Június 29-én rajtol el az iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://fjsevenstar.en.alibaba.com/offerdetail/57365040/Sell_Silicone_Case_for_Apple_iPhone/showimg.html
http://www.tradeximp.com/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vegyék csak meg, nincs vele gond, csak ne gizduljanak hogy fúúú nekem ájPodom meg ájFonom van és én vagyok a faszagyerek és akinek nincs Apple cucca az nem tudja mi a jó. Mert elég széles a kínálat a piacon PDA-telefon ügyben, az iPhone is csak egy a sok közül a középkategóriában, van nála jobb is.
Egyébként tegnap felraktam a Pocket PC-mre az iLauncher nevû iPhone skint, ami egyesíti az Apple szép dizájnos kezelõfelületét, és a Windows Mobile gazdagabb funkciókínálatát. Még a csúszkás képernyõzár is mûködik rajta.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akik az Apple hívei, úgyis meg fogják venni. És vegyék is meg, igazuk van.
Az egyetlen rosszpont, hogy aranyáron adják. Ha végre elég hozzánk, és az a +20/30e Ft rárakódik, lehet mérlegelni. Én nagyon meggoldom, az biztos...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
De egy hülye mondat 😊 Mik azok a bizonyos "egyes funkciók"? Az a teló ami MP3-at játszik le, az már az iPod funkcióját nyúlja le? Az ilyen szánalmas kijelentésekért utálom az Apple-t.
100e nem olyan sok egy PDA-s telóért.
Ebben igazad van, egy PDA-telefonért nem olyan sok. Viszont egy iPhone-ért, kétéves hûségszerzõdéssel, amerikai áron (mire ideér, lesz az vagy 130 minimum) rengeteg.
A reklámok az Apple honlapján is megtekinthetõk, így nem maradunk le semmirõl, legalábbis ami a hivatalos információkat illeti.
Megnéztem, get quicktime ikon jelent meg, hát ez nem csigázott fel. Steve fiam, hülye vagy, webmarketingbõl elégtelen. ÉN töltsek le plusz programot a gépemre, hogy a te szaros REKLÁMODAT megnézzem? Hol élnek ezek?
De mi a fenéért kell teljesen zárt paltformnak csinálni? :S:S
Meg miért kell úgy beállítani, mint az ultimate device-t? Szóval ha eladnának 20X annyit csak olcsóbban, akkor még több is lenne a haszon. 😛
Amugy arahoz kepest meglehetosen buta keszulek, a hianyzo tudast az Apple a megszokott modon a design-al potolta, mind a kulso, mind a belso tekinteteben. Legutobbi ismereteim szerint csak az Apple fejleszthet hozza programokat, az ara 2 ev elofizetessel ennyi, es mintha kizarolagos forgalmazasi jogot kapott volna ra az egyik mobilszolgaltato az USA-ban egy evre, de mar regen foglalkoztam a temaval.
Pozitvum viszont, hogy ezert az arert ha nagy tudast nem is, de minoseget es trendiseget kapunk, a kezelesi mod innovativ, es par generacio mulva egy tenyleg hasznalhato telefonna novi ki magat.
mondjuk, ha most akarnék elpasszolni egy százast telefonra, ott az Lg Prada. arról mit gondoltok?
Draga telefon, sok csicsa, keves belso tartalom es gyorsan veszti el az erteket.
A Newtonnal mi a baj? Sokáig meg se közelítették a PDA-k azt a tudást, amit hozott.
Jo hardver volt, csakugy mint a ti89-es szamologep. Mindkettore van linux es egesz hasznalhato az alapszoftveruk is. Az egyetlen baj, hogy megeloztek a korukat. Gazdasagi szempontbol nem elonyos, csak a tulajdonosaiknak volt jo.
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Ez a 100eFt ez honnan van?
Szerettem volna egy ilyet, de ki a franc bírja ezt kivárni. Úgyhogy vettem néhány hónapja N70-et (most meg kaptam egy Mio-t), szóval én már legfeljebb csak a 2. v. 3. generációját fogom használni (már ha lesz neki).
Amúgy az, ami benne van szerintem nagyon jól használhatóan van benne. Legjobban a GPS-s hiányolom belõle (van aki a 3G-t).
Szerintem úgy vannak vele, hogy aki eddig vett iPodot tõlük, most miért ne venné meg ezt? Kap az iPodjában egy telefont is pluszban. Néhány idehaza abszolúte felesleges dolgot (pl. Google Maps), de néhány nagyon tuti alkalmazást (mobil Safari-t, nekem nagyon tetszik).
Idõvel úgyis kiadják a jogokat, hogy lehet fejleszteni az okosságokat rá, amit majd az Apple honlapjáról lehet letölteni.
Szerintem nem kell elásni, jó lesz ez (bár ha a Newton-ra gondolok 😊 )
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Emellett (kezdéskor legalábbis) nem lesznek hozzá plusz programok, nem 3G-s, és az összes funkcióját tudja már más telefon feleannyiért (még a csilli érintõképernyõt is, egy kategóriával lejjebb)
és 100e télleg nem sok egy apple telefonért😊