17
-
whitehawk #17 Könyörgöm: Nem mondhatja, hogy szar, mert ez üzlet, a termékéről nem vallhatja be, hogy teljes kudarc. Minden DRM technológiát gyártó cég veri magát, hogy mekkora király, pedig a koncepció szar eleve. Hiszen a kulcsot is oda kell adni a felhasználónak valamilyen formában, ha le akarja játszani a filmet. -
roliika #16 Bízik...mivel más nincs és ebbe hatalmas pénzeket őlt mégsem mondhatja hogy szar. -
savior #15 meg aztan felesleges a kulcsot keresgelni, ha be is lehet rugni azt az ajtot :) -
L3zl13 #14 A kínaiak azt is lemásolnák. :D -
AljasGetto #13 Természetesen az egészben benne lenne a film adathordozója is... -
AljasGetto #12 Az egyetlen hatékony másolás elleni védelem az lenne, ha filmenként egy TV-t és egy lejátszót egy vaslemez kockába tennének, és az egészet kiöntenék műgyantával... :) -
#11 A legjobb védelem az, ha a levédett szoftver nem lesz sikeres... akkor senki sem veszi a fáradtságot hogy feltörje, tudom hogy ez sokak elveivel ellenkezik, de én emiatt vásároltam meg a programot :P (meg persze azért mert szükségem volt rá) -
BlueGold #10 Mivel kifizettek x mila $ a projectre és valószinűleg fiatal korukba belettek oltva informatika ellen. Elakarják hinni, hogy müködik a védelem. Pedig nekünk úgy kezdte az első órát a info tanár "a programjaitok nem vágyaitok szerint mükönek, hanem az általatok írt kód szerint" -
gforce9 #9 "Ezt a meglévő kulcsok fokozatos lecserélése, újak bevezetése követte, amihez azonban idő kellett, hogy a legális példányokat megvásárlók ne járjanak pórul."
Huhh még szerencse, hogy gondoltak arra, aki megvette eredetiben... hát komolyan röhej... most a kiadók, akik pénzelik ezt a fejlesztést, komolyan azt hiszik, hogy nem törik fel? Vagy mi a fene? -
FortBalipapa #8 "nem a koncepcióval van gond, mivel a kulcsok egyéb úton kerültek ki." az eredmény nem ugyan az? Hülyék gyülekezete. -
#7 hát ezek tiszta hülyék :DDDDDDDDD -
remark #6 "...ha bezárjuk lakásunk ajtaját, ám a kulcsokat az utcán hagyjuk, ettől még a zárral és annak koncepciójával nincs semmilyen probléma."
Es kit erdekel a zar es annak koncepcioja? A lakasba valo betores hatekony megakadalyozasanak koncepcioja az egyetlen ami erdekes, es ezzel nagy bajok vannak. Imadom ahogy megy a jatek a szavakkal... -
GHost82 #5 Azt magyarázza el nekem valaki, hogyha van egy legális lejátszóprogram, amiben a kulcs benne van valahogy kódolva, elásva, ... Mi gátolja meg a "gonosz" embert, hogy a program futása közben egy debugerrel a memóriából kiolvassa a kulcsot és utána azzal ő játszon le filmet ???? Vagy ennyire hülyének vannak nézve a szakemberek ?? -
Caro #4 "Az emberi megbízhatóságra épülő rendszerek megbízhatatlanok."
Ez itt sincs másképp, azzal, hogy a kulcsokat csak licenszelt gyártóknak adják ki nem érnek el semmit.
Ez csak azért érdekes, mert most elvileg hardveres védelem van, és még azt is meg tudják kerülni.
Megint más kérdés, hogy maga a DRM mennyire legális? -
avman #3 mivel emberünk felírta, hogy hová is rakta a kulcsokat, csak azt kell kitalálni, hol van a papírfecni. a lábtörlő alatt? a kulcslyukban? az ablakpárkány alá rejtve? a variációk száma itt véges, mert a kulcs ott van, hiszen valahogy be kell jutni a lakásba, csak keresgélni kell. gondolom én. -
greenwar #2 nah msot hogy végigolvastam a hírt:D:
a hasonalt meg tök rossz, mert ha van egy program ami berugja az ajtót akkor nem kell kulcs, esetleg van beépített ember a kulcsgyárban? NC -
greenwar #1 hát mátrix 1-2-3 HDDVD is frissített aacs kóddal került a boltokba (2-3 hete) és mégis pár nap alatt már volt belőle ESIR féle dtses HD rip :)