Csipogóval vadásznak a kalózokra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noss
ja. olcsó az agyatlan spicli

________ `_~_\" noss

deszar... az ember köpje be vmelyik mozizó"társát" mert õk nem költenek munkaerõre oldják meg a nézõk? szánalmas...

Hát ha valaki be ül egy filmre biztos nem azt szeretné látni hogy a film felénél mikor valami jó akció van ,valakit ki vezetnek a teremebõl ne adj isten még a filmet is meg szakítják közben.Bár it nem írják hogy történik a procedúra.Amúgy is mostanában az ruszkiktól jönnek az R5 -ös releasek amik 100* jobbak ezeknél a felvételeknél.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Nem elég, hogy kifizetsz egy csomó pénzt, még egy qrva kiba***** sza*t is nyomkodnod kell, nehogymár a filmre tudjál koncentrálni. Remélem itthon is bevezetik. Végre lehetne a hazai mozikból is lopni valamit. 😄 Bár ez a sor ülés nem valami kényelmes, nem ajánlom senkinek 😊)))
és ezt gondolom a jegyárak emelésével finanszírozzák😛

A türelem rozsdát terem.

"Így a kamerázó nézõket is, akik - állítólag - oly sok film bukásáért is felelõsek."

Bár ismerek kimutatásokat, de sosem hinném el, hogy bármely mainstream film bulásáért a kamerás felvételek lennének a hibásak.

Aki olyan szinten igénytelen, hogy a camos felvétel neki megfelel, az úgysem menne soha moziba, vagy venne dvd-t.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

ez sztem hülyeség mert minek csipogjanak az emberek?mett ha elkapják a kalózokat akkor az emberek nem szedhetik le a netröl a filmet így mi csak rosszul járnánk ha jeleznénk!<#wow1>
a gond az, hogy a kamera általában a mozigépésznél van 😄

akyyy
én elcsórnám a csipogót😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mrzed001
Akkor legyen a következõ bûnös .... aaaaaa .... hold, mert túl sok nézõt és szempárt vonz maga felé 😄
Szerintem szánalmasak.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

És ha majd az utolsó kamerást is elkapták, és a filmek mégis megbuknak, na akkor mi lesz?
Ez jó 😄DDDD

Az a tuti, ha a kamerás kapja a csipogót 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

InfectedMann
😄 Ez LOL
Szerintem szart sem fognak vele érni 😊 Vagy csak annyit érnek el, hogy a kamerázók még óvatosabbak lesznek 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kis ÁVH jelvény nem jár a csipogók mellé?