14
-
#14 ja. olcsó az agyatlan spicli -
Hegyikecske #13 deszar... az ember köpje be vmelyik mozizó"társát" mert ők nem költenek munkaerőre oldják meg a nézők? szánalmas... -
Boroskóla #12 Hát ha valaki be ül egy filmre biztos nem azt szeretné látni hogy a film felénél mikor valami jó akció van ,valakit ki vezetnek a teremeből ne adj isten még a filmet is meg szakítják közben.Bár it nem írják hogy történik a procedúra.Amúgy is mostanában az ruszkiktól jönnek az R5 -ös releasek amik 100* jobbak ezeknél a felvételeknél. -
HJPOWER #11 Nem elég, hogy kifizetsz egy csomó pénzt, még egy qrva kiba***** sza*t is nyomkodnod kell, nehogymár a filmre tudjál koncentrálni. Remélem itthon is bevezetik. Végre lehetne a hazai mozikból is lopni valamit. :D Bár ez a sor ülés nem valami kényelmes, nem ajánlom senkinek :)))) -
GVG #10 és ezt gondolom a jegyárak emelésével finanszírozzák:P -
Morden23 #9 "Így a kamerázó nézőket is, akik - állítólag - oly sok film bukásáért is felelősek."
Bár ismerek kimutatásokat, de sosem hinném el, hogy bármely mainstream film bulásáért a kamerás felvételek lennének a hibásak.
Aki olyan szinten igénytelen, hogy a camos felvétel neki megfelel, az úgysem menne soha moziba, vagy venne dvd-t. -
zsoltz #8 ez sztem hülyeség mert minek csipogjanak az emberek?mett ha elkapják a kalózokat akkor az emberek nem szedhetik le a netröl a filmet így mi csak rosszul járnánk ha jeleznénk! -
Cat #7 a gond az, hogy a kamera általában a mozigépésznél van :D -
#6 én elcsórnám a csipogót:D -
#5 Akkor legyen a következő bűnös .... aaaaaa .... hold, mert túl sok nézőt és szempárt vonz maga felé :D
Szerintem szánalmasak. -
Natsuto #4 És ha majd az utolsó kamerást is elkapták, és a filmek mégis megbuknak, na akkor mi lesz? -
jefferson83 #3 Ez jó :DDDDD
Az a tuti, ha a kamerás kapja a csipogót :) -
#2 :D Ez LOL
Szerintem szart sem fognak vele érni :) Vagy csak annyit érnek el, hogy a kamerázók még óvatosabbak lesznek :) -
Sance231 #1 Kis ÁVH jelvény nem jár a csipogók mellé?