24
-
NyisztoR #24 sehol nem kapom a demot...nem csnáltak egyet???????? -
NyisztoR #23 nem tudja senki hogy va e demo és hol? -
kisb92 #22 Valahogy mégse szimpatikus... -
cateran #21 Jó nagy konkurenciája van...:D De azért mondok egyet,igaz Playstationre: Gran Turismo sorozat (széllel szemben,csukott szemmel lenyomja az NfS szériát:P) -
HJPOWER #20 SZép-szép, de inkább a hangulatot kéne újra megtalálni. Nálam az 5. volt a csúcs!
Juiced 2 meg csak jöjjön és küzdjön, végre valami konkurencia a jó kis NFS -sel szemben!!! Yeeee ;)
-
szokesandor #19 akár tetszik akár nem a NfS mondj még egy arcadet ami ennyire világszerte elterjedt, hogy neked nem tetszik az egy dolog nem kell fikázni az egész sorozatot! -
n0k0m #18 Ezen a szelcsatornas dolgon en is leestem a szekrol :D Eddig valahogy baromi nagy arcade jatek volt, most meg kulon tesztelgetik az adott optikai tuningelemeket szelcsatornaban? :D:D:D
Amugy Test Drive Unlimited a legkiralyabb barki barmit mondd :D -
szurka #17 jesszus, még a végén szimulátor lesz belőle:) -
#16 haha -
#15 Hmm ez beszarás amit egyesek írnak...
Juicedben már volt true törés és sérülés modellezés. NFS csak csili-vili. Igaz én mindkét sorozatot várom.
Ja...végre van verseny! Örülök, hogy a kis Juiced szembeszáll az EA birodalommal. GO! -
Vodka555 #14 fasza lesz az uj need for speed -
Vodka555 #13 http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=23858 -
#12 Eddig melyik NFS részbe nem hazudtak törésmodellt? :) És a sok birka még el is hiszi :) -
Fero007 #11 Hát én nem tudom de az nfs széria szerintem az underground 1 ota nekem nem jön be tul egysiku és egy idő után idegesitő bár ez az én szerény véleményem.Bár ha az Ea összekapja magát és kicsit változtat az al-on akkor még jo lehet mert idegesitő de szerintem sokan sejtik miért.Amugy meg fikázni nem kell egyiket sem előre mert majd ha kilesz probálva eldől milyen. -
#10 Az NFS széria mindig fantasztikus élményt nyujtott. A Carbon is simán megérdemelte a 90%-ot. A következő résszel sem lesz probléma. -
Indigo #9 Imádod vaktában fikázni a vaktában fikázókat. Magas intelligenciára vall. Infectedmann RULZ! :)
Amúgy nem kell jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, mi vár ránk az új NFS részben. Elég csak megnézni a tendenciát... -
#8 Ezt a vaktában fikázást úgy imádom :D
Magas intelligenciára vall :D
SG színvonal RULZ :D -
JobieZ #7 De jó azoknak akik már játszottak velük.... -
Akuma #6 Talán kipróbáltad? Szerintem sokkal izgalmasabb lesz, mint ez a hulladék, amiben lesz 10 pálya meg 15 autó... csak azért mert csillivilli grafika kell a népnek. -
#5 szar má akkor neked -
#4 A Juiced 2 egy ultra gagyi játék, hogy jön az ide? -
#3 Én már valahogy kezdem unni ezt az NFS sorozatot
De ha jók lesznek az újítások akkor kap talán egy utolsó esélyt. -
Golodin #2 http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=28668
-
#1 Vhogy ez a törésmodelles szitu nekem csak kacsának tűnik...