hogy elvállaljon egy Playboy fotózást viszont :))) -
paly90 #2021 én Yvonnét el sem tudnám képzelni más soroztaban, más karakterként...mondjuk biztos megszoknám egy idő után, de nagyon furcsa lenne.
Leviről ugyanez. -
#2020 Az nem baj,sőőőt,szerepeljen csak nagy sikerü filmekben és akkor nagyobb sztár lesz több képpel meg mindennel :)) -
#2019 Dettó mindenkit szívesen látnék, pár embernek csak összejön, Yvonne viszont úgy tűnik inkább a mozi felé kacsintgat. -
ldavid #2018 én mindenkire kíváncsi vagyok, 1-2nek biztos összejön majd egy másik sorozat mellék/fő szerepe -
#2017 Kiváncsi vagyok mennyire sűrün fogjuk látni Yvonnet a Chuck után.... -
#2016 e12-13 és vége igen -
#2015 Tehát Pénteken jön az utsó rész, ami dupla lesz (e14-15) s vége ?:| -
#2014 Nem esett le, mármint, hogy az egészet annak szánod, reggel van, meg a spoiler tag is komolyságot adott neki. :D -
#2013 persze, szerintem is így van
poénnak szántam, azért van ott a "nyomi" szmájli a végén :D -
#2012 Én továbbra is kétlem, hogy bárki intersect lesz a végén a főhősök közül, legalábbis az biztos nem, aki ⚠vissza akar vonulni⚠, hogy azzal lezárhassák a sorozatot. -
#2011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Ellie arra fog rájönni, hogy a "normál" verziójú intersectet feltöltve helyrejön a delikvens agya és visszajönnek az emlékei... így lesz instersectje Chucknak, Sarahnak és Morgannek is :)
-
#2010 :DD -
paly90 #2009 huuu de várós a finálé....
Lester most volt a legjobb eddig:D:D:D
az a szivar:D -
#2008 Remélem nem cseszik el a végét... Kiváncsi leszek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Canada? :D -
ldavid #2007 promó hozzá -
#2006 Ja, hogy dupla-részes lesz zárás. Nice. :D -
#2005 Nem volt finálé-íze a résznek, ami két valószínű esetbe torkollik: Béna lesz a zárás (mert lehet nem lesz normálisan lezárva), vagy kínosan túlzsúfolt lesz az utolsó rész.
De jó rész volt ettől függetlenül, de basszus...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...Jeffsterre bízni egy ilyen titkot, hiába "loyal" mindkettő... :D
Mondjuk a amnéziás szállal sem vagyok kibékülve. Főleg emiatt lesz bugyuta, vagy zsúfolt a befejezés.
Én Morgan-en röhögtem nagyot, amikor elkapják őket, Devon elkezdi a könyökével bökdösni, ahogy felkapja a vizet. "Dude, don't nudge a guy
when he's sniping!"... :D
Még egy rész és #goodbyechuck :( -
ldavid #2004 vagy egy percig vihogtam rajta, hatalmas volt :DDDD
és a vége... annyira tudtam! várós a vége -
#2003 Canada?
-
#2002 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy csak akkor szerzett tudomást róla miután a Ring összedőlt, de addigra gondolom a shawnak kreált intersect már a cia tulajdonában volt. -
#2001 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy csak nem akart a munkáltatóitól lopni, amikor terroristáknak, meg világuralomra törő gonosz kémszervezetknek dolgozik... :D -
#2000 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyílván akkor még nem gondoltak erre az írók.
De akár ez is megmagyarázható: Lehet, hogy akkor szottyant kedve egy kis Intersecthez, amikor tudomást szerzett arról, hogy milyen awesome lett Morgan tőle. :D -
#1999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja tényleg. Mindenesetre azt is ellophatta volna. :D