Grindhouse: Halábiztos - Kurt Russell csúcsformában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán nem olyan lassú, mint írták. Persze a Kill Billhez képest az, de ha önmagában nézzük szerintem nem az.
A szokásos QT féle párbeszédek/sztorizások is megvannak.
Furcsak lesz amit írok: lassú de pörgõs 😄 komolyan
QT képi világa pedig talán most volt a legtudatosabb. Nézzétek csak meg a cikk elején lévõ négy képet...
Egy olyan lájtos történetû filmet kaptunk aminek a kamera kezelése és a színei is nagyon ott vannak. Azért persze ez egy erõszakos QT film = szokásos adrenalin bomba.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
kevered valamivel. nem kapott díjat. (érdekes is lenne.)
kapja a dijakat a hirekben a nagy elismeréseket hogy "ismét nagyott alkotott..." meg minden lofaszt, azt mikor beülsz a moziba szoszerint mintha a kezedbe hánynának kb annyit ért a jegy amit megvettél.
Szerintem a félreértés ott van hogy ti ezekre a ma modern karib tenger kalózai és társai tipikus filmekre gondoltok. A kettõ tényleg nem ugyan az, de hát mind a kettõ amerikai nem? 😊
szerintem is csak félregépelte vagy valami. tipikus amerikának ott a karib3, hogy csak friss premiert említsek.
én olvastam már mindenfélét a 2 filmrõl.mármint abban a tekintetben melyik a jobb,és úgy tûnik ez attól függ hogy ki melyik rendezõt kedveli inkább,tehát megint sikerült mindkettejüknek hozni a formájukat,ez nekem a legjobb,mind2 zseni munkásságát imádom,de azért nálam QT az isten 😊 tizenpár évesen tátott szájjal néztem végig a Ponyvát,olyan élmény volt amit soha nem felejtek el,nálam azaz a film ami megmutatta hogy mi az a "cool(ság)" és beindította a filmek iránti szerelmemet 😊
remegve várom a DVD megjelenést,hogy végre megnézhessem,hogy észre vegyem az (szinte minden kritikában,leírásban) említett utalásokat,hogy lássam sikerült-e QT-nek megint
persze elõtte tartok egy QT maratont,tiszta románctól,alkonyadtól,ponyván és kutyaszorítóban át kill bill-ig,ámen 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kérdés: USA-ban a 2 filmet egy jegy áráért adják, vagy a 2 filmért náluk is "emelt díjat" kell fizetni?"
Valójában az elsõ rész a Planet Terror, a második a Deadproof, eredetileg egyetlen filmeben. Az USA-ban is kettévágták és két mozijegy az egy film. Torrenteken van jópár ilyen-olyan kópia, de azt hiszem még nincs DVDRip.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Atisz: a 2 csaj (Zoe és a fekete lány, nem jut eszembe a neve) a való életben is kaszkadõr, ha megnézed a stáblistát és az imdb-n rájuk keresel, láthatod. A szöszi pl Uma Thurman dublõre, õ bunyózik és kardozik a Kill Bill-ben...
Egyébként nagyon jó volt észrevenni, ho a seriff és helyettese van a Kill Bil-ben is, valamint ebben a kórházban fekszik Uma Thurman (alias menyasszony), stb...
Hiába, egy ilyen végtelenül egyszerû sztoriból egy ilyen filmet kihozni...nem semmi. Kicsit lassan indul (a lábait dobáló félvér csajtól kissé kiborultam, igaz a lábdobálásnak is fontos szerepe lesz a késõbbiekben), de aztán tényleg remek film kerekedik ki belõle. Kurt Russel tényleg marha jó az ámokfutó szerepében, fõleg a film 2. szegmensében amikor õ az "ûzött vad" <#vigyor3>#vigyor3>
A 2. leánybanda tagjai is szuper teljesítményt nyújtanak (a 2 - szerepe szerint - kaszkadõrlányra gondolok).
U.i.: A 2. részt még csak külföldön vetítik, illetve csak torrenten érhetõ el, ugye? Mert többen jelezték hogy már látták mind a 2 részt, de nálunk még csak ez az 1. rész van forgalomban.
Kérdés: USA-ban a 2 filmet egy jegy áráért adják, vagy a 2 filmért náluk is "emelt díjat" kell fizetni?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
általában ez úgy mûködik, hogy ha valaki kiszúr egy ordító hibát, figyelmetlenséget, akkor azt mondja, hogy sz*r a fordítás. pedig nyilván nincs hibátlan...
egyébként meg nem kell ahhoz profi mûfordítónak vagy fansubbernek lenni, h valaki kiszúrja mi a szar.
Na jó, magyar filmeknél még tényleg nem írt ilyet... <#idiota>#idiota>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://videodrome.freeblog.hu/
(egyébként egyetértek, fõleg a sin citys résszel)
A Rodrigez részét viszont várom 😊
One Vision. One Purpose.
A Sin City az nem lett volna rossz, csak a közésõ rész ne lett volna benne.
A Kill Bill-re bánom az az idõt amit az életembõl elveszteggettem, a második részét meg sem néztem. A Jackie Brown-t készer is megpróbáltam nézni, de 30 perc után elaldutam rajta mindkétszer. Ezek után én inkább nem nézek tõle semmit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://videodrome.freeblog.hu/